Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да пия, имам силно главоболие. Ще помогне ли аспиринът?
Има ли проблем, ако не съм приемал фолиева киселина преди бременността?
Каква е препоръчителната възраст за амниоцентеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да пия, имам силно главоболие. Ще помогне ли аспиринът?
-
Има ли проблем, ако не съм приемал фолиева киселина преди бременността?
Въпреки че е по-добре да се приема фолиева киселина преди забременяване, важно е да започнете да я приемате веднага щом разберете, че сте бременна. Консумирането й по време на бременност може да помогне за компенсиране на пропускане преди забременяване. Уверете се, че продължавате да го приемате до 12-та седмица от бременността, тъй като това е решаващ период за развитието на гръбначния стълб на бебето.
-
Каква е препоръчителната възраст за амниоцентеза?
-
Какво мога да приема за сутрешно гадене?
-
Как да се справя с гаденето сутрин?

Ще се радвам да ми препоръчате нещо за суха кожа. Една приятелка ми каза, че най-сигурно е да се мажеш с мас, ама... незнам...

Общо взето този път съм по-спокойна в тази посока, предния път ме беше страх много повече.
Аз изкарах миналата година, ама нещо не се престрашавам да карам много, само когато наистина се налага, общо взето си намирам оправдания...
. Цялата къща сме "козирози",и ако нямате опит се подгответе. Ще си имате най-прекрасните бебчета!
Целувки на всички коремчета.