Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 072
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Да не е черния дроб. Задължително сподели с доктора. А сърбежи по кожата имаш ли?

Силно ме заинтригувахте. Моя приятелка, която наскоро роди - миналата седмица, се оплакваше от ужасно упорити сърбежи по кожата и едва се сдрържаше да не се по4есва постоянно. Става дума не само за кожата на корема, а изобщо. Все още казва 4е сърбежите не са отшумели съвсем.

# 106
  • Бу-у-урга-а-ас
Сърбежите по кожата може да са признак за проблеми с черния дроб, предизвикани от хормоналната промяна в организма.

# 107
  • Бургас
И аз имах такива сърбежи откакто забременях през целия зимен период. Отдадох го на това че кожата ми е станала ужасно суха, даже чак лишеи ми се образуваха. От началото на април до сега не ме сърби толкова, но пък гледам да се къпя със силно хидратиращи душ гелове, бебешки мазила и всичко което казват че облекчава сухата кожа.

Мамааааа21 ти нали вчера трябваше да ходиш на консултация  newsm78 Е, няма ли с какво да се похвалите? Малкото Ники освен че яде сигурно и расте  newsm78

# 108
Само да се запиша и да кажа че пак съм тук! Simple Smile

# 109
  • България
Здравейте, да се разпиша и аз , че още не съм родила  Simple Smile Моята бебека си стои в коремчето на топло и това е. Сега отиваме да ни слушат тоновете. Снощи обаче толкова много се мята имах чувството , че се промушва все по - надолу и надолу, но без грам контркция със съвсем леки болки.  По едно време си викам , абе това дете да не вземе да излезе без контракции  Laughing Но днес всичко е мисрно и спокойно . Все едно няма да се ражда скоро:)

# 110
  • Бургас
Здравейте, да се разпиша и аз , че още не съм родила  Simple Smile Моята бебека си стои в коремчето на топло и това е. Сега отиваме да ни слушат тоновете. Снощи обаче толкова много се мята имах чувството , че се промушва все по - надолу и надолу, но без грам контркция със съвсем леки болки.  По едно време си викам , абе това дете да не вземе да излезе без контракции  Laughing Но днес всичко е мисрно и спокойно . Все едно няма да се ражда скоро:)

И при мен беше мирно и спокойно.Отидох да ме прегледат и се върнах след 2 дена с бебка:)

Успех и леко раждане...когато дойде

# 111
а децата под 3г къде ще празнуват на 1ви юни, някой има ли идея

# 112
Здравейте, да се разпиша и аз , че още не съм родила  Simple Smile Моята бебека си стои в коремчето на топло и това е. Сега отиваме да ни слушат тоновете. Снощи обаче толкова много се мята имах чувството , че се промушва все по - надолу и надолу, но без грам контркция със съвсем леки болки.  По едно време си викам , абе това дете да не вземе да излезе без контракции  Laughing Но днес всичко е мисрно и спокойно . Все едно няма да се ражда скоро:)

Айде, дано утре или тия празнични дни да се запишеш като родила. Успех всички сме с теб

# 113
леле Уиш, колко сте порастнали  Grinning

# 114
Мерси за поканата. Simple Smile
Мойта много обича такива неща.

# 115
Здравейте и от мен!
Мерси adelphia за отговора!

Моята бременност я проследи д-р Мърмарова - невероятен лекар и човек, което в Бургас е адски рядка комбинация. В 5 г.с. с вагинален ехограф точно на 1.06.2006 ме изненада  с новината Simple Smile Преди преглеждаше в ел масри, сега е май само на частно - в понеделник ще ходя на преглед - ще пиша, ако има интересуващи се!

Не ми казахте само правите ли срещи за разходки ??

# 116
  • Бургас
Лелеееее плезльото Пламен станал голям човек. Ама вие къде ходихте че се изгубихте, я се похвалете  Mr. Green

# 117
Очовечи се грозния циган. Де ходят - по цял ден мятат крачоли в морската ми писна да ги гледам вече  Joy

# 118
ох, с тези грозни цигани всеки път се втрещявам докато зацепя  Joy

# 119
  • България
Аз се върнах  Laughing Ами ще си чакаме . До понеделник ако не родя , ще ме приемат в болницата. Но до тогава ще се роди мишлето, аз така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт