Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 075
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Бу-у-урга-а-ас
здравейте от мен днес,
много гадно време. Хич не се чувствам добре от вчера. Като ме боли един корем в ляво, на двя-тре сантима от пъпа, вече направо се побърках. Днес съм на ЖК и ще питам док, ама той все обяснява, че било нормално. Не съм в настроение да пиша, така че ще се включа по-късно.

Да не е черния дроб. Задължително сподели с доктора. А сърбежи по кожата имаш ли?

# 91
аз от скочева не съм доволна. не разбирам защо трябва да ми крещи. Rolling Eyes ще я сменям.
в св.софия съм ходила на вагинален при бояджиев. много е внимателен и обяснява. само веднъж съм ходила при него и само за преглед, но останах с добро впечатление.

# 92
Айде да се присъединя и аз към кафенцето  food010 тъкмо закусих и сега събирам сили да пооправя къщата.Днес ще ходим да купим последните неща за бебока и вече трябва да излиза,защото много,ама много ми се гушка малко,пухкаво човече  HugПри последния си преглед обяснявах на Гамишев надълго и нашироко,че няма да пренося и че това е последния ни преглед,но ако бебо се позабави още ще ходим пак в края на седмицата.Дано успее да ни вмести някъде в натоварения си график.
Тина,айде стига си чакала и ти-айде да ти изтекат водите,че да повлечеш крак и да те последвам  HugМоже  да се засечем в любимото родилно  Wink
А другите бременлинки,не бързайте да ни изпреварвате,ей  HugТук си има ред  Mr. GreenПочевайте си и лятото ще се видите с големичките си,пухкави бебоци. Hug
Миньонче,не се нервирай   bouquetОт опит знам,че е много гадно такова отношение/аз за установяване отидох при Ангелов  ooooh!/,но имай търпение и отиди след седмица.Сега няма смисъл да те бъркат,щом теста е положителен значи има бременнст.Ако искаш си вземи фолиева к-на и внимавай много.Тези първи седмици са много важни-не вдигай тежко,не се преуморявай и си мисли само приятни неща  Hug

Стискам ти палци и на ръцете и на краката, всичко да мине възможно най-леко и скоро да си гушкате бебчето.

# 93
  • На морето!
Мерси,Миньонче! Hug
ООооо,за Скочева мога да изпиша много.Ще спомена обаче само прегледа на сестра ми.Тя отиде при нея за установяване на бременност и тогава д-рката и заяви "Да бремнна си.Ето го бебето-легнало е по гръб и е разперило ръце.А главата му е 76см." И това става в 10седмица!Майка ми /тя  е мед.сестра/ започна да се смее и вика "Айде да си ходим,ще дойдем когато главата мине метър"  hahaha Това беше преди 3години,сега може да е различно положението,но случея е толкова фрапиращ-почти като виц,така че ще ми държи влага още мноооого време.

# 94
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Здравейте момичета, извинявам се, че така грубо нахълтвам в страхотната ви тема, но 
ние от Сдружение настоящи и бъдещи майки се интересуваме как приемат децата във вашия град в детските кухни, яслите и детските градини и по-точно:
Кои деца са с предимство:
     близнаци
     деца, чийто по-големи братя или сестри вече са записани в същото заведение
     живеещи в квартала
     студенти
     деца с увреждания
     полусираци
     деца на родители с увреждания
                   военни
                   самотни родители
     Интересуваме се също кои деца ползват намаление от таксите и какво е то

Тъй като организираме кръгла маса по проблемите на близнаците на 19.06.2007г., спешно ни интересува какво е положението с приемането им и заплащането на таксите във вашия град. Ще сме ви благодарни ако попитате как стои въпроса във вашата детска кухня, ясла или градина.

Предварително благодарим.   Информацията, която получим ще използваме и за  бъдещи събития, касаещи тези проблеми. bouquet

За да не спамите темата излишно можете да отговорите и тук   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192341.0

# 95
Мерси,Миньонче! Hug
ООооо,за Скочева мога да изпиша много.Ще спомена обаче само прегледа на сестра ми.Тя отиде при нея за установяване на бременност и тогава д-рката и заяви "Да бремнна си.Ето го бебето-легнало е по гръб и е разперило ръце.А главата му е 76см." И това става в 10седмица!Майка ми /тя  е мед.сестра/ започна да се смее и вика "Айде да си ходим,ще дойдем когато главата мине метър"  hahaha Това беше преди 3години,сега може да е различно положението,но случея е толкова фрапиращ-почти като виц,така че ще ми държи влага още мноооого време.

Ох Райне, така ме разсмя Joy Joy Joy, направо се просълзих. Точно за такива специалисти и аз говоря.

# 96
[quote author=bubi4ko link=topic=192027.Мами, хайде предложете добър педиатър личен лекър, че май й дойде времето на наща да я сменяме.

И аз на нашата много и се ядосах вече #2gunfire. Ще записвам малкия при д-р Нончева. На сестра ми детето е при нея и е с прекрасни впечатления! Ако искаш ще ти дам и телефон!

# 97
  • Бургас
minion4е    , аз ходих за установяване на бременоста при Калчева 11дена след закъснението. Прегледа ме с вагинален ехограф.

# 98
  • Burgas, Bulgaria
Ангелов беше прост... който ме прати за кюртаж и имах огромно желание да го видя в родилно че да му покажа извънматочната си бременност  #2gunfire
Айде Райне а  и за Тина78-в очакване съм да прочета хубави вести

# 99
  • Бургас
Айде Райне а  и за Тина78-в очакване съм да прочета хубави вести
Те само стискат, какво стискат обаче не знам, сякаш ще ги връщат на щъркела  Mr. Green Даааа ама щъркелите минаха отдавна  Mr. Green

# 100
  • Burgas, Bulgaria
шушонче имам чувството че мноооогооо яко си се издухала от ареста в къщи   bouquet

# 101
Здравейте майчета!

Аз ДА ВИ ПОКАНЯ
на 1-ви ЮНИ от 18 часа в ОПЕРАТА
ще има ДЕТСКИ ПЪСТЪР КОНЦЕРТ!!!
Повярвайте ми голяма забава за децата ще е !!!
Ще има изпълнения на деца от танцов ансамбъл Атанас Манчев,
най-малките каратеки на Бургас също ще правят шоу на сцената,
други дечица пък ще танцуват, а ще пеят и деца от "Сезони"...
Обещавам Ви че ще е мн весело...

За дечица от 3 до 13г. ще им е забавно да гледат
и да се порадват на този ПОДАРЪК направен за тях.
ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!!!

От мен мн целувки и весели почивни дни!

# 102
Здравейте майчета!

Аз ДА ВИ ПОКАНЯ
на 1-ви ЮНИ от 18 часа в ОПЕРАТА
ще има ДЕТСКИ ПЪСТЪР КОНЦЕРТ!!!
Повярвайте ми голяма забава за децата ще е !!!
Ще има изпълнения на деца от танцов ансамбъл Атанас Манчев,
най-малките каратеки на Бургас също ще правят шоу на сцената,
други дечица пък ще танцуват, а ще пеят и деца от "Сезони"...
Обещавам Ви че ще е мн весело...

За дечица от 3 до 13г. ще им е забавно да гледат
и да се порадват на този ПОДАРЪК направен за тях.
ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!!!

От мен мн целувки и весели почивни дни!

Чудесна идейка, само не разбрах от колко часа ще е. И без това от 1 юни синчето ще си е вече в къщи - нали е първокласник. Ако е следобед задължително ще го заведа. Мерси за поканата  bouquet

# 103
  • Бургас
шушонче имам чувството че мноооогооо яко си се издухала от ареста в къщи   bouquet

Мноооооого вярно, само лиготии ми идват на ума. Моля никой да не ми се сърди, не искам да засегна никого, а само малко разведряване. Добре че от време на време звъни телефона иначе ще забравя да говоря. По цял ден самичка вече не издържам  #Cussing out

# 104
Чудесна идейка, само не разбрах от колко часа ще е.
И без това от 1 юни синчето ще си е вече в къщи - нали е първокласник.
Ако е следобед задължително ще го заведа. Мерси за поканата  bouquet

ОТ 18,00 ЧАСА
НА 1-ВИ ЮНИ В ОПЕРАТА

ПОКАНАТА Е ЗА ВСИЧКИ ВАС!!!
и ПРАЗНИКА Е ПОДАРЪК - безплатно представление!!!

Общи условия

Активация на акаунт