, уважавам мъже с принципи, а Сеит просто нямаше такива. Бащината заръка изигра решаваща роля в живота му...
-mas:
А на финала гледаше патетично Мюрвет като спасител... и за капак- парада на революцията, знамена, усмивки, национално щастие
... На това му се казва национализъм в действие, евала на Еджето! И арогантното питане на Сеит дали радостта на Сабри не е заради писмо от Шура, беше явна подигравка с нея... Измислена беше тази любов!
, с теб след малко ще се "разправям" 

, уважавам мъже с принципи, а Сеит просто нямаше такива. Бащината заръка изигра решаваща роля в живота му...
Дами, позабравили сте...Имаше няколко разговора, с които се опитаха да обяснят на публиката защо се разделят Курт и Шура. Случайната среща в аптеката....Кога Курт се отказва от Шура.
както съм писала и друг път- Сеит го повлече скоростта на водовъртежа!
Изигра невинната роля на сводник с усмивка и задоволство- заведе му Шура като по поръчка. Все едно Шура не е дворянка, а крестянка от разораната целина! Това беше от най- големите грешки на Шура! 

Точно, във всяка новина за Къванч и Фара се отразяваше, че играят в КиШ...мониторингът и това е отчел...Всичко за Къванч и всичко за Фара в един кюп...И са пресолили манджата с бройката...17700 / това означава по 40/50 публикации на ден за КиШ... напише се нещо в едно издание, и айде 40/50 други издадения го препечатат...само това може да е обяснението за тая цифра...И какви горещи дебати...В руската тема следяха всички новини за сериала, даже има отделна подтема...най/много триста новини...Аз лично си спомням само един обширен журналистически материал посветен на КиШ...защо е нисък рейтинга и причините се търсеха в руските акценти, костюмите, убийствата, с които завърши първия сезон, история, чужда на зрителя...което ме учуди, щото романът бил бестселър...т.е. романът приет, а филмовата история чужда...

, 4 години минаха след срещата им в ЛА! Всички ще са доволни, но най- много ние, феновете! 

Tия статистики са точно като анкетите за красота и популярност...Безсмислени...И на последно място да е Къванч, няма да ми стори грозен...
Tия статистики са точно като анкетите за красота и популярност...Безсмислени...И на последно място да е Къванч, няма да ми стори грозен... 

Башак е заета да рекламира гардероба си...
Башак е заета да рекламира гардероба си...
Препоръчани теми