"майчин дом "варна

• 62 432
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Преди месец ми правиха гинекологична операция в Майчин дом.Раждала съм две деца в държавна болница и мога да направя сравнение.Изключително съм доволна от всички в Майчин дом. Може "отношението" да е платено, но нима в държавната болница не ви гледат в ръцете? И на кого по-напред? Доктора си е доктор, сестрите и те чакат.А санитарките просто те зарязват.

# 196
  • Варна
На платената консултация там ме гледаха или през седмица или през две.Зависеше от етапа на бременноста ми. Бях много, много доволна от всички. Така и с раждането. наложи се секцио по спешност и сутринта в 4 вдигнах на крак целия екип, който исках-анестезиоложката Добрева, доктор Халачева, доцент Янева.Всички дойдоха веднага. Дежурен беше борис Яков, и той помага.
След раждането обаче, вече за престоя имам много критики, но с един скандал от страна на мъжа ми, проблемите се решиха. Така че ако акушерките ви дразнят нещо или имате критики  някакви, не се бойте да креснете пред някой от семейство Якови. Мене ме влудиха някой тъпи дърти акушерки, които отговаряха за бебетата, и старите им шишета за мляко, с варовик, за които вдигнахме и скандала. Имаме снимки на шишетата и ако чуя че не са си сменили вече шишетата, ще ги покажа навсякъде в интернет.

# 197
*Pukanka*   ЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  bouquet!Да ти е живо и здраво бебчето Hug.До скоро беше с друга линиика.... Simple SmileДано и аз стигна до там безпроблемно PraynigБлагодаря ти за информацията, и за подкрепата в една друга тема която бях пуснала("Моля дайте ми съвет").

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 19:21 от ili_29

# 198
  • Варна
След раждането обаче, вече за престоя имам много критики, но с един скандал от страна на мъжа ми, проблемите се решиха. Така че ако акушерките ви дразнят нещо или имате критики  някакви, не се бойте да креснете пред някой от семейство Якови. Мене ме влудиха някой тъпи дърти акушерки, които отговаряха за бебетата, и старите им шишета за мляко, с варовик, за които вдигнахме и скандала. Имаме снимки на шишетата и ако чуя че не са си сменили вече шишетата, ще ги покажа навсякъде в интернет.
Преди година и 4 м. беше същото, много жалко, че нищо не се е променило. Наистина престоят след раждането ми беше гадната част, организацията в отделението куца по много точки. И наистина помагаше да се оплаквам на шефа, та да им викне. Или да изляза с ревящото бебе в коридора - веднага се отзовават. Все се надявах да има напредък.

Пуканка,  Hug да ти е здраво и щастливо детенцето и много да те радва!

# 199
# 200
Пуканка-честито бебче   bouquet
Не съм им ползвала шишетата и нямам спомен,но платената консултация има повече видеозони,БХС и 4Д мисля също.. Peace

# 201

4Д се заплаща, но не цялата сума  Peace

# 202

Колко си платила ти,защото аз си заплатих цялата-60лв.

# 203

Честно казано не помня  Thinking
Ти по ЗК ли си на консултации там или платена?
Защото само тези, които са на платена, плащат част от сумата (или поне така беше).

# 204

Честно казано не помня  Thinking
Ти по ЗК ли си на консултации там или платена?
Защото само тези, които са на платена, плащат част от сумата (или поне така беше).
Платена и то интензивна.

# 205
  • Варна

Мене ме гледаха на всеки два месеца с 4 Д без да плащам, но може би това зависи и от лекаря. Ние сме инвитро бебче и не аз съм искала 4Д,а лекарката ми, за да го вижда по-детайлно понякога. А и феталните морфологии мисля няма как да ги направят на обикновен видеозон.

# 206
4Д мисля също

Мене ме гледаха на всеки два месеца с 4 Д без да плащам, но може би това зависи и от лекаря. Ние сме инвитро бебче и не аз съм искала 4Д,а лекарката ми, за да го вижда по-детайлно понякога. А и феталните морфологии мисля няма как да ги направят на обикновен видеозон.

Феталната се прави точно на обикновен и ако си на 4Д го превключват в режим на 2Д Peace

# 207
  • Варна
Да, така е. Но ползват 4 Д апарата, защото той има съвсем друга резолюция дори на 2 Д режим и измерва много по-точно различните органи.

# 208
Момичета, аз бях писала по рано в темата и в крайна сметка се записах по ЗК там при Д-р Георгиев. Гледам че обсъждате че са ви правили ФМ в Майчин дом, та дори и платена. На мен за сега никой не ми е предложил такова нещо. Може би защото съм по ЗК, не знам. Искам да ви попитам на мен полага ли ми се това изследване в цената, или ако поискам ще ми го направят, но платено? Искам да знам, че с бебето нещата са наред, нали този преглед именно това показва?

# 209
Момичета, аз бях писала по рано в темата и в крайна сметка се записах по ЗК там при Д-р Георгиев. Гледам че обсъждате че са ви правили ФМ в Майчин дом, та дори и платена. На мен за сега никой не ми е предложил такова нещо. Може би защото съм по ЗК, не знам. Искам да ви попитам на мен полага ли ми се това изследване в цената, или ако поискам ще ми го направят, но платено? Искам да знам, че с бебето нещата са наред, нали този преглед именно това показва?
ЗК не плаща за ФМ,така че не мисля,че е включено в цената.Ако пожелаеш,може да ти я направят,но си плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт