Може би е добра в забавленията...
Изглежда ми човек с въображение...Щом без задръжки разпуска на женски партита...
Изключвам да е влюбен...така не се води любима жена...
Може би е добра в забавленията...
Изглежда ми човек с въображение...Щом без задръжки разпуска на женски партита...
Изключвам да е влюбен...така не се води любима жена...

ти се енциклопедия, спомняш ли си откъде дойде новината за поканата на Кроу...в другата тема почнаха да се съмняват... В статиите само се споменава, че Кроу харесал играта на Къванч...Ако наистина е имало покана и Къванч е отказал, най-малко щяха да го повтарят до откат, с повод и без повод..а нито дума за тая покана.. Не ми се вярва и лично да са се срещнали, щяха да документират това събитие...Да не излезе, че повтаряме като папагали некои фенски брътвежи... 
ти се енциклопедия, спомняш ли си откъде дойде новината за поканата на Кроу...в другата тема почнаха да се съмняват... В статиите само се споменава, че Кроу харесал играта на Къванч...Ако наистина е имало покана и Къванч е отказал, най-малко щяха да го повтарят до откат, с повод и без повод..а нито дума за тая покана.. Не ми се вярва и лично да са се срещнали, щяха да документират това събитие...Да не излезе, че повтаряме като папагали некои фенски брътвежи... 

...Топ университетите им са частни. Няма да ти казвам колко пари поискаха за обучението на сина ми преди 4 години- над 70 хил. долара за година в Колумбийския, в Ню Йорк! Отпуснатата стипендия- 50 хиляди! За 2 години можех да платя, но за 4- абсурд! Предполагам, че Къванч се е ориентирал към Бъркли, там е Меката на изкуствата... 
Много важно е да няма турскоговорящи около него, с които да контактува ежедневно, поне за 2- 3 месеца. Ако се намира при такива условия, успехът му е гарантиран. 

Спомням си, че на летището опроверга новините за америка...нямало нищо такова, измислици в негово отсъствие, щял да си даде само почивка, следващият проект 2016...в бръснарницата казал, че заминава за 6 месеца за самоусъвършенстване....Със сигурност ни облъчват с информации, дезинформации и контрадезинформации...Може да се поразходи до Америка, но да снима филм абсурд...Колко европейски звезди са направили кариера в Холивуд... Къванч е наясно с тая подробност...Според мен това са спасителни мероприятия за вдигане на личния му рейтинг, скоро няма да снима, може да попътува тук-там, ще се занимава основно с Уницеф...Само дейност в интерес на обществото може да съживи рейтинга му...
Спомням си, че на летището опроверга новините за америка...нямало нищо такова, измислици в негово отсъствие, щял да си даде само почивка, следващият проект 2016...в бръснарницата казал, че заминава за 6 месеца за самоусъвършенстване....Със сигурност ни облъчват с информации, дезинформации и контрадезинформации...Може да се поразходи до Америка, но да снима филм абсурд...Колко европейски звезди са направили кариера в Холивуд... Къванч е наясно с тая подробност...Според мен това са спасителни мероприятия за вдигане на личния му рейтинг, скоро няма да снима, може да попътува тук-там, ще се занимава основно с Уницеф...Само дейност в интерес на обществото може да съживи рейтинга му...
В първите 3 реда от поста ти- напълно противоречиви изказвания! Много често срещана тактика от страна на Къванч! Казва нещо, после го отрича и те така много пъти... и остава да чакаме началото на 2015 година! 
Мисля, че да!
Вярвам е наясно, че ще получи роля, но едва ли главна! Достатъчно е да се появи на екран със забележителната си външност! Кой не би го забелязал?
И американките ще се вампирясат като нас...

Мисля, че да!
Вярвам е наясно, че ще получи роля, но едва ли главна! Достатъчно е да се появи на екран със забележителната си външност! Кой не би го забелязал?
И американките ще се вампирясат като нас...
Ще направи впечатление...няма да го загрозяват като в последните сериали...освен това американският секс символ Брад Пит остаря, мястото е вакантно...
вместо роклите, почна да си пуска пейзажите...майсторка е, всичките й работи носят определено настроение...
Ти с лупата ли си гледала....Аз се отнесох по дъждовните капки...
Ти с лупата ли си гледала....Аз се отнесох по дъждовните капки... 
...и надалече... 

Препоръчани теми