Бял списък на хотели в страната

• 230 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
бързам да похваля Арена Кемпински в Банско.
хотелът е с нов мениджмънт и политика, вече няма онези влудяващи цени от по 350 лв. за нощувка, които отблъскваха всички. в момента има промоционална цена за двойна стая, която предвид лукса и обслужването е направо смешна - 65 Евро на нощ.
хотелът е невероятен, обслужването чудесно, храната много вкусна, СПА центърът не случайно печели последните 3 години наградата за най-добър СПА център. така ни поглезиха, че просто се върнахме отпочинали и щастливи. масажите са изключителни, препоръчвам процедурите за лице, аз като любител на СПА изкушенията никога не пропускам терапии за лице където ходим, а този печели първенството по професионализъм и внимание върху детайла. това, което много ме спечели е, че имаше масажи и за деца, малкият ми много се зарадва, че най-накрая и на него ще му предложат масажче, което за 40 минути струва 30 лв.
за това качество на услугата, което се предлага в Zаleз съм много изненадана от поносимостта на цените на процедурите.
единствената ми забележка е към фитнес центъра, малък е и с доста излишни и неефективни уреди.

беше доста празничко този уикенд, което на нас лично ни харесва, предните два уикенда малко ме поумори лудницата в Правец, макар и там да си има своите плюсове. голямо спокойствие, много приятни външни басейни (2), с джакузита (вътрешно и външно) с много топла вода, вътрешния басеин също е много хубав. има чуден суши ресторант за любителите на тази кухня и много хубав ресторант със средиземноморска кухня, където имаше убийствени специалитети и неверотяни сладкиши и други изкушения.

стаите в хотела са просторни и много хубави, банята е с вана и душ кабина, терасите са големи и с много цветя. въздухът е прекрасен, а Банско очарователно и спокойно местенце през този период на годината. на мен и мъжа ми този хотел ни стана фаворитът и определено ще му отделим няколко дни от отпуската си идните дни Peace

# 631
  • Пловдив
 smile3502
и квооооо, стана ми интересно, никога не бих легнала в хотелска вана, уххх тръпки ме побиват като си помисля колко тела още са се киснали вътре

МОЕ МНЕНИЕ

# 632
smile3502
и квооооо, стана ми интересно, никога не бих легнала в хотелска вана, уххх тръпки ме побиват като си помисля колко тела още са се киснали вътре

МОЕ МНЕНИЕ

В басейните как лягаш? Същото е! Даже според мен е по зле. Измиваш си ваната хубаво и лягаш. Какво толкова!  Peace

# 633
  • Пловдив
Не ходя и на басейн,ползвам домашен или на море и океан. Peace Peace Peace

# 634
  • София
smile3502

МОЕ МНЕНИЕ

това "твое мнение" с коя част от темата точно има общо?

# 635
Не ходя и на басейн,ползвам домашен или на море и океан. Peace Peace Peace

Е още по зле....В басейна поне се смята, че има дезинфекция. А в морето (особенно нашето, а и не само...) покрай прочутите плажове плуват отходните води на всички околни хотели и къщи, защото пречиствателните станции по морето се броят на пръстите на двете ми ръце.
smile3502

МОЕ МНЕНИЕ

това "твое мнение" с коя част от темата точно има общо?

Заяжда се, защото ти обясняваше за ваните в хотела. Простотия!

# 636
  • Пловдив
Обичам да слушам глупости! knit

# 637
  • Варна
Прочетох убави отзиви за хотел "Планината" в Рибарица - има ли някой, който скоро да е ходил там, да сподели пресни впечатления?

# 638
  • Cофия
Прочетох убави отзиви за хотел "Планината" в Рибарица - има ли някой, който скоро да е ходил там, да сподели пресни впечатления?

Не сме отсядали, но го видях скоро -  изглежда добре, басейна е малък, беше претъпкан, пускат и НЕгости на хотела.

# 639
  • зад парка
Пуснах тема за хотел "Велинград", но никой не ми е отговорил  newsm78

Може ли за мнение от това лято.

# 640
  • Варна
В последните 2 години съм спала само във Фламинго Гранд в Албена и Сигма в Сънсет Резорт - Поморие, но служебно по 1 нощувка, затова няма да изказвам мнение, само ще следя  Peace

# 641
  • Варна
Връщам се с пресни впечатления от хотел Маркита - Велинград. Хотелчето от затворен тип е много подходящо за деца. Има предимно баби и внучета. Персоналът на рецепция е много внимателен, но сервитьорките се щурат като мухи без глави. Храната е добра, но това може и да се дължи на повишения апетит от чистия въздух. Стаите са големи. Басеините се  чистят всеки ден, но въпреки това изглеждат остарели. Навсякъде звучи приятна музика, но в съседство явно имаше циганска сватба и се чуваха едни маанета..
Ще се върнем отново там, защото на децата им хареса.

# 642
аз пък ще ви кажа ,че и до Шумен има едно много хубаво място -комплекс Бохеми ,има си  външен басейн ,фитнес зала оборудвана по "последен писък ",къщичките и апартаментите/чудесни -на два етажа ,чисти и модерно обзаведени/ гледат към града и платото ,в подножието на на което се намира ,на пет минути е от града ,а в същото време си на плаж и си имаш гора с пойни птички ,няма никой по цял ден -само аз и персонала ,какво по-хубаво от това !!

# 643
  • Cофия
Да дам един глас за Двореца Peace
Страхотен басейн, вкусна храна и мил персонал Peace

# 644
Аз мога да похваля хотел "САША" в Банско  Peace
Бяхме там за Нова година и сега пак началото на август и определено сме много доволни  Hug
Малко хотелче, чисто, топла вода по всяко време, зимата беше добре отоплено /то не, че това са екстри, но за съжаление у нас се оказва, че не винаги са налични за съжаление...та затова споменавам/  Rolling Eyes вкусна храна и хич не е скъпо, има страхотна гледка към планината от южните стаи, което за Банско си е направо + и то голям, тъй като там друга гледка освен съседния хотел е малко трудна работа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт