Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 785
  • 575
  •   1
Отговори
# 450
Е, като дойдеш в Добрич, ще ти цъфнат налъмите Hug

Нали не ми се връзваш на спама?

# 451
  • гр.Добрич
Моите петунии от семена още не са цъфнали. Въобще всичките ми цветя родно производство са доникъде.

Вчера гледах бяла теменужка в едно заведение и така ми се искаше да си скъсам 1 листенце, ама пусти срам.

# 452

Вчера гледах бяла теменужка в едно заведение и така ми се искаше да си скъсам 1 листенце, ама пусти срам.
Аз вече съм поръчала на леля ми да  ми захване бяла теменужка.
Нямам търпение... Crazy

# 453
защото моите едноседмични семена добре вървят/ на петуниите/ ама незнам какво да правя и акк да разбера кога цъфтят...

# 454
аз си купих засята петуния (само едно коренче, че вече няма къде да ги държа тези цветя  hahaha) и тя просто си продължи да цъфти  Blush но сега има само два цвята! още не е обсипана с цвят както ми се иска!
абе не се занимавайте с тези семенца - само времето си губим! на пазара коренчето петуния е от 0,50 до 1,50 а от семенца докато станееееееееее... може би има смисъл само ако ще садите за 5-6 сандъчета или за градина, защото за 1-2 сандъчета не си заслужава чакането и главоболията! а като си помисля, че семената за
онези злощастни теменужки, дето толкова ги чаках, чак от Австрия си ги домъкнах  Naughty
от листенце става ли? за нормална теменужка по парковете ли говориш или за онези саксийните  newsm78

# 455
моите петунии бабчето ми ги даде, знам какви стават огромни, ама тя си ги заравя януари месец семената и нали се сещаш че март вече цъфтят Crazy а аз чак сега, искам да видя как става, горе- долу да разбера въобще кога цъфтят, иначе пари за семена въобще не съм давала, събирам си като й отида на гости, от другото бабче ще лепна бял крем за догодина, от мамчето картофи и лилиум и котето ще ме прати с цветята през терасата сигурно вече Joy

# 456
аз си купих засята петуния (само едно коренче, че вече няма къде да ги държа тези цветя  hahaha) и тя просто си продължи да цъфти  Blush но сега има само два цвята! още не е обсипана с цвят както ми се иска!
абе не се занимавайте с тези семенца - само времето си губим! на пазара коренчето петуния е от 0,50 до 1,50 а от семенца докато станееееееееее... може би има смисъл само ако ще садите за 5-6 сандъчета или за градина, защото за 1-2 сандъчета не си заслужава чакането и главоболията!

Снежната дама е права.....Аз днес стигнах до същият извод.....Купих си 2 коренчета петуния и тя цъфти сега за 2-ри път.....А тези от семената....Само шума без цвят.Не си заслужава хамалогията - садене, поникване, разсад, пресаждане и треперене над тях....

Другата година - готов разсад Peace...Е, за спорта може и семена да взема,ама без да разчитам само на тях.....

И смятам да си наблегна на старата любов - сакъзчетата...Бяха ми дали една алба, но не се хвана Sad...Защо все си мисля,че майка ми има такова нещо....Ако е така и на себе си ще взема и на Кирилизацията ще дам.

И шареният фикус...Да се похваля - най-накрая тръгна или както вие му казвате - каучуково дърво. Изкарах го на терасата и ми се отблагодари...нали не започва с буква А.....

А и да ви кажа една клюка...микки ще си ново ...Цветенце......За повече подробности оставам на нея да си каже тежката дума.....

# 457
  • На края на света !
аз имам 3 коренчета които са цъфнали от семенцата които купих по късно ще ги снимам да ги видите,а тези които си никнат сами навсякъде в саксийте дори и в градината цъфнаха много отдавна.

# 458
И наистина - моята синя теменужка е жълта....Дори леко оранжева...купуваш синьо- излиза жълто! Росковете и на готовата продукция.

# 459
  • На края на света !
момичета ето петуния от семенца не е разцъфтяла но е пълна пъпки.
трябва да и м счупитя връхчетата за да имат повече цветове

# 460
я да ви питам кога ви цъфнаха петуниите?
Mалееее,тази година пак се изложих с петуниите ooooh!Много късно се реших да правя разсад.И сега ми е един мижав,чак ми иде да го хвърля ! За пореден път се убедих,че при мен петунии не виреят !

# 461
  • На края на света !
недей да го хвърляш има време подсили го с малко торче счупи им върховете и ще видиш как ще се оправят .
Момичета аз пък харесвам семената ,след това чакам с нетърпение всяко цветче да видя какво е .
Радвам се на всяка пъпчица.

# 462
Предложение за нова анкета ... - Разсад или семена?

# 463
Нелли, благодаря за снимките, а как им чупите върховете, нещо съм пропуснала инфото, и твоите за колко време цъфнаха?

# 464
  • На края на света !
ами да ти кажа чесно откакто съм засяла семената са минали около 3 месеца .
А връхчетата им чупиш ама съвсем мъничко ,когато станат по големички и гледаш да има къде да развиват нови разклонения тук някъде имаше снимки на разсад на петуний виж ги и ако и твоите са такива давай смело те ще си пуснат нови клончета.

Общи условия

Активация на акаунт