Не е за вярване, но изписахме една тема...Да ни е честита новата тема! Прекрасна е!
Благодаря ти, Шани!
, ни дума, ни вопъл за ЗП! 

но евала на Ердоган, личи си дълбокия му замисъл и перфектната реализация на този проект!
През цялото време съм се чудила как Къванч е понесъл пресъздаването на такава тежка съдба и опустошение в един млад поет...Нямаше никаква надежда, драма на макс! 

но евала на Ердоган, личи си дълбокия му замисъл и перфектната реализация на този проект!
През цялото време съм се чудила как Къванч е понесъл пресъздаването на такава тежка съдба и опустошение в един млад поет...Нямаше никаква надежда, драма на макс! 

, идея си нямам какво се случва с Аси! Преводачките знаят, но явно има проблем, не мога и аз да влизам от вчера... 

Чудя се дали биха били добър тандем и на екрана?
Мисля, че би станал интересен сериал с двамата, като истински братя са
... За мен това е звездната му роля, както и за Биркан- демонът Петро
... Мисля, че точно Петро остана "най- разработения" герой от Едже ханъм! С всеки следващ епизод все по- голям и последователен злодей!

Не смея да гъкна...Бам, Бам, Бааам....5/6 поста отстреляни...И то позитивните,. останали са само хейтърските...
Не смея да гъкна...Бам, Бам, Бааам....5/6 поста отстреляни...И то позитивните,. останали са само хейтърските...
, имам обични и дълго чакани гости
, но съм готова за писане на есета
И потребител, който не е в час с постнатото, няма как да не се чуди...

Препоръчани теми