"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Кой знае, може и в друго да е добра, но ние няма как да знаем! Laughing
HugМоже би е добра в забавленията... newsm78 Изглежда ми човек с въображение...Щом без задръжки разпуска на женски партита... Laughing.Също и удобна връзка, устройва го в момента...да не е сам...Раздялата няма да е кой знае каква драма...Но  абсолютно нелогичен е демонстративния начин по който навира Башак в очите на обществото ...Знаменитостите крият ревниво частния си живот, Къванч се целува пред публика... newsm78 Изключвам да е влюбен...така не се води любима жена...
Играят театър, Башак и Къванч са в роля, според мен...

# 46
Кой знае, може и в друго да е добра, но ние няма как да знаем! Laughing
HugМоже би е добра в забавленията... newsm78 Изглежда ми човек с въображение...Щом без задръжки разпуска на женски партита... Laughing.Също и удобна връзка, устройва го в момента...да не е сам...Раздялата няма да е кой знае каква драма...Но  абсолютно нелогичен е демонстративния начин по който навира Башак в очите на обществото ...Знаменитостите крият ревниво частния си живот, Къванч се целува пред публика... newsm78 Изключвам да е влюбен...така не се води любима жена...
Играят театър, Башак и Къванч са в роля, според мен...

Най- вероятно правят каквото, когато и където си искат!  Laughing
Пълен игнор за обкръжението и хорските приказки...
Направо си е за анкета този техен роман! Peace

# 47
http://perla-indji.blogspot.com/2014/11/blog-post_30.html

Цитат
неделя, 30 ноември 2014 г.
Къванч Татлату напуска Турция
Къванч Татлату е взел окончателно решение да се премести и да живее в САЩ. След като приключи сериалът "Курт Сеит и Шура", актьорът заминава за Лос Анджелис, където ще взема уроци по актьорско майсторство и ще подобри своя английски език. Засега Къванч няма договори за нов сериал или други проекти. В Турция ще се връща много рядко, само за да продължи да се снима в някои реклами на компании с които има сключени договор. При едно от посещенията си в Турция Ръсел Кроу много е харесал играта на Къванч и му е обещал да го лансира в Холивуд.

# 48
Къванч Татлату напуска Турция
Къванч Татлату е взел окончателно решение да се премести и да живее в САЩ. След като приключи сериалът "Курт Сеит и Шура", актьорът заминава за Лос Анджелис, където ще взема уроци по актьорско майсторство и ще подобри своя английски език. Засега Къванч няма договори за нов сериал или други проекти. В Турция ще се връща много рядко, само за да продължи да се снима в някои реклами на компании с които има сключени договор. При едно от посещенията си в Турция Ръсел Кроу много е харесал играта на Къванч и му е обещал да го лансира в Холивуд.

[/quote]
Значи, и английския на Къванч не е добър...а той се присмиваше на руснаците....А бе Шани, Hug ти се енциклопедия, спомняш ли си откъде дойде новината за поканата на Кроу...в другата тема почнаха да се съмняват... В статиите само се споменава, че Кроу харесал играта на Къванч...Ако наистина е имало покана и Къванч е отказал, най-малко щяха да го повтарят до откат, с повод и без повод..а нито дума за тая покана.. Не ми се вярва и лично да са се срещнали, щяха да документират това събитие...Да не излезе, че повтаряме като папагали некои фенски брътвежи... newsm78
Добро утро с тая сладурана...

# 49
интересна жена е Фахрието...Има излъчване, хубав поглед, чете се интелект на физиономията й, не само кукленска красота.. 3 езика, дипломиран историк, израснала в Германия..Има някаква прилика с младата Клаудиа Кардинале...

Бесен, ама готин Къванч...

# 50

Значи, и английския на Къванч не е добър...а той се присмиваше на руснаците....А бе Шани, Hug ти се енциклопедия, спомняш ли си откъде дойде новината за поканата на Кроу...в другата тема почнаха да се съмняват... В статиите само се споменава, че Кроу харесал играта на Къванч...Ако наистина е имало покана и Къванч е отказал, най-малко щяха да го повтарят до откат, с повод и без повод..а нито дума за тая покана.. Не ми се вярва и лично да са се срещнали, щяха да документират това събитие...Да не излезе, че повтаряме като папагали некои фенски брътвежи... newsm78

Добър вечер Hug
Дафне, скоро писах за английския на Къванч, няма да се повтарям, но има нужда от усъвършенстване! В САЩ вече приемат за обучение не само с изпити по SAT, и там вече приемат с изпит по TOEFL (валиден за европейските университети с англ. обучение), падат и там бариерите, пада и нивото на образованието им, но мераклиите са от цял свят Peace...Топ университетите им са частни. Няма да ти казвам колко пари поискаха за обучението на сина ми преди 4 години- над 70 хил. долара за година в Колумбийския, в Ню Йорк! Отпуснатата стипендия- 50 хиляди! За 2 години можех да платя, но за 4- абсурд! Предполагам, че Къванч се е ориентирал към Бъркли, там е Меката на изкуствата... Peace
Но да се върна на момчето ни- има добро произношение, малко завалва, граматически говори правилно, но много се обяснява и тогава се виждат проблемите. Вярвам, че ще се справи с това на американска земя! Peace Много важно е да няма турскоговорящи около него, с които да контактува ежедневно, поне за 2- 3 месеца. Ако се намира при такива условия, успехът му е гарантиран. Heart Eyes
Инфото за мнението на Ръсел Кроу се появи миналото лято, изказа се ласкаво за Къванч- талантлив, работлив, яко влиза в ролята за момента- особено ролята на Мусафер в Пеперудите, но не се писа да са се срещали лично. Предполагам е имало предложение през агенцията на Гайе Сьокмен, която има правата и за Кивовите проекти. И в последствие се появи новината за отказа на Къванч. Сега отново се завъртя тази тема, мисля, че ни подсказват да очакваме новина около американската мечта на Къванч!!! Мисля, че има преговори в напреднал етап за негово участие в продукция! Повече не казвам... Laughing

# 51
Сега отново се завъртя тази тема, мисля, че ни подсказват да очакваме новина около американската мечта на Къванч!!! Мисля, че има преговори в напреднал етап за негово участие в продукция! Повече не казвам... Laughing[/b]

Hug Спомням си, че на летището опроверга новините за америка...нямало нищо такова, измислици в негово отсъствие, щял да си даде само почивка,  следващият проект 2016...в бръснарницата казал, че заминава за 6 месеца за самоусъвършенстване....Със сигурност ни облъчват с информации, дезинформации и контрадезинформации...Може да се поразходи до Америка, но да снима филм абсурд...Колко европейски звезди са направили кариера в Холивуд... Къванч е наясно с тая подробност...Според мен това са спасителни мероприятия за вдигане на личния му рейтинг,  скоро няма да снима, може да попътува тук-там, ще се занимава основно с Уницеф...Само дейност в интерес на обществото може да съживи рейтинга му...

# 52

Hug Спомням си, че на летището опроверга новините за америка...нямало нищо такова, измислици в негово отсъствие, щял да си даде само почивка,  следващият проект 2016...в бръснарницата казал, че заминава за 6 месеца за самоусъвършенстване....Със сигурност ни облъчват с информации, дезинформации и контрадезинформации...Може да се поразходи до Америка, но да снима филм абсурд...Колко европейски звезди са направили кариера в Холивуд... Къванч е наясно с тая подробност...Според мен това са спасителни мероприятия за вдигане на личния му рейтинг,  скоро няма да снима, може да попътува тук-там, ще се занимава основно с Уницеф...Само дейност в интерес на обществото може да съживи рейтинга му...

Точно така! Peace В първите 3 реда от поста ти- напълно противоречиви изказвания! Много често срещана тактика от страна на Къванч! Казва нещо, после го отрича и те така много пъти... и остава да чакаме началото на 2015 година! Laughing
И още нещо си спомням сега. Точно след рождения му ден през 2009 година, Бг екип го интервюира и снима в Истанбул със Сонгюл. На следващия ден двамата заедно заминаха за Маскат, столицата на Оман на фестивал, където Къванч е имал среща и с Мартин Скорсезе- председател на журито. И от него имаше покана, но с времето и това се забрави и отмина. Но беше забелязан отдавна!   bouquet
Дали е наясно с пробиването в Холивуд? newsm78 Мисля, че да! Peace Вярвам е наясно, че ще получи роля, но едва ли главна! Достатъчно е да се появи на екран със забележителната си външност! Кой не би го забелязал? Crazy И американките ще се вампирясат като нас... Joy
А за УНИЦЕФ- мисля, че чак сега намери време за тази дейност. Звезди от световна величина посещаваха основно Африка като посланици на добра воля, дори и по време на сериозните си ангажименти! Но неговите изяви никак не са малко през цялата година! Сега ще наваксва с този ангажимент, не мисля, че е за вдигане на рейтинг... Hug

# 53

Дали е наясно с пробиването в Холивуд? newsm78 Мисля, че да! Peace Вярвам е наясно, че ще получи роля, но едва ли главна! Достатъчно е да се появи на екран със забележителната си външност! Кой не би го забелязал? Crazy И американките ще се вампирясат като нас... Joy
Hug Ще направи впечатление...няма да го загрозяват като в последните сериали...освен това американският секс символ Брад Пит остаря, мястото е вакантно... Laughing
Башак ме е прочела... Joy Joy Joy вместо роклите, почна да си пуска пейзажите...майсторка е, всичките й работи носят определено настроение...

# 54
Снимката наистина е много загадъчна- през дъждовното предно стъкло, в далечината се вижда силуета на мост над Босфора... или над Голдън Геит  Shocked

# 55
Снимката наистина е много загадъчна- през дъждовното предно стъкло, в далечината се вижда силуета на мост над Босфора... или над Голдън Геит  Shocked

Hug Ти с лупата ли си гледала....Аз се отнесох по дъждовните капки... Laughing Между другото никога не използва ключови думи - любов, хепи и т.н.
Невероятно хармонична са   Къванч и Берен един до друг..Сложи до Къванч Фара или Ойкюто, ами магията изчезва...

# 56

Hug Ти с лупата ли си гледала....Аз се отнесох по дъждовните капки... Laughing Между другото никога не използва ключови думи - любов, хепи и т.н.
Невероятно хармонична са   Къванч и Берен един до друг..Сложи до Къванч Фара или Ойкюто, ами магията изчезва...

Привет Hug
С лупата я Peace...и надалече... Laughing
За двойката Берен- Къванч съм на същото мнение, за Ойкюто- не ми е лика- прилика с Киво...
Един красив и лекинко клониран Бехлюл... Laughing

# 57
Весело посрещане на Новата Година, дами!
Всеки ден сме на трапезата, ама само утре ще броим времето и ще гърмим шампанско...Догодина  е годината на козата.. много специална за зодиите Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв...Късметът  ще им се усмихне както никога досега...

Трудна година за патрона на нашата тема...нЕма да го женим за Башак... Joy

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 21:53 от dafnе_1

# 58
Дафне Hug, много рано запразнува, мисля утре да гърмим шампанското...Много специален ден! Peace

Най- нелепата снимка на Къванч, която съм виждала: ooooh!

Скрит текст:

# 59
Приятели Hug, в последните минути на 2014 година имам повод да почерпя: Peace

Скрит текст:
За здравето на най- красивото и обичано същество в моя живот, "новогодишният ми подарък" празнува днес рожден ден! Бъди благословен, сине Heart Eyes!

Весел празник  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт