Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 086
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
   Здравейте Бургас  Laughing
    Имам една питанка и реших, че тук май ще получа най- реални отговори, вместо да пускам отделна тема и да чакам, някой да я види.
   Та въпросът, който ме вълнува е да ми дадете координати за работещи автосервизи и магазини за резервни части (май на старо). Проблемът е, че баща ми е закъсал с колата в Арапя, успя да намери някаква резервна час и му я пратиха от София, но не е това, което трябва и става сложно, ние ще гледаме да търсим тук  и понеделник евентулно да му я пратим с куриер, но това изисква доста време и ще се получи неудобно забавяне, което може да се избегне.
  Надявам се, някоя от вас да има информация, която да ми помогне.
  Предварително ви благодаря   bouquet

# 211
  • По света и У нас
Честито момиченце  stork-girl на Тина  smile3525! Късмета и щастието да са винаги с нея  Hug
Бързо възстановяване на мама!

........................................
lucyl30,аз преди 3м пих Панцеф и пак се обринах,но на 3-4 ден след приема му и май не беше от него....понеже ако има алергия,се появява до 24ч след първия прием...както стана с Азитрокса ooooh!
обаче мен др ме притеснява....да не би да взех голяма доза newsm78
педито ми изписа 2x1табл. дневно-сутрин и вечер , а аптекарката каза да пия еднократно на ден 2хапчета,че били по 250г,а за възрастни дозата била 500г......така пишеше и в упътването и така и направих Rolling Eyes  дали с това не си обърках организма ooooh! 
ти как го приема?
Аз го приемах само веднъж дневно, по 2 таблетки /така или иначе в опаковката имаше 6 таблетки, точно за 3 дни/ - но дали беше от 250  newsm78 , не мога да кажа със сигурност, така предполагам  Hug
Единственото което спазвах е да го приемам приблизително в един и същ час, като спазвам това да е 1 час преди или 2 часа след хранене ....
Дано вече алергията да ти е само лош спомен  Hug , че от собствен опит знам колко е неприятно  Sad

# 212
Добро утро момичета.Кажете ми моля ви,как вървят цените на шофьорските курсове в Бургас.По-точно ме интересува само цената на час кормуване.Иска ми се да взема няколко опреснителни часа кормуване.

# 213
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами . На мен ми предстои влизане в 9-ия месец и ме е затресла треската покрай раждането . Искам да родя нормално , и съм решикла да си платя , но моят доктор с който имах уговорка ще е в отпуска и ако някой ми каже да се ориентирам към някоя акушерка или доктор ще съм изключително благодарна .  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
за съжаление,все още съм с алергия...
даже сега се връщам от спешния център... и там Калудова ми каза,че съм за болницата #Crazy
та ако оживея до утре,сигурно ще ме вкарат в болницата Cry
добре,че майка от вторник е в отпуска,та ще може да гледа Деби,че на мъжо хич не му се занимава с това ooooh!
Калудова ме посъветва да ида в Сф..... да знаете ,някой добър алерголог там? newsm78

# 215
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142465.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4365.0

Ето тук 2 теми, които може би малко ще ти помогнат.
Аз лични впечатления нямам.

# 216
sneji20,
с каква цел искаш да учиш английски- нещо по- конкретно?
Бих ти препоръчала къде, но бъди по- изчерпателна: учила ли си вече, къде, по каква система, с какво свободно време разполагеш, за какво ти трябва английския- за работа или....?

# 217
  • Бургас
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами . На мен ми предстои влизане в 9-ия месец и ме е затресла треската покрай раждането . Искам да родя нормално , и съм решикла да си платя , но моят доктор с който имах уговорка ще е в отпуска и ако някой ми каже да се ориентирам към някоя акушерка или доктор ще съм изключително благодарна .  bouquet  bouquet  bouquet
Зуза-защо не се обадиш на Добрева, аз съм доволна от нея, сестра ти и тя, а и сега кабинетът и е на близо до вас

# 218
  • Бургас
Здравейте и от мен,
позагубих се малко по празниците, че попътувахме, но вече съм тук.
Честити ни нови бебета, да са здрави и да растат безгрижно!
Приятна вечер!

# 219
и тук да спомена
понеделник 28.05.2007г. - 12.00 часа
на кафето срещу книжарница Дядо Благо

тази среща я организираме в Бургаската Благотворителна тема
ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ !

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 23:41 от Amelia

# 220
  • По света и У нас
tedka* - За София, алерголог за съжаление не мога да препоръчам  Sad
Но след като си изчела 2те теми, които линкове пусна Вери, може би ще ти е полезно да направиш преди това консултация с добър дерматолог - в този случай, бих ти препоръчала Д-р Албена Ангелова /сл. 02/9582448 /вътр.228/ или моб.0899 419181/. Кабинетът и се намира в 29та поликлиника /кв.Емил Марков/. Иначе смените са и понеделник, сряда и петък - сутрин, вторник и четвъртък - следобед. Ако се спреш да си запишеш час, поискай да си 1ва /ако има възможност за деня/, тъй като иначе часовете се спазват малко на "кантар"  Mr. Green , с предимство и доста често без час - приема веднага бременни и бебета  Peace
Стискам палци бързо да се оправиш  Hug

zuza1984 - Една от мамите тук беше раждала при Д-р Иванов /с уговорка/ и беше доволна, ако тя не успее да пише /в момента й е натоварено покрай работа/, пиши на ЛС    typeuu
Иначе за акушерка с уговорка, добри отзиви съм чула за една, която живее в Черноморец /две мои познати са родили "при нея"  Peace/. Име и точни координати-  не знам, но ако те интересува, ще се опитам да намеря  smile3552

# 221
Честити нови бебоци!!! На гордите мами Тина и Райна да са им живи и здрави и много,много да ги радват!!!!

tedka дано нещата около теб се оправят бързо! Стискам палци! Praynig
Успешна нова работна седмица на всички работещи, а на почиващите хубаво временце за разходки! Hug

# 222
  • у нас
Черпя за  втория рожден ден на Коцето

Да ви е сладко

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 16:36 от Sinara

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОЦЕТО !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО !!!
САМО РАДОСТИ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ !!!

# 224
Честит рожден ден на Коцето!Да расте здраво и весело дете за радост на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт