Бял списък на хотели в страната

• 231 541
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Да се включа и аз, отдавна ви чета и понеже много обичаме да пътуваме с моята половинка ще споделя хотелите, които смятам, че си заслужават:
Спа хотел Девин 6+
Спа клуб Бор Велинград 6+
Гранд хотел Велинград
Хотел Лъки Велико Търново/прекрасна гледка от терасите и прозорците на хотела./

# 361
E, и аз да добавя едно добро местенце по морето - Семеен хотел Примо в Приморско! Wink

# 362
  • Варна
Пак ще похваля любимото си хотелче ,където бяхме в първите дни от празниците .Бяхме няколко приятелски семейства и си изкарахме меко казано страхотно ,случихме и хубаво време.През деня децата играеха тенис на маса в прекрасния двор,разхождахме се в парка където птичките пееха,ходихме на брега на морето където вече има ентусиасти на плажа .Най-прекрасни бяха вечерите на ориенталското барбекю ,където се приготвяха вкусни мръвки на дървени въглища .Домакините както винаги мили и услужливи .За финал на вечерта пихме арабско кафе и пушихме наргиле с вкус на мента.Успях да си почина.

http://www.royalhousebg.com/gallery.html

# 363
  • в ябълковата градина
Добавям хотел Чайка - Враца.
Много приятно място е, а храната в ресторанта беше страшно вкусна!

# 364
след 4 дневен престой в Спа Хотел Орфей, отново мога да заявя, че това е най-хубавото спа-не бях ходила от година  и нещо, но притесненията ми се оказаха неоснователни. Е хотелската част не отговаря на звездите, но спа-то е супер.

# 365
Иса, не съм била във Велико Търновския хотел на Шарлопов, така че за там не знам, но съм много доволна от Пирин Сандански, от Шарлопова къща в Боженци. Общо-взето това са двете места, за които почти нямам оплаквания в Бг.

# 366
Добавям хотел Чайка - Враца.
Много приятно място е, а храната в ресторанта беше страшно вкусна!
подкрепям  Peace пърленките са невероятни  Laughing

# 367
Моля за телефони, ако имате на Почивните бази на военните по Черноморието . Cry

# 368
  • Варна
evita1717 , питай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352045.0;topicseen .Там пишат и съпруги на военни, дано ти помогнат.  Peace

# 369
  • вкъщи
Меридиан палас в ст з

# 370
Много интересна тема.Запис! Peace

# 371
Нека се включа и аз. Попаднахме на много хубава къща за гости в Трявна казва се къща Слънце. Наистина беше много приятно, чисто и уютно, а собствениците са страхотни хора Simple Smile

# 372
хотел Валентино 2 в Добринище. Отлично обслужване и прекрасна кухня Peace

# 373
Комплекс Свети Тома Аркутино... Уникално, прекрасно, неземно местенце. Непременно трябва да се отиде поне за един уикенд.

http://www.saint-thomasbg.com/

Цените са много добри, явно още не е нашумял курортът. Повечето апартаменти са продадени, а и цените им за продажба са доста солени, но като за наем са суперизгодни. Предупреждавам, че мястото е ужасно спокойно и ако търсите нощен живот, не е много подходящо. Но за семейна почивка с деца или за романтичен уикенд е вълшебно!

# 374
Хотел "Езерец"-Благоевград  Peace Бяхме там на нова година.Обслужването е страхотно,кухнята също. Чист и добре поддържан хотел

Общи условия

Активация на акаунт