От коремчето на ЯНУАРСКА мама по-удобно място няма!

• 12 910
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Atina Eli, много съжалявам сигурно никак не ти е лесно, но аз стискам палци скоро да се запишеш в отчетни отново.

# 166
Здравейте  Hug

Atina Eli, много съжалявам и стискам палци скоро пак да се появиш в отчета Simple Smile

Относно мазилата май още ми е раничко , но мисля да наблегна на добрия стар преварен зехтин, за него най- добри отзиви чувам от приятелки   Crazy

А иначе ТВЪРДО съм ЗА нормалното раждане и късното захранване  Mr. Green

# 167
Здравейте мами,
и аз да се похваля, Simple Smile термина ми е на 06.01.2008 г. Голяма радост е в къщи, само и ако не ми се гадише сутрин, всичко щеше да е супер. Нещо това повръщане, хич не ми се отразява добре.

# 168
За началната ни страничка - аз съм Деси от София, на 27 г., и това ще ми е първо бебче  живот и здраве Hug

Относно мазилата - на мен ми е ужасно суха кожата и от няколко дни си мажа гърдите с бадемово масло на Икаров. За по-натам незнам  newsm78 Ще се радвам да ми препоръчате нещо за суха кожа. Една приятелка ми каза, че най-сигурно е да се мажеш с мас, ама... незнам...

Ние също не правим секс - имах леко зацапване около датата на М и след това като се разхождах по пещерите и се преумоих също имах и затова се въздържаме засега. Освен това постоянно имам придърпвания ниско долу, понякога по-силно, понякога по-слаби! Вие как сте? Дори в момента ме прерязва малко по-силно - пих но-шпа, но се чудя дали да не взема още едно хапченце?  newsm78

А за гаденето да не говорим - почти нищо не мога да хапна, от всичко ми се гади и незнам какво да ям. Слава богу още не съм повръщала и се надявам да мина без повръщане  Grinning

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 17:58 от DesiT

# 169
  • Canada, ON
За мазането - и аз си мислех за зехтин. Но lusesita, защо трябва да е преварен? Струва ми се, че не е възможно в него да се развиват разни микроби... newsm78

А за секса - ами за сега - почивка Stop

# 170
Здравейте момичета! Живот и здраве аз също ще бъда януарска мама. Терминът ми е за 17-ти януари.Лека бременност на всички  Hug

# 171
  • Варна
Атина ужасно съжалявам!! Дано бързо го превъзмогнеш и отново се разпишеш тук скоро!! Кураж мила!

За мазането още не се мажа против стрии. Мажа се с антицелулитния на Дева, не зматам че този кофеин е повече от този който така или иначе изпивам.
Предната бременност ползвах маслата на Икаров и нямах стрии, сега незнам още, май ше е нещо по-леко, че сега ще е лято...и толкова мазна не ми се ходи Crazy

За разждането аз първия път бях секцио, преполагам че и този ще е така. Предното мина много добре. Иначе кърмих 9 месеца и аз захраних на 4-ия, този път ако мога ще удържа захранванекъм 6-ия...ако имам кърма.. Praynig

За протокола казвам се Илияна, на 29 г., втора бремнност, Варна

# 172
DesiT мен в началото ме предърпваше повече,но сега от време на време и търпимо!!!
Ех,че се радвам колко много бъдещи януарски мами ставаме  bouquet

# 173
  • Варна
Добре дошли на новите момичета!

За секса - правим, когато имам желание и не ми е  Sick Общо взето този път съм по-спокойна в тази посока, предния път ме беше страх много повече.
Книжки и списания мисля да не купувам, пазя си още старите, а и чета повече в нета. На лекции също сигурно няма да ходя, пък и във Варна няма много организирани такива.
Мечето, и от мен стиснати палци за шофьорския  Peace Аз изкарах миналата година, ама нещо не се престрашавам да карам много, само когато наистина се налага, общо взето си намирам оправдания...

За списъчето - аз съм Александра /може и Алекс  Laughing/, на 25г, от Варна, втора бременност

# 174
Zdrawejte,
Ot rabota se wklu4wam i za towa sym na latinica.
Iskam da se pohwalq, 4e dnes widqh edno bebe6ko syr4ice i sym mnogo 6tastliwa:)

Wsi4ki maj si powry6tame, ili pone 80% de:) Ama ni6to neka da e weselo. Az wypreki, 4e wzemam Diclectin ot wreme na wreme powry6tam pak za sporta, kolkoto da ne gubq forma, no se 4ustwam dosta po-dobre. Kogato se oplakoh na moq doktor, 4e powry6tam i mi e gadno po cql den, toj mi kaza da spra da wzemam Materna za sega, i da zapo4na da q wzemam sled 3-q mesec.

Trqbwa da go izbutame toq period nqkak si, mnogo e gadno ama nqma na4in.
Leka ...

# 175
Чакайте да съм по-подробна за списъчето-Ваня се казвам на 23г.,от гр.Варна,първа бременност!!!Термина го има вписан.
Alexandra във Варна има на 14.06/четвъртък/от 9.30часа клуб Олимпик вход 2лв.Организира го моята шефка д-р Йоргова-темата0имунизации в кърмаческа и детска възраст.
После има на 28.06-уроци по кърмене пак на същото място от  9.30 часа
Мечетостискам палците и аз  bouquet

# 176
..аз не съм бременна, но ви прочетох темичката с интерес. Аз съм настояща януарска мама .Моят син Александър е роден на 02.01, за това и  се намесвам, дано не се сърдите Wink. Цялата къща сме "козирози",и ако нямате опит се подгответе. Ще си имате най-прекрасните бебчета!
 Колкото до фолиевата киселина, тя се съдържа в големи количества в портокалите. Аз лично си хапвах редовно и през цялата бременност и не съм имала никакви проблеми с бебчо. За целулита и стриите,препоръчвам много движение, при мен това беше достатъчно, а родих на 29, което не е първа младост.
  Лека бременност на всички бъдещи майки  Hug

# 177
  • Варна
Аз забравих да кажа, че нещо много отпаднала се чуствам...направо ужас. Дали са ми повече ангажиментите? Манилия път като е ли просто много рано ми се доспиваше, ама чак от сутринта да съм скапана ooooh!  Tired

# 178
Може би заради грижите по децата, и аз се чувствам по-изморена от преди.
Нормално, тогава се занимавах само със себе си Simple Smile

# 179
Здравейте,сега се връщам от прегледа,но май сме още доста малки CrazyСамо 4мм.и не се видя много!!!Лекарят ми каза да ида към 10-11 юни,така че дотогава ще чакаме BlushЦелувки на всички коремчета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт