Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 784
  • 575
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • На края на света !
можеш вече да го разсадиш внимателно по-големите коренчета за да не става много тънък и висок,но още няма какво да му пречупиш.

# 467
моите листенца нямат нищо общо Shocked

# 468
  • На края на света !
Теди и аз имам с други листенца малко по продълговати отначало си мислех че са някъкви бурени и ги оскубах но някои са останали и сега имат пъпки ,,,,,ами ако са по хубави незнам досега съм нямала такива newsm78

# 469
ами то тръгва от стъблото като раздвоено става едно такова как да го обясня, нямам и фото да снимам, и така от това раздвоение си прави още такива листенца, отделно самото листенце си се раздвоява... оф, абе самия цвят също става по- едър

# 470
  • На края на света !
ще чакаме да видиме какво е това раздвоено растение Thinking

# 471
Нелли, напоследък ти си ни спеца, че ние каквито сме опитниииииииии  hahaha Joy та да те питам моята купена петуния е разклонена и цъфти, сега мога ли да й отчупя връхчето, за да се разклонява още, или е късно (около педя е дълга)  newsm78 петуниите ли бяха тези, дето като прецъфтят се подрязват и пак тръгват, че нещо ми се бърка из главата  Blush
И наистина - моята синя теменужка е жълта....Дори леко оранжева...купуваш синьо- излиза жълто! Росковете и на готовата продукция.
#Crazy моите не ги дочаках от семенца  bowuu само едно коренче оставих  Heart Eyes

Теди ине си се похвалила до сега, а Mr. Green пък може и да разадаваш  Rolling Eyes

# 472
  • На края на света !
знаеш ли загледай се разклоненията има много ситни пъпки те са няколко накуп ,отчупи последната най малката тя едва се вижда но много внимателно.За да може докато се развият новите все пак да имаж някои цъвтящи.

# 473
  • БГ
schneee, да кажа аз как процедирам с петуниите,откъсвам цветовете след като увяхнат отдолу заедно с едно като топче зелено, там ако не се откъсне се образува семето и докато не узрее то  не пуска разклонение,така като го откъснеш излизат под откъснатото две нови разклонения и като изкарат цвят и прецъфтят пак късам и така, мога да ти покажа мойте петунии, но снимките са от преди 20 дни  

# 474
  • На края на света !
аз винаги късам прецъвтелите цветове не само на петунийте ,но не е същото.

# 475
аз до сега не съм гледала петунии, така че добри съвети ми давате  Hug мерси

а на латинките махате ли прецъфтелите цветове  newsm78

# 476
  • На края на света !
Ами ако не събираш семената им ,можеш да махаш прецъвтелите цветове.

# 477
Урааааааааааааааааааааааа!!!!!

Заточението си каза думата...Преди време изкарах шареният фикус на терасата,а с него и алоказията както знаете и бях писала....Сутринта се похвалих за фикуса,а сега е ред да ви кажа,че алоказията започнала да изкарва лист......Направо не повярвах на очите си! И нова луковица фрезия е излязла и стават от 6 - 2 покарали......Започват да ме обичат цветята май.....

# 478
  • На края на света !
е определено си е за радост и аз така скачам от радост когато нещо ми тръгне добре Laughing

# 479
добре, значи да ги чакам да цъфнат и тогава да чупя върховете Rolling Eyes Снежна ще ти дам, ама ако се обадиш Crossing Arms Mr. Green и дано успея да ги снимам, ама аз им викам фунийки и ви попитах преди 5-6 теми как се казва и вие казахте че е така Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт