ОКТОМВРИЙЧЕТО ГОДИНАТА ПРЕПОЛОВИ,ВЕЧЕ ПРАВИ ТО БЕЛИ!-3 ЧАСТ

• 9 181
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕРИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И УВАЖАВАНА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ И ЕДНО СЛАДКО МОМИЧЕНЦЕ,КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО Wink

ЕВЕЛИНКА,МИЛА ЧЕСТИТО И НА ТЕБ, МАКАР И НА ПАТЕРИЦИ. smile3525 smile3525 smile3525

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЕРА! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, А КОГАТО ИМА СЪЛЗИ, ТЕ ДА СА САМО ОТ РАДОСТ!

Ние днес ще заминаваме за Девин. Приготвих багажа почти. Малиии ... изнесох къщата.  ooooh!
Зелче, моят мъж и той в Чепеларе ще ходи. Нас ще ни зареже при майка ми и изчезва.  Mr. Green
Харт, Калоян се засилва с проходилката и на прага колелата запъват и съответно той се обърна заедно с нея. Вече напъва да ходи и май май е време да си купя каишки, че без кръст ще остана.  Thinking

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЕРА

# 78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 79
  • Някъде в Европа...
Честит рожден ден, Херка!

# 80
Честит рожден ден, Хера! Mного здраве, щастие и любов!
Бързо оздравяване на болните дечица. Много неприятно като чета, че има болнички Sad
Ние сме добре за сега, кисели и избръмчали от стоене вкъщи.
Излезнаха ни изведнъж 3 зъба и два се виждат, та скоро време ще бъдем с 7  Grinning
И ние си взехме басейнче понеже нали заминаваме за планина, та се надявам времето да се оправи  и да може да се плацика в него Sunglasses

Мисля освен готови да направя и домашни пюрета и да ги стерилизирам, прави ли ли сте така и колко време стерилизирате?

# 81
Честит Рожден Ден Херка!Бъди здрава,все така ведра и с чувство за хумор към нещата от живота!

nbirthday
Честит Рожден Ден и на теб Евелинка,макар и на патерици!Бъди много обичана съпруга и мама
! newsm59

Дали няма да спре дъждеца вече.Много искаме навън.
Момичета , чудя се за проходилките .Защо повечето педиатри а и ортопеди ги отричат.Сега още мисля дали да му купим на малкия пакостник Митко,та да може на мама ръцете да починат малко.А и да ви се оплача -на последната консултация сме наддали само с 250 гр.Толкова се притесних.То верно ,че беше в период на активно зъбоникнене,но все ми се искаше да е поналял повечко .Сега сме фини мъже- 7850кг.

Хубав ден и дано скоро бъде и слънчев!

# 82
Кръц, хайде да се отчетеш, сина ти сънувам вече Embarassed дали се е оправил  Crazy

Слипи, ама по работа или за забавления го пусна, щото ако е второто го взимам с нас Wink

Пламена и тя с проходилка, на майка и като и писне я слага там, но друго щях да ви казвам за два дена корена промяна у моето дете, нали аз уж работна, та преди общо взето където я оставиш в паяка и там я намираш, леко поизместен в ляво или дясно, сега  ooooh! днес я оставих на едно място и отивам в спалнята нещо да прибера, връщам се дечко го няма  Crazy забил се в края на кухнята и си разглежда печката  Crazy Лудница пък уж сега се почва  Crossing Arms

спирам да досаждам  Whistling

п.с. Gallea  вие поне сте наддали ние нъцки а уж яде  Tired

# 83
  • София
Барабана, аз съм консервирала. Още горещо пюрето го сипваш в бурканчетата и ги захлупваш с капачката надоло. Така може доста дълго да стоят, важното е да пукне капачката при отварянето

# 84
Lovi значи не ги вариш с бурканите както се прави лютеница например?

# 85
 newsm44 Да ви се похваля нали си бях изкълчила крака като се опитвах да кача сама количката на 2 ет. и сега застрахователите ще ми изплатят 992лв. newsm44
Има и още събота и неделя с колежката ще ходим на "семинар" в Елените и там доколкото разбрах ще ни танцуват балет Максимус . newsm44 newsm44

# 86
Здравейте и от нас Hug
Ние вече се побъркахме толкова време в къщи и ще е така до неделя Tired Малката никъде не иска да седи,само мрънкоти и се разнасяме от стая в стая.
На мен само ми се яде от скука,язък,че гладувах та сега пак ще кача ама от скука така ства Sick

# 87
  • София
Барабана, не съм ги варила. Само гледай да са горещи и когато изстинат трябва да е хлътнала капачката.
Илианка,  smile3501. По този повод, когато Дани си счупи крака от у-щето му изплатиха 50 лв. Дадохме си му ги, а той " е, толкова ли ми струва крака? Ми те за 500 лв, ще си сглобят нов Дани hahaha"

# 88
ХЕРА,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ.

Болничките - оздравявайте бързо  Hug . Мария, дано нашето спре само до пресипнало гърло. Налагаше ли се наистина антибиотик? На мен днес лекарката ми каза само калциев глюконат да давам и то ако стане по-зле. Но Борко няма температура. Патс,ще оздравее Борянка. И спомен няма да й остане. Същото се отнася и за падналите. Аз съм толкова наплашена от теракота на пода, та съм постлала един дюшек и гледам изобщо да не г одържа на леглото сам. И с мен пак на 2 пъти само за крака го хванах. Ужасни са тия неща, но Зеля е права, че това ще се случва, ама е гадно.

Илиана,  заради Максимус ли на тоя курорт му викат "Елените" (рога се слагат там един вид). Wink

Барабана, картофеното пюре като е горещо ми хваща вакуум и без да обръщам бурканчетата, а другите бомбират и след варене.

Лека вечер от нас.

# 89
  • София
Руми, зависи от бурканчетата , в старите дет. бурканчета няма проблем и да не се варят. Как си оправяш ли се вече с кръста?

Общи условия

Активация на акаунт