Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 073
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Някой да ме подсети за адреса на сладкарница Роза?  Rolling Eyes
Може и цени и впечатления от детски торти.

# 121
на богориди има една, срещу библиотеката

торта "делфин", като истински, бая голям, 22 лв. Страхотни торти.

Чао на всички, весели празници, ще се "четем" в понеделник  Hug

# 122
 Роза 1 - ул. Ал. Богориди 26;
 Роза 2 - бул. Христо Ботев 55;
 Роза 3 - к-с Славейков бл. 72.
Само това знам. И тортите им са вкусни, но за цени не мога да кажа.

# 123
  • Бургас
ми цеха им е в един бял блок зад Билла славейков, бистро Чарли май беше до цеха.
Аз там съм правила торта по поръчка с карамелов пълнеж, а рисунката измъкнах от едно тяхно списание с картинки на патето Туити. Тортата стана супер, а за вкус не ми се говори че ми текнаха лигите. Цената определено за това количество /3кг/ беше много по-евтина от на Амадеус, но не помня вече.

# 124
  • Варна
Благодаря ви, утре ще ида да гледам каталози.

# 125
  • На морето!
Здравейте, да се разпиша и аз , че още не съм родила  Simple Smile Моята бебека си стои в коремчето на топло и това е. Сега отиваме да ни слушат тоновете. Снощи обаче толкова много се мята имах чувството , че се промушва все по - надолу и надолу, но без грам контркция със съвсем леки болки.  По едно време си викам , абе това дете да не вземе да излезе без контракции  Laughing Но днес всичко е мисрно и спокойно . Все едно няма да се ражда скоро:)
Айде дано да е съвсем скоро-тази вечер например  Mr. Greenче да повлечеш крак,че то срамота вече-толкова време си ги пазим в коремите тези дечица. Mr. Green

# 126
  • Бургас
Ми срамота  Mr. Green аз от кога ви разправям  Mr. Green

# 127
  • Burgas, Bulgaria
ми шушончи аз не се ли похвалих
качили сме 1кг.и 300гр. и сме пораснали 7см #Crazy. което май е доста.Изписаха ни Вигонтол и ни биха първата ваксина-от която си мисля че Нико е супер неспокоен
отивам да готвя.

# 128
  • вкъщи
райна и тина знам какво е да чакаш,с първото преносих 10 дни.приеха ме в патологията и аз същата вечер взех да раждам,много ме беше яд,ако знаех нямаше да влизам.таткото не можа да  разбере нищо.обаждам му се в 6 сутринта и викам свалят ме да раждам,а той сънен,ами добре чао и затваря.след 10 секунди звъни акто попарен,ама му дръпнах една:mrgreen:
айде да ни зарадвате скоро Praynig

# 129
  • Бургас
Мариана мама как си? Минаха ли контракциите? Ходи ли на преглед?

Мама21 извини бременния ми мозък и той в болнични излязъл  ooooh! Сега като казваш 7 см се сещам че се похвали. Ами нормално е след ваксина да е неспокоен но не трябва ли вече да му е отминало?  newsm78

# 130
  • Бургас
daffodil  , миналата година поръчах тортата от Роза и бях много доволна - 24лв., някаква кола беше newsm78
Тази година повторих и съжалих хиляда пъти - 36лв., картинката изглеждаше ужасно, за разлика от снимката в каталога, на вкус не знам, защото беше за градината. Домашната ни торта стана много по-красива според мъжа ми и детето. Сума ти време съжалявах, че не поръчах в Неделя, но избрах по-близката сладкарница, за да ми е удобно носенето до градината. Аз поръчвам в "Славейков" до Чарлито. Вече не е цех /от две години някъде/, а само сладкарница.

# 131
  • вкъщи
6u6on4e ходих при гамишев,всичко е наред,днес имам рядко контракции,ама щерката така ме ядосва че smile3511 .увеличи ми дозата на магнерота,според него е било от преумора,сега поне ще ме глезят повече.а и със сигурност бебо е мъж,имам снимка на гордостта му smile3508

# 132
  • На морето!
Имам въпрос към раждалите мами и понеже ми е неудобно да звъня на Гамишев за всяко нещо разчитам на вас.Днес цял ден от мен тече едно странно течение-обилно с кафеникав цвят,като карамел  Embarassed това ли е тапата и ако да не означава ли,че скоро ще родя? newsm78

# 133
Имам въпрос към раждалите мами и понеже ми е неудобно да звъня на Гамишев за всяко нещо разчитам на вас.Днес цял ден от мен тече едно странно течение-обилно с кафеникав цвят,като карамел  Embarassed това ли е тапата и ако да не означава ли,че скоро ще родя? newsm78

аз мисля че да  Peace
сега как си?
УСПЕХ - стискам палци  Wink

# 134
  • вкъщи
тина това е признак,че ще раждаш!аз вечерта преди да родя имах такова,а тапата ми беше паднала още на датата на термина.ти имаш ли уговорка с гамишев да присъства на раждането?

Общи условия

Активация на акаунт