ОКТОМВРИЙЧЕТО ГОДИНАТА ПРЕПОЛОВИ,ВЕЧЕ ПРАВИ ТО БЕЛИ!-3 ЧАСТ

• 9 022
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Щях да пиша ,ама се отказвам Sad
Миличкото ,мир на праха му  smile3518 Weary

# 256
  • София
Ох, понякога забравям колко е несправедлив живота, и колко гаден!

И аз щях да пиша много, но се отказвам.

Мир на праха на малкото ангелче!  Flowers Rose

Cry Cry Cry

# 257
Здравейте,мами.Откакто вчера чyх лошата вест за Дари,ми е много тягостно.Мир на праха и PraynigДано няма вече такива новини.

# 258
  • София
Здравейте!
 Flowers Rose Дано почива в мир малкото ангелче и да е на по- добро място!  Flowers Rose  Cry
Пиша- трия, пиша- трия. Нямам сили.
Диди, Весе, Мачо, Кръци- радвам се, че се появихте  Hug. Някой знае ли нещо за Оска? Как са?
Air, и при мен е същото положението. Всички ме упрекват, че сама съм си го научила на ръце. Но много е лесно да се говори от страни. Ако и при тях пищеше така детето- нямаше да издържат. По- късно се оказа, че е от дерматита и се е мъчило детенцето от него. Доста пеживя душичката и не смятам, че е разлигавен. Докато има нужда от мен, ще съм до него, въпреки укорите.  Не мога да си представя да го бях оставяла да се мъчи САМО. Дори с цел възпитание. Лошото е, че сега, когато кажа на мъжа ми, че ме болят ръцете и искам помощ ми отговаря " сама си си виновна". Взима го понякога, но след тези думи на мен ми се отщява да го дам. Но вече се променят нещата и започва да се заиграва. Ще израстнат и ще ги викаме да дойдат. Кураж!

# 259
Ама как така ще почине? Нали се бяха събрали парите... ох, кошмарна е нашата държава... Ужасно е да има начин да се помогне на такива дечица, а политиците да си купуват БМВ-та вместо да отделят пари за тях. Направо не знам как се понасят тези наши управленци  #Cussing out

Дано наистина сега да е на по-добро място малкото ангелче!  Praynig

# 260
  • София
Здравейте!
НЕ знам какво да пиша... толкова мъчно ми стана за Дари ...  Cry
Мир на праха й! Flowers Rose  Flowers Rose  Cry
Кураж и сила на горките родителите!  Cry

# 261
  • София
Мачо, ама вие бихте рекорда по зъби! Димитър има 2 отдолу.
Евелинка, не съм сигурна, че е от тиквата повръщането, но понеже връща доста и то след всяко ядене (а и по-късно) му я спрях за сега. Яд ме е, ама няма как, доцентката така ме посъветва. Иначе ми се струва, че повръща от прекалено дивеене - сгъване, скачане, въртене като пумпал и лежане по корем. А може и да е затова, че е задръстен - днес 5ти ден не е акал и вече откачам.
Лови, на Оска и звънях преди 1-2 седмици, но тя ми отказа и не ми се обади, сериозно се притеснявам вече.

# 262
Ама как така ще почине? Нали се бяха събрали парите... ох, кошмарна е нашата държава... Ужасно е да има начин да се помогне на такива дечица, а политиците да си купуват БМВ-та вместо да отделят пари за тях. Направо не знам как се понасят тези наши управленци  #Cussing out

Не виновна държавата този път аз мисля ,че и направиха операцията в Израел.
След операцията всичко зависи от организма .

Непременно трябва да разберем какво става с Оска.

# 263
  • София

Непременно трябва да разберем какво става с Оска.
В случая не са виновни управниците според мен. Кампанията "Спаси Дарина" се превърна в "Спаси, дари на..." и самите те си управляват и насочват средствата, които са събрали. Ето в момента се събират средства за други четири деца.

Дари е починала в Израел, доколкото разбрах след операцията  Sad

Дано с Оска и малкия всичко да е наред  Praynig

# 264
  • София
Оска не е писала от 4 Април, сега погледнах.

# 265
  • София
Аз доколкото знам дори по новините казаха, че Дари е имала подобрение и дори остъка от събраните пари родителите са ги дарили на други болни дечица.
Дано с Оска и малкия всичко да е наред  Praynig
  Praynig

# 266
  • София
Сега се сещам, че Оска ми беше казала, че на пролет ще има работа, за която трябва пълно съсредоточаване за по няколко часа на ден. Та сигурно с това е заета.

# 267
Аз имах предвид, че сигурно ако се бяха дали пари веднага е имала по-голям шанс да се оправи, а не да минат месеци докато се съберат от дарители. А колко случаи има подобни на нейния за съжаление... и става въпрос единствено до липса на средства... В тази страна, с тази ниска раждаемост...

Дано Оска и Васето да са добре, че и с техните грижи... Сигурно работи  Peace

# 268

В случая не са виновни управниците според мен. Кампанията "Спаси Дарина" се превърна в "Спаси, дари на..." и самите те си управляват и насочват средствата, които са събрали. Ето в момента се събират средства за други четири деца.

Дари е починала в Израел, доколкото разбрах след операциятa

# 269
Направо не знам какво им е на тези хора ... седя и плача ... направо ми се къса сърцето колко много мъка има по света, а ние сме толкова безсилни ... с какво е заслужило тази душица такова страдение ... ето, че парите нищо не правят, но всеки се е стиснал и си ги пази за някъде ... просто се пропиляват възможности да се помогне на някого, а когато им се откъсне от сърцето е вече късно... smile3518

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт