Бял списък на хотели в страната

• 231 156
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Миналата седмица бяхме на почивка в SPА Хотел "Олимп" - Велинград. Останах очарована. Персонала беше много любезен и се грижеше за пълната почивка и спокойствие на гостите на хотела.
Горещо го препоръчвам.

# 76
Хотел Пламена Палас - Приморско.
http://www.plamena-palace.com/

Върнахме се онзи ден. Невероятно сме доволни!
Аз съм се насочила към този хотел ,но да питам - със 1,5г. дете съм дали ще е подходящо според теб има ли детки кът или нещо друго, храната как е ? ресторанта постоянно ли работи? плажа близо ли е ? а центъра ? има магазин на близо ? стаите много ли са малки?

# 77
Хотел Велина Велинград. Според мен е най-добрият хотел във Велинград. Изцяло е реновиран. Персоналът е много приятенр много е чисто и приятнол

# 78
Още един глас за хотел"Крушарската къща" в Говедарци.
Както и за хотел'Бриз-2"-Варна. От последния съм с пресни , тазседмични впечатления. Peace
http://www.briz2.com/hvtours.php?lang=1

# 79
  • София
Сама по себе си идеята за тази тема е добра, но от друга страна нещата са толкова субективни. Тук прочетох няколко хотела, които според мен са ужасни и никога не бих ги посетила отново Confused Rolling Eyes

# 80
Напиши кой са те.

# 81
Бих искала да похваля Гранд хотел Велинград.
Персонала е страхотен. За първи път ми се случва и ми направи впечатление,че на закуска(която си влиза в цената) има натурален сок,а не степчета както е по-повечето хотели. Peace

# 82
  • София
Сама по себе си идеята за тази тема е добра, но от друга страна нещата са толкова субективни. Тук прочетох няколко хотела, които според мен са ужасни и никога не бих ги посетила отново Confused Rolling Eyes

И аз така мисля...

Ето това да речем:
Бих искала да похваля Гранд хотел Велинград.Персонала е страхотен.

Ми не е страхотен по мое мнение. Майка ми също ходи скоро с дъщеря ми там и тя имаше забележки към хотела и обслужването...

# 83
Персонала е страхотен. За първи път ми се случва и ми направи впечатление,че на закуска(която си влиза в цената) има натурален сок,а не степчета както е по-повечето хотели. Peace
Впечатленията ти скорошни ла са, че съм резервирала за септември и ме интересуват отзиви.

# 84
Комплекс Яев в с. Соколица на 5 км. от Карлово. Прекрасно място за почивка с деца.http://www.hotel-yaev.com/Някой ако се интересува да пише ЛС ще пратя мойте снимки от там от преди 2 дни са.

# 85
Впечатленията ти скорошни ла са, че съм резервирала за септември и ме интересуват отзиви.
Да отпреди две седмици Party
Не знам по другите хотели как е,но към цената на този влизат: Сауна,парна баня,джакузи,ароматна стая,вулканична стая,ледена стая....и май това е newsm78 За първи път си харесвам хотел.. Crazy

# 86
Да отпреди две седмици Party
Не знам по другите хотели как е,но към цената на този влизат: Сауна,парна баня,джакузи,ароматна стая,вулканична стая,ледена стая....и май това е newsm78 За първи път си харесвам хотел.. Crazy
Благодаря, дано и нас ни хареса, че съм резервирала за 10 дни.

# 87
bacio пиши моля те как сте изкарали.Там се запознах с две съфорумки между другото Wink

# 88
 Преди време питах тук за хотел "Хавана " на Златни пясъци. Wink
 Искам сега да го похваля. Laughing
 Много чист и спокоен хотел и сравнително евтин за 4 звезди. Peace
А и местоположението му е на тихо място,но близо до центъра и плажа. Peace

# 89
  • Пловдив
ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ КАВАЦИТЕ.

Общи условия

Активация на акаунт