Отговори
# 180
Вие понеже не знаете как праска снощи, затова сега ни завиждате Grinning Laughing Laughing

Ама така сме си ние на морето Sunglasses

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
За тези, които не са  измислили още име на бебчо.
Моля погледнете тук
http://rendeto.ucoz.ru/publ/1-1-0-79

Гита Пътечкова.... bowuu

Абе Гита знаех си аз, че за теб става въпрос   hahaha bowuu

Разкри ме. Ми, така де, нашите за наказание са ме кръстили така. Не знам само с какво толкова съм съгрешила.
Confused

# 182
  • Pb
Марти, обичайте се още дълго и пламенно! Пожелавам ви поне още едно детенце!!!

Ех, Мариетка, каква реч само... вярно е, всичко е Божа работа, каквото е писано, то ще стане...
Беличка, явно си попаднала на мн. съвестен док, защ. по ЗК не се полагат толкова много изследвания за кръв и урина, въпреки, че наистина е хубаво често да се следят.
Мен пък, хич не се натискат да ме гледат всеки път на ехограф. Сестрата предния път ми вика "Ами то няма кво да е станало, освен да е пораснало"
Ха ха, Вася този списък е мн. готин, не знам авторите от къде са взели имената, но едната дама от списъка е приятелка на майка ми - Джанка Динкова Таралинкова  hahaha
Кроки, най-после вести от теб! Едно голямо Честито за наградата!
Ето 2 смимки от миналата седмица:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99000&photo=9
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99000&photo=10

# 183
  • София
Беличка аз нямам идея мила! Confused
Моя хемоглобин  преди месец беше 120 а сега нямам идея а Магнерот пък не пия от повече от месец и се чувствам за сега по добре отколкото като ги пиех а и доки ми каза,че прекаленото пиене на Магнезий довеждало децата да стават с тежки кости newsm78 Вчеар Жужка писа че нейния хемоглобин е 116 та аз се чудя и за мен между нейния и моя е разликата 4 а на нея са и казалаи да пия хапчета а на мен ми казаха,че хемоглобина е като на небременна!  newsm78
Сега на 07.06. пак съм на консултацяи нали вече на 2 седмици ми казаха че ще ходя и ще ми пуснат нови изследвания и да видим какво ще е положението! Praynig
Елхичка сладко тумбаче имаш Simple Smile и голямо като моето Mr. Green

# 184
КРОКИ много се радвам 4е и друга мама ходи при него аз съм много доволна престраших се ина4е до последно си казвах 4е няма да ходя при него нали все пак сме роднини де да знам абе както и да е ТИ  къде ходиш на консултация

елхичка  #Crazy без думи  Crazy

вижте това http://www.misli.hit.bg/lovestory.html

# 185
 Гита абе не си съгрешила бе мила ами просто тати те е правил на някоя пътечка Mr. Green. А иначе Ги-от баба Гинка и Та-от дядо Танчо. Joy

Малко идеи за следващи темички  newsm78

1.АВГУСТ вече наближава, мама славно наедрява.
2.Май дойде и си замина, АВГУСТ ставаме двамина.
3.Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТОВСКОТО човече
4.Дъжд, градушка, слънце пече....чакаме те АВГУСТОВСКО бебче.
5. Еееех не можем да заспиваме - АВГУСТ термин ний си имаме.
6.Малко поотекли мами, АВГУСТОВСКИ сладурани.

Елхичка - ама наистина ли е приятелка на майка ти??? hahaha Мале колко е малък света.
Франито - направо ме разчувства  Heart Eyes страхотно е  Laughing

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 14:51 от vasq78

# 186
  • Pb
Моя хемоглобин  преди месец беше 120 а сега нямам идея Вчеар Жужка писа че нейния хемоглобин е 116 та аз се чудя и за мен между нейния и моя е разликата 4 а на нея са и казалаи да пия хапчета а на мен ми казаха,че хемоглобина е като на небременна!

Димианки, твоя хемоглобин си е добре. На Жужка са й изписали хапчета, вероятно, за да не пада повече от това. Моя е 111 и ми изписаха жел., поради тази причина ама аз съм мн. несериозна

# 187
Да ви разкажа пък аз за премеждията си нощес и времето на морето.
Изпратих снощи мъжа си да пътува за София и по едно време към 4 ч се събуждам от светкавици, гръмотевици и толкова вода, че все едно с кофи я изливаха. Въпреки че терасата ни е огромна - 9 кв.м и има две места за оттичане, успя да се напълни до дограмата и като се събудих видях и в спалнята, и в хола огромни локви с по един пръст вода. Не ме питайте как се сгъвах за да я попивам. Събрах почти две кофи!!! После се настаних пред компа готова да стоя на пост, че да не стане матрака ни воден и...в тая буря к`ъв ти нет. Ни нет, ни кабелна. Слава богу дъжда ме съжали и почти спря, та парцалите под вратите удържаха фронта докато спинкахме с бебо.

И аз най-сетне се престраших и си качих две снимки на големия корем. Много ли е голям или просто около мен хората не са в час?

# 188
за списъка с имената:
Тодор Тъпчилещов сигурно просто си е от с. Тъпчилещово, което до Търговище.
Всеки път като минаваме от там се смеем с мъжа ми, че сигурно има и село Газибобово.  hahaha

# 189
Инедика и при нас много валя, даже и буря имаше, ама аз живея на шестия етаж, така че поне не се наводнихме:)

# 190
inedica , според мен си е съвсем нормален. то на хората все не може да угодиш - или ще ти е голям корема, или ще ти е малък  Crossing Arms
вие направо наводнение сте имали  Shocked

# 191
аз не съм разбрала кога е валяло  newsm78 цяла нощ спях непробудно

# 192
  • Pb

Елхичка - ама наистина ли е приятелка на майка ти??? hahaha Мале колко е малък света.

Да бе, съвсем сериозно! Познавам я жената! Направо умирах от смях като малка като й чуех името - еех, леля ми Джанка, ако знае каква интернет-слава е добила... rotfImao

Август вече наближава, мама славно наедрява! Ето това заглавийце мн. ми харесва.

# 193
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз най-сетне се престраших и си качих две снимки на големия корем. Много ли е голям или просто около мен хората не са в час?

Определено хората около теб не са наред. Шкембака ти си е О.К.

Ето го и моя фаворит за заглавие:Малко поотекли мами, АВГУСТОВСКИ сладурани.

# 194
  • София
Херелинка ясно те си се застраховат Peace за това са и предписали че то и ние с Жужка ходим при един лекар  :crazy:
Франито много сладко беше това Heart Eyes
Inedica коремчето ти е много сладко  Flutter
Значи Варна се е понапоила с вода  Confused то ние тук свикнахме вече ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт