"Движение на българските майки"

• 85 925
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 275
аз нямам против-само не знам я как ще го носи-ако няма възможност-ще мина да го взема аз където ти е удобно

# 1 276
имам една идея................сега ще я споделя а утре след като проведа разговор по телефона ще видим ще стане ли 4удо.
кръстих сина си в Батулия. то е село на 10 км от Нови Искър. та там където го кръсих освен черквичката, попа си е направил и нещо от рода на староприемница.има окло 10 стаи, напълно обзаведени със спални и тн, плюс голяма кухня със вси4ки удобства - микровълнова, миална машина , голяма баня и тн..............въпроса е 4е попа  е един коцкар дето незнам дали ще се навие. по принцип иска по 5 лв на 4овек за нощувка без да плаща ток, ползване на кухня и тн..............оф много дълго стана.............ма какво да му кажа като му звънна утре.........и за него сега е период без много по4иващи във старопроиемницата............дали ще се навие..........утре ще ви дам резултат

Моля те разучи как стоят нещата...по принцип 5 лева не са много, но нямаме тази възможност - все пак става сума за 30 деца + 3 преподавателя...а и са поне 10 дни! Rolling Eyes

# 1 277
  • sofia
имам една идея................сега ще я споделя а утре след като проведа разговор по телефона ще видим ще стане ли 4удо.
кръстих сина си в Батулия. то е село на 10 км от Нови Искър. та там където го кръсих освен черквичката, попа си е направил и нещо от рода на староприемница.има окло 10 стаи, напълно обзаведени със спални и тн, плюс голяма кухня със вси4ки удобства - микровълнова, миална машина , голяма баня и тн..............въпроса е 4е попа  е един коцкар дето незнам дали ще се навие. по принцип иска по 5 лв на 4овек за нощувка без да плаща ток, ползване на кухня и тн..............оф много дълго стана.............ма какво да му кажа като му звънна утре.........и за него сега е период без много по4иващи във старопроиемницата............дали ще се навие..........утре ще ви дам резултат

това ме подсеща за манастира където кръстихме децата.
ще говоря със Зари Praynig

# 1 278
аз нямам против-само не знам я как ще го носи-ако няма възможност-ще мина да го взема аз където ти е удобно
11:45,неделя-5 март пред фонтана SL

# 1 279

това ме подсеща за манастира където кръстихме децата.
ще говоря със Зари Praynig
Роси,манастира още не е готов за прием на хора-сега се ремонтират хотелските части-иначе идеята е да се правят там лагери точно на такива деца
оба4е тва си е добра идея-всеки манастир с леглова база става- не би трябвало да откажат-ако искаш пиши и на зари а аз днес ще питам шефа-нали е църковен настоятел Crazy
 Hug Heart Eyes
п.с. бегай 4е самолета излетя без теб Mr. Green

# 1 280
Роси а ще има ли въобще пари отделени за заплащане на престоя.
за да знам на поп Стефан какво да му кажа.
защото съм била там и знам че има вси4ки удобства за децата и може и да е решение на проблема с настаняването им. но той едва ли ще се съгласи без пари...................нищо че е поп не е много хрисим............

# 1 281
Роси а ще има ли въобще пари отделени за заплащане на престоя.
за да знам на поп Стефан какво да му кажа.
защото съм била там и знам че има вси4ки удобства за децата и може и да е решение на проблема с настаняването им. но той едва ли ще се съгласи без пари...................нищо че е поп не е много хрисим............

Пари няма... Confused

# 1 282
Момичета, да питам и в Дргалевския манастир? Thinking
Много е хубаво там, а служителите винаги са много мили! Blush

# 1 283
  • sofia
Момичета, да питам и в Дргалевския манастир? Thinking
Много е хубаво там, а служителите винаги са много мили! Blush

Говорих с Васко на Зари,ще го мисли и ще ви търси  Wink

# 1 284
Уффф,добро утро,нещо не мога още да се оправям тука.писах писах преди малко,ама май не ми се публикува.Така че пак ще кажа.Роси,мерси за мейла от вчера.започвам тук в стара загора.Иска ми се да организирам аналогичен базар на вашия Великденски и тук,за да се получи нещо като обща акция.Може ли някой да ми да даде повече подробности по организацията,за да знам откъде да се захвана.Мерси,Катина Стара Загора

-----------------------
Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:27 от Аурелия

# 1 285

Мерелин ще предам на Ивет стелажи за книги  за Доганово   Embarassed нали може  Wink

Не знам дали ще имам място в колата - май не...  newsm78

# 1 286
Вчера децата от дома в гр. Златица са си получили мартеничките и са много щастливи. Аз, за жалост не успях да пътувам до нито един дом, но благодаря на момичетата, че ни правят съпричастни с емоциите около празника.

Днес ще проучваме възможностите за манастири около София.
Ще докладвам по - късно.  Simple Smile

# 1 287
kattt -радвам се ,че имаш желание за такава организация-роси заминава днес-ще ти дам подробности за нашият базар на лична бележка малко по-късно Hug  bouquet

# 1 288
Вчера отидох да видя Павлина и Мишел. За съжаление с Гери (Sofi Bo) се разминахме, а Мишел се беше уморила и заспала. Поговорихме на кратко, в неделя ще ида да ги видя за повечко време.
Видях се и с Деси, Илия и Алекс.
Ето малко нови снимки:

Деси - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14892&AlbumId=43443
Павлина - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14892&AlbumId=43442

# 1 289
kattt -радвам се ,че имаш желание за такава организация-роси заминава днес-ще ти дам подробности за нашият базар на лична бележка малко по-късно Hug  bouquet
Мерси,много,Мерелин,ще чакам.Надявам се да се получи нещо наистина хубаво и разчитам на малко подкрепа от ваша страна.Успешен ден на всички

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:29 от Аурелия

Общи условия

Активация на акаунт