"майчин дом "варна

• 62 466
  • 295
  •   1
Отговори
# 165

А иначе за лекар аз препоръчвам д-р Яков и за нормално и за секцио.Избарх го ,защото имах информация за него,очаквания,че всичко ще е ок с него и така и беше.Раждах нормално и съм много доволна.  Peace
че яков играе ли си още да изражда нормално , преди 11 години може би , но сега там слагат всички под ножа

# 166
.................................че яков играе ли си още да изражда нормално , преди 11 години може би , но сега там слагат всички под ножа

Ай стига,не ви ли писна да повтаряте едно и също без да сте били там като пациенти!!На мен ми писна да опровергавам такива мнения на хора,които не са раждали там.........
Не само,че изражда нормално,ами настоява затова.При мен в един период от бремеността бебето вървеше доста едро и се очакваше да е към термина 4кг и над 4 и той постоянно повтаряше,че ще раждам нормално ако ще и над 4кг да е..Даже и епзиотомия не иска да прави освен ако няма др. избор..От моя опит и опита на мои близки-раждали в тази болница -никой не те кара да раждаш секцио,ама нииикой!!

# 167
докторките с фамилия  атанасова там са две - капка и ана
да не ги объркате
защото за анна съм чувала неприянти отзиви , докато за капка не
аз като раждах анна атанасова не ми направи добро впечатление по време на визитациите
затов пък бях очарована от д-р бейлерян  от отношението и към пациентката на другото легло

# 168

[/quote]

При мен в един период от бремеността бебето вървеше доста едро и се очакваше да е към термина 4кг и над 4 и той постоянно повтаряше,че ще раждам нормално ако ще и над 4кг да е..
[/quote]
преди колко време това?
да наистина не родих там за щастие , а защо реши че не съм му била пациентка , точно се радвам че вече не съм

# 169
Преди 2г и половина.

# 170
Ами не ми се рискува да тръгвам от Бургас с контракции защото не се знае нищо а и път е може да има задръствания всичко е възможно.Аз говорих с на моя мъж баба му тя е бивша акушерка и ми каза че при първо дете може да се предвиди кога горе доло ще се роди но за второ ми каза 4е то попринцип се носело по ниско в корема от първото и било възможно както вси4ко е нормално така за 15 мин.бебето да слезе ниско в таза и да запо4не да се ражда.А второто каза 4е излизало по бързо.Аз само не искам да раждам в Бургас защото предполагам сте 4ували за лекарите тук.Ами пак 6те ходя на преглед другия месец и мисля да отида при Максим Яков.А и малко ме е страх да родя нормално само заради термина ми-27 декември ако тръгне да излиза бебето на 24 или 31(по празниците) дори и уговорка да имам то вси4ко живо ще е пияно знам ли и доктора ми на каква фаза ще е,особенно ако е мъж.

# 171
Аз ходих през цялата си бременност при д-р Капка Атанасова, но не родих при нея, тъй като искаше да ми прави секцио безпричинно. Според нея бебето беше много голямо и аз не бих могла да го родя нормално. Насрочи дата за секцио, но аз потърсих второ мнение и се върнах да кажа на д-р К Атанасова че няма да родя при нея. Тя ме бе манипулирала. По нейни сметки трябваше да родя на 11. 12. 06., а аз родих естествено на 25. 12. 06 в ОКРБ при д- р Надежда Тодорова. Не се подвеждайте момичета от добрата обстановка в Майчин дом. Все пак не отивате на хотел. Най им е лесно да ви направят секциото и да ви изпратят по живо по здраво.

# 172
Аз ходих през цялата си бременност при д-р Капка Атанасова, но не родих при нея, тъй като искаше да ми прави секцио безпричинно. Според нея бебето беше много голямо и аз не бих могла да го родя нормално. Насрочи дата за секцио, но аз потърсих второ мнение и се върнах да кажа на д-р К Атанасова че няма да родя при нея. Тя ме бе манипулирала. По нейни сметки трябваше да родя на 11. 12. 06., а аз родих естествено на 25. 12. 06 в ОКРБ при д- р Надежда Тодорова. Не се подвеждайте момичета от добрата обстановка в Майчин дом. Все пак не отивате на хотел. Най им е лесно да ви направят секциото и да ви изпратят по живо по здраво.
Това,че К.Атанасова е препоръчала необосновано секцио,не означава ,че всички лекари там го правят!!!Обстановката не е единственото,но е важна,още по-важно е отношението към теб-като към човек с достойнство и с уважение към личността ти ,а не като към навлек  Close
Алекс-ти си решаваш,но при мен второто раждане от началото на контракциите до финала на раждането минаха повече от 9ч. така,че второ раждане не винаги е чак толкова бързо  Simple Smile
Успех в избора и леко раждане  Peace

# 173
  • Варна
Айййдеее. Момичето попита за отзиви за К. Атанасова, направила е своя избор, вероятно след като е обмислила сериозно За и ПРОТИВ и ....пак се стигна до редовните плюнки срещу Майчин дом  Sick
Абе хора аз съм раждала в МД, много съм доволна, моята приятелка роди преди 2 месеца, също е много доволна, друга приятела роди второ, нормално след много тежка бременност при Яков, сега още една близка ще ражда второ момченце (именно при К. Атанасова) и всяка от нас е дала не малка сума, защото е убедена, че това най-доброто за нея и бебето.
Аз лично имам много тежко изживяване в АГ Варна. Но нямам право да твърдя, че там всички лекари са еднакви или че няма добри специалисти. Ако изхождаме, от отделни неприятни или трагични случаи, трябва да направим извода, че не трябва да се стъпва в никоя болница или клиника. И в заключение, не влизам в темите за АГ и Окръжна за да говоря срещу тях, тъй като нямам достатъчно впечатления оттам. И така, моля, коите не сте раждали в МД не се опитвайтеда откажете всички да раждат там!!! Една бъдеща майка се нуждае най-малко от това да бъде разокуражавана и притеснявана, относно избора си на лекар и родилно.

# 174
Айййдеее. Момичето попита за отзиви за К. Атанасова, направила е своя избор, вероятно след като е обмислила сериозно За и ПРОТИВ и ....пак се стигна до редовните плюнки срещу Майчин дом  Sick
Абе хора аз съм раждала в МД, много съм доволна, моята приятелка роди преди 2 месеца, също е много доволна, друга приятела роди второ, нормално след много тежка бременност при Яков, сега още една близка ще ражда второ момченце (именно при К. Атанасова) и всяка от нас е дала не малка сума, защото е убедена, че това най-доброто за нея и бебето.
Аз лично имам много тежко изживяване в АГ Варна. Но нямам право да твърдя, че там всички лекари са еднакви или че няма добри специалисти. Ако изхождаме, от отделни неприятни или трагични случаи, трябва да направим извода, че не трябва да се стъпва в никоя болница или клиника. И в заключение, не влизам в темите за АГ и Окръжна за да говоря срещу тях, тъй като нямам достатъчно впечатления оттам. И така, моля, коите не сте раждали в МД не се опитвайтеда откажете всички да раждат там!!! Една бъдеща майка се нуждае най-малко от това да бъде разокуражавана и притеснявана, относно избора си на лекар и родилно.
Благодаря   bouquet

# 175
stenly ти знаеш че аз родих мартин на 18.11 2005 в майчин дом
почти 3г по късно не съм забравила небрежието им винаги много се паля и затова и аз избягвам подобни теми, не веднъж съм писала за положителните неща в клиниката ,но не може  клиника с такива претенции да оставя през уикенда една акушерка на 2 отделения , манипулация назначена  в 6 сутринта да се извурши в 11, в реанимация първата вечер да умрем от студ и да няма кой да погледне новородените , да ме обезболяват само с течен аналгин  а силните лекарства да си събират праха на склад, и най вече да ме изпишат с такъв голям проблем да се чудя в къщи какво да правя а не да ме насочат към специлаист или друга болница
така че все си мисля че   доволните майки са имали късмета всичко да  е наред с тях и бебета им , защото аз ги видях как реагират при очевиден проблем
не искам да притеснявам с това бъдещите майки , просто го пиша защото ако бях наясно с това може би пак щях да отида там но щях да съм подготвена и да имам резервни планове

www.bgdomove.com/

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 20:51 от yasmina

# 176
  • Варна
stenly ти знаеш че аз родих мартин на 18.11 2005 в майчин дом
почти 3г по късно не съм забравила небрежието им винаги много се паля и затова и аз избягвам подобни теми, не веднъж съм писала за положителните неща в клиниката ,но не може  клиника с такива претенции да оставя през уикенда една акушерка на 2 отделения , манипулация назначена  в 6 сутринта да се извурши в 11, в реанимация първата вечер да умрем от студ и да няма кой да погледне новородените , да ме обезболяват само с течен аналгин  а силните лекарства да си събират праха на склад, и най вече да ме изпишат с такъв голям проблем да се чудя в къщи какво да правя а не да ме насочат към специлаист или друга болница
така че все си мисля че   доволните майки са имали късмета всичко да  е наред с тях и бебета им , защото аз ги видях как реагират при очевиден проблем
не искам да притеснявам с това бъдещите майки , просто го пиша защото ако бях наясно с това може би пак щях да отида там но щях да съм подготвена и да имам резервни планове

Ясмина, когато родиш и в АГ, уверявам те че Майчин дом и преживелиците ти там ще са прекрасен добър спомен в сравнение с това, което ще видиш в АГ. Wink

Аз поне съм била и на двете места и знам къде какво е. Мои приятелки връснички също са раждали и на двете места и нито една от тях не би предпочела отново АГ.

# 177
Момичета винаги ще има доволни и недоволни.И момичето задало въпроса трябваше да и е ясно че ще чуе и лоши коментари.

# 178
Аз да ви кажа си знам че неможе всички да са доволни но реших да раждам там и така като чета едни от най добрите отзиви са за д-р Максим Яков затова май съм се спряла на него или на Капка Атанасова ама засега клоня към Яков имам още време до декември ама аз трябва да си запазя час за секцио 1 мес по рано доколкото разбрах.Никак не ми се иска да е секцио ама няма начин.По добре секцио там отколкото нормално в бургас.

# 179
Всички диктори ми казват 4е е по добре ако раждам секцио да е с някъква упойка която не ме приспива а съм си будна ама не усещам нищо а мен как ме е шубе как така щте ми ровят в корема а аз ще си лежа просто ей така.Някой знае ли нещо за тази упойка раждал ли е някой така?

Общи условия

Активация на акаунт