Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 067
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
а, добре, успокои ме  Grinning
че живот и здраве, един ден ще ми е най-удобно там да запиша наследника  Grinning

# 76
Добро утро, момичета!

# 77
  • Бургас
Добро утро момичета,
най на края и кафенцето. На мен днес също ми е много мързеливо, добре ,че шефа реши от днес да ни пусне в почивка, така че мисля наистина днес да се отдам на това. Някой да каже лек за отекли бременни крачета и ръчички. Чао за сега.

# 78
Мами, хайде предложете добър педиатър личен лекър, че май й дойде времето на наща да я сменяме

# 79
  • Бургас
Някой да каже лек за отекли бременни крачета и ръчички.
Честа употреба на легълцето в къщи  Mr. Green И отоците по краченцата ми спаднаха и гърба ме заболя  Joy

# 80
Здрасти за днес, вчера ви писах че щях да ходя при Братова на преглед. Е отидох. Носих си направление за установена бременност. Доста хора ми я препоръчаха и аз просто останах с впечатление  че е много внимателна и първата ми женска консултация ще е много интересна и вълнуваща за мен. Да ви кажа ли излязох от кабинета след 5 мин. и само дето не се разплаках. Бяха докторката и мед. сестра/акушерка/. Като и казах че ми закъснява 8 дни, и съм си правила тест - положителен, мед. сестрата избухна в някакъв смях и вика на докторката - дай да и обясним на жената. Само стоях и гледах. Ама вие хубаво че имате положителен тест ама много рано идвате, сега нямаме видеозон и не можем да видим нищо. Сега не трябва да се гледа. Обяснявам аз че миналата година правих мисед и искам този път от рано да проследя всичко. Тя- сестрата започна пак да се хили като луда ама вие не знаете ли че до осмата седмица дори и да е мисед не може да се установи, всички до осмата седмица се развилали нормално и ако било мисед не можело нищо да се направи. През цялото време докторката седеше и само каза да дойда след 10 юни. Останах толкова разочарована от първата си консултация и от отношението на тая сестра - многознайка. Нито ме посъветва да пия ли витамини, фолиева, да ям ли всичко нито ми даде кураж по някакъв начин, и това ако са доктори #2gunfire #2gunfireСега вече мисля да се запиша при Нина Добрева на женска консултация, защото тази сестра няма да мога да я изтърпя сумати месеци.

# 81
Мами, хайде предложете добър педиатър личен лекър, че май й дойде времето на наща да я сменяме

С две ръце ти препоръчвам нашата - Таня Димитрова в първа поликлиника.

# 82
minion4е , не й се вързвай на тая сестра. застреляй  #2gunfire я наум и толкоз . незнам дали е права, че
дори и да е мисед не може да се установи, всички до осмата седмица се развилали нормално и ако било мисед не можело нищо да се направи.
ако искаш отиди някъде , където имат вагинален ехограф да ти каже и док, че ще имаш бебче  Simple Smile а кой да ти следи бременността може да решиш и по-късно.

# 83
  • Бургас
minion4е, съжалявам, че е била груба сестрата, но е права. При 8 дневно закъснение, може да се види нещо само на вагинален УЗ и то с голяма фантазия. А да се записваш на консултация е твърде твърде рано. Стискам палци всичко да е наред, отиди на преглед с УЗ след седмица. Би трябвало вече да се види сакчето Peace

# 84
ако искаш отиди някъде , където имат вагинален ехограф да ти каже и док, че ще имаш бебче  Simple Smile а кой да ти следи бременността може да решиш и по-късно.
[/quote]

Знаеш ли права си. Събирам мнения за доктори с вагинален ехограф. Бях ходила преди при Факалиева в транспортна, може да отида пак при нея за частен, а ЖК при друга

# 85
  • Burgas, Bulgaria
внимавай обаче при кой с вагинален ще отидеш че мен уж с вагинален а ме пратиха за кюртаж че уж съм с извънматочна-не ходи в Св.София .Добре че беше Калчева видя го и сега резултата  ревеее Mr. Green.

# 86
Аз разбрах сестрата какво имаше впредвид, наистина е рано, съзнавам го, но отношението и начина по който ми го каза/ този смях още ми кънти в ушите/ е недопустимо за човек дал Хипократовата клетва

# 87
  • Бургас

Знаеш ли права си. Събирам мнения за доктори с вагинален ехограф. Бях ходила преди при Факалиева в транспортна, може да отида пак при нея за частен, а ЖК при друга
[/quote]

Оф писах писах пък не ми се е публикувало мнението.Айде пак

Вагинален ехограх има в Света София.Там преглеждат Др Скочева,Ризова и Ангелов.Може да отидеш там да те видят.От всички тях бих ти препоръчала Скочева.
Тя гледа мойта бебка през цяла бременност на Ехо.Иначе консултацийте ми ги води Др Добрева.И от двете съм доволна.

# 88
  • На морето!
Айде да се присъединя и аз към кафенцето  food010 тъкмо закусих и сега събирам сили да пооправя къщата.Днес ще ходим да купим последните неща за бебока и вече трябва да излиза,защото много,ама много ми се гушка малко,пухкаво човече  HugПри последния си преглед обяснявах на Гамишев надълго и нашироко,че няма да пренося и че това е последния ни преглед,но ако бебо се позабави още ще ходим пак в края на седмицата.Дано успее да ни вмести някъде в натоварения си график.
Тина,айде стига си чакала и ти-айде да ти изтекат водите,че да повлечеш крак и да те последвам  HugМоже  да се засечем в любимото родилно  Wink
А другите бременлинки,не бързайте да ни изпреварвате,ей  HugТук си има ред  Mr. GreenПочевайте си и лятото ще се видите с големичките си,пухкави бебоци. Hug
Миньонче,не се нервирай   bouquetОт опит знам,че е много гадно такова отношение/аз за установяване отидох при Ангелов  ooooh!/,но имай търпение и отиди след седмица.Сега няма смисъл да те бъркат,щом теста е положителен значи има бременнст.Ако искаш си вземи фолиева к-на и внимавай много.Тези първи седмици са много важни-не вдигай тежко,не се преуморявай и си мисли само приятни неща  Hug

# 89
  • Бургас
За съжаление и аз мисля че сестрата е права, което пък никак не оправдава поведението й. Що не и вдигна едно мини скандалче и след 10-тина дни си избираш нов доктор. Не се връзвай на тъпи сестри. Бременността ти ще е нормална и ти не го мисли от сега. Аз все си повтарях - Ако има нещо да става, то то ще стане, каквото и да направя или кажа. Зареди се с повече положителни мисли и си почивай.  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт