Пак това паническо разстройство!

• 203 075
  • 791
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гледах те ли днес Искрено и лично темата беше точно за нас за тези с ПР.С гост Мадлен Алгафари доста неща които биха ни помогнали казаха.

Е,много ме е яд,че не съм го гледала.Дали го няма някъде качено вече newsm78
[/quot

Ами виж в сайта на нова или V box-а

# 586
  • София
Анелка119, препоръчвам ти Мадлен Алгафари, тел. 2/983 11 99 , но ще трябва май да почакаш за час, че има много пациенти и запълнена програма. За други нямам представа.
Каквото и да избереш - успех!

Да днес звънях но нещо не ми изнася цената 100лв на посещение.Два пъти в седмицата са 200лв а аз взимам майчинство 220лв newsm62 не мисля че тя ще е поят психотерапефт харесвам я много и знам че е специалист но......

# 587
  • София
Гледах те ли днес Искрено и лично темата беше точно за нас за тези с ПР.С гост Мадлен Алгафари доста неща които биха ни помогнали казаха.

Е,много ме е яд,че не съм го гледала.Дали го няма някъде качено вече newsm78

http://iskrenoilichno.bg/opred.php?pid=197
това успях да намеря

# 588
Здравейте, аз бях писала преди известно време, трябваше да си запиша час за психотерапевт, но как се объркахме като си записвах часа в крайна сметка бях при психиятър. Както и да е, той ми отдели 1 час, обясни ми, че понеже в рамките на 8-9 месеца ми се случваха все неприятни неща, предимно свързани с болести, за мен и хората около мен и сега мозъка ми приема и най-малкото нещо като сигнал за опасност, отделно и следродилната депресия с тоталната промяна в начина на живот....с две думи, да си направя план за 6-7 месеца напред, но по-общ, за да си осигуря един вид спокойствие, че всичко е по план, да се пробвам да не ям по-дълго време, за да видя че няма да ми падне кр.захар.....и ми предписа Велаксин.
Няма да ви казвам за 4 дни изпитах половината странични ефекти и като му казах, че се събуждам със страх от това хапче, той ми каза да го спра, че то било за мое успокоение, а не за нов страх.
При вас преди менструация усилват ли ви се симтомите, на мен много Cry и това виене на свят, ужас. Незнам какво да правя вече

# 589
Да днес звънях но нещо не ми изнася цената 100лв на посещение.Два пъти в седмицата са 200лв а аз взимам майчинство 220лв newsm62 не мисля че тя ще е поят психотерапефт харесвам я много и знам че е специалист но......

Въх таз Алгафари наистина ли взима по 100 лв. на посещение. Тая срам няма бе. Кой нормален човек ще си позволи да дава по 200 лв. на седмица да гледа русата и главица. Има ли някои от тук които са ходили при нея.

.....и ми предписа Велаксин.
Няма да ви казвам за 4 дни изпитах половината странични ефекти и като му казах, че се събуждам със страх от това хапче, той ми каза да го спра, че то било за мое успокоение, а не за нов страх.

Тези хапчета има наистина странични ефекти които обаче с течение на времето отшумяват. Просто трябва да се почне с по-ниска доза и да се увеличава постепенно и така организма свиква с лекарството и страничните ефекти са по-малко. Долу-горе за две седмици всички странични ефекти отшумяват без последствия.

# 590
Анелка кажи ни някои интересни неща от предаването?

Цитат
Въх таз Алгафари наистина ли взима по 100 лв. на посещение. Тая срам няма бе. Кой нормален човек ще си позволи да дава по 200 лв. на седмица да гледа русата и главица. Има ли някои от тук които са ходили при нея.
Мадлен е известно име"надвила си е на мастрафа" и затова и е толкова хонорара, за да не ходят обикновенни хора при нея.

# 591
Никъде го няма качено Sad
Моля,който го е гледал да сподели Praynig

# 592
  • София
Анелка кажи ни някои интересни неща от предаването?

Цитат
Мадлен е известно име"надвила си е на мастрафа" и затова и е толкова хонорара, за да не ходят обикновенни хора при нея.

http://iskrenoilichno.bg/opred.php?pid=197

# 593
  • София
А я ми препоръчайте добър и не скъпо взимащ психотерапевт за София ако знаете за Люлин още по добре ама ставам малко нахална newsm53

# 594
...

Ако мъжа ти е в определни среди или се иzморява и иzнервя и по таzи причина се държи агресивно или поне вика и се кара с друг

мъжът ми е полицай,и наистина е доста изнервен.
Даже след земетресението как не се сети да ме прегърне,да ме успокои,а вместо това ми каза "стига си цинкяла,че ме изнервяш и ми прекърши сексуалното желание" Sick

В такъв случай му обясни ситуцаията и го помоли по някакъв начин да си помени поведението в къщи zащото не ти понася. Нервното напрежение се иzкарва  фиzицхеско натоварване, сауна , почхивка, хубава муzика, лека ненатоварваща храна, аромотерапия, топла вана със соли, zдравословно хранене и начин на живот, раzходки сред природата , масажи ...
Но ако той продължава така и ти също го приемаш така не виждам как ще живеете zаедно беz и двамата да направите промени в начина си на живот и поведение   Sad

А и след като ти нямаш сексуално желание неговото чЕ е прекършено е нормално няма да се иzнасилвате сега  Sad ако иска може да се постарае да ви се въzстанови и на двамата ,а  това става с малко повечЕ нежност и грижи  newsm78
 На теб ти препоръчвам да прочетеш има много книги zа раzтоварване, zа балансиран начин на живот, zа хармонична подредба на ежедневието ... лека полека можеш беz да налагаш явно да въведеш семейството си по по спокоен начин на живот. НАпример като начало можеш да попиташ да раzведриш стаите (преаклената претрупаност не е добре ... има маzе zа повечЕто боклуци) и да наслагаш във ваzиет цветя, можеш да сложиш яроматни свещи и хубава лека севтлина zа вечерта пред ТВ, можеш да zаредиш банята с неща zа вана и когато мъжа ти е определено иzнервен да го примамиш натам. Можеш да преправиш семейното меню с леки гоzби , но вкусни , приятни и добре иzглеждащи, хубава подредбва на масата  Wink И иzбягвай ежедевните клюки и дърления по детските площадки да споделяш. По добре обсъдете хубава книга или филм или нещо приятно  Wink

и още нещо, намери zа себе си интереси, zанимания, хоби , емоции и приятели, не дей да се ограничаваш само с настроенията на съпруга ти. чети книги, ходи на спорт, подреждай живота и дома си , раzвивай си светогледа  Hug
Успех.
Благодаря ти за съветите. Hug  bouquet
Ще се опитам да направя нещо по въпроса.

# 595
За Велаксина, доки ми предписа сутрин 1 хапче от 75мг, а след две седмици и вечер 1. На листовката пише, че има и от 37.5мг но в нито една аптека нямаше дори с поръчка, а те са като антибиотик, не могат да се разчупят Cry

# 596
Не вярвам, че всеки сеанс при Алгафари е 100лв! Тя много добре знае, че малко хора могат да си го позволят, а и ако наистина всеки сеанс е 100лв нямаше да има толкова много пациенти за месец напред! Не сте ме разбрали добре. Аз писах, че за един преглед с диагноза и лечение цената е била 100лв. Но жената, която е заплатила тази цена за един-единствен път без да се налага да провежда сеанси, се оправила за броени дни, благодарение на посоченото лечение от Мадлен. Т.е. струвало си е след 6 години ходене по всякакви доктори и правене на различни анализи и компютърна диагностика, да се оправи само чрез преглед за сто лева!Тази жена преди да я накарам да отиде при Мадлен, беше минала на системи, защото отказваше да яде и пие и организмът и се беше обезводнил! Аз съм ви дала номера на Алгафари. Най-добре попитайте на този номер колко струват сеансите /АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ПРАВИТЕ СЕАНСИ/ и после решете кое е добре за вас и дали можете да си го позволите. Може да не ви се наложи да правите сеанси. На въпросната жена се оказа, че мозъкът спрял да произвежда два хормона и паниките и идвали от това /но тя беше започнала да получава и нещо като тикове/.
Съжалявам, че ви подведох с този пример, но там изрично писах, че беше преглед с диагноза, /сега добавям и поставено лечение/, а не за сеанс. Сеансите, тъй като са продължителни, струват по-малко при всеки психоаналитик. И при Алгафари със сигурност не са по 100лв. Обадете се, няма да ви струва скъпо един телефонен разговор. Пак на него телефон може да поискате информация за друг психоаналитик във вашия град или квартал. Предполагам ще получите информация. Но, ако искате да се оправи състоянието ви - направете нещо, защото "Ако сам не си помогнеш, и Бог не може да ти помогне".

# 597
Не може да се гледа предаването Tired,но от написаните неща от гостите можем да научим много PeaceОБИЧАЙТЕ СЕ

# 598
Ние сме специални хора-СПЕЦИАЛНИИИИИ bowuuИ трябва да се обичаме такива каквито сме  bouquet

# 599
Благодаря ти за съветите. Hug  bouquet
Ще се опитам да направя нещо по въпроса.

и явно с мъжа ти сте раzличен тип хотра ,ако ти искаш сигурност по формата на съчувстие и утеха той ги раzбира по дейно нещата и раzбира фиzицхеска сила ... хубаво. Поговорете zа твоите и неговиет нужди, zа твоите и неговите раzбирания и не раzчитай само на неговата zащита и опора ,а ми си работи върху себе си и своеята личност уи  самочувствие  Wink УСпех

Общи условия

Активация на акаунт