Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 917
  • 575
  •   1
Отговори
# 165

Мерсим  Crazy

# 166
Приятна и хубава почивка! Ще ни липсваш и ..нали знаеш - оглеждай се добре....пък може да ти излезе късмета!
Стига де, няма за Фикус да я женим, все пак Laughing Joy
Ламиnewsm59 и от мен, па макар и на патерица! Явно този разсадник не го знам. Иначе аз ходя в едни оранжерии- като се кара по Цариградско шосе в посока П-в, обръща се на колелото на 4-ти км и първата пресечка вдясно (почти на самото колело)- има 3 оранжерии- за стайни, за градински,... 

Та ако искате да пуснем анкета - в кое цвете сте влюбени.....С много опции.....
Ох, то каквито сме любовчийки, тая анкета бая място ще заеме. Laughing Давайте!

# 167
Приятна и хубава почивка! Ще ни липсваш и ..нали знаеш - оглеждай се добре....пък може да ти излезе късмета!
Стига де, няма за Фикус да я женим, все пак Laughing Joy

Да и излезе късмета имах предвид да има цветя за крадене......Да се оглежда за цветя и ако има късмет - да си вземе за спомен.....То щото тук Ламито е рецидивист и аз за това...И мен ме учи на такива лоши работи!

А за анкетата - дълга щяла за бъде - много важно....А анкетите с имена на деца и мъже във форума - да не са по-малки......

# 168
lamita и от мен всичко хубаво за рождения ден - много цветна и щастлива любов ти желая!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes

ние те разбрахме, мамо Цоцоланке, ама мисля, че Ламита няма нужда от напомняне да си отваря очите  hahaha а ти покажи бялата лобелия, че не съм я виждала и кажи за шефлерата как я гледаш!

моят мъж пък нещо много се открехна на тема цветя и покрай мен се зариби доста, та сега разглеждаме и купуваме като невидели (и чак да не повярвате аз го спирам  #Crazy и то защото си мисля какво ще ги правя тези всичките цветя през зимата  Confused)

# 169
Бялата лобелия - утре като е светло.....А шефлерата я гледам до...кафемашината.....Не е слънчево мястото, близо е до мивката, а и да ви кажа честно - може и бела да направя ама на всички цветя съм им сложила по малко утайка от кафе......Имам стаж 6м. работа и тогава една колежка най-редовно поливаше цветята около нея с кафе... и те растяха добре....Та и аз сега реших да ги наркоманизирам моите......

# 170
не се притиснявай, чувала съм, че това е добра тор! имаше дори тема специална по въпроса  Peace

питам, защото и моята шефлера не е на слънце и се притиснявам, а я имам само от 2 дни  Rolling Eyes

# 171
  • гр.Добрич
Спорен е въпроса за утайката от кафе. Често тя е причината за мухъл в саксиите, така че не прекалявайте.

# 172
  • Карлово
Да, Спинки ме е изпреварила за кафето. При мен доста често водеше до мухъл.
Ламита, на патерица ЧРД!
Как сте мамчета и немамчета след почивните дни? Аз се отдадох на градинарстване. Разсаждах, засаждах, пресаждах...Ще снимам тези дни и ще покажа.

# 173
Хайде ако искате и ТУК се включете.....

# 174
Спорен е въпроса за утайката от кафе. Често тя е причината за мухъл в саксиите, така че не прекалявайте.

Да, тъй като утайката от кафе възпрепятства изпаряването на влагата (по тази причина се използва при по-дълго отсъствия от дома).

# 175
  • На края на света !
Ей тъкмо си мислех да ви питам какво мислите за утайката от кафето,а вие вече сте написали.  Браво на вас момичета.  bouquetИ сега какво остава ,да не слагам утайка от кафе на цветята си. newsm78

# 176
Честит РД на ламита и от мен!  bouquet
Цоцоланке, другите не ги познавам... Ти я кажи ще ми донесеш ли нещо като си идваш? Peace Да не кажеш, че не съм искала.

Пък аз щеш не щеш съм ти приготвила Рео.

Шефлерата, дето от Великден не покара я извадих и сложих във вода, сега й тръгнаха коренчета, та ще я бива май.

боднах си и семена от латинки

# 177
шефлерата обича влажни места, кухни бани и тн, затова е добре и да не е много светло, иначе кажете откъде прави листа това чудо, а относно бюджета, добре че на майка ми колежките са все цветарки че ме сдобиха с половината ми цветя вкъщи, другата половина са подарък, само нолината не издържах и си я купих Blush

# 178
Поздравете първите две дами в темата за ЧРД - и двете са от цветарската тема...Какво от това,че не познавате Юлето, тя пък ми е от многодетните....Моля ви!

Мимиту, какво искаш да ти донеса? То аз ще ти дам от мамините цветя.....Тя няма кой знае какви, ама все пак....Дърво на живота, от леля мога да ти издействам лоза, от мама - мушката и това дето не му запомних името, но цъфти много красиво(през 1-2 страници е).....

# 179
алба. приемам каквото ти е на сърце! Peace

Общи условия

Активация на акаунт