Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 789
  • 575
  •   1
Отговори
# 435
ами на онова с П къде има семена?

# 436
  • Карлово
Теди, пак там, за мен са си все тикви Mr. Green

# 437
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
някой да знае кое е растението от последния ми пост???
искам да си го завъдя, ама незнам как. а и името не му знам.  Thinking

# 438
Теди, пак там, за мен са си все тикви Mr. Green

добре, чакай да си запиша как се казваше и да тръгвам на обиколка Crazy

# 439
  • БГ
Кроасания, нали бананите ги берат доста зелени и узряват изкуствено по късно може би затова не никнат семената не са узрели достатъчно, от родните зеленчуци и плодове все избираме най узрелите и големите за семе.

# 440
еми специално за кратунките аз в Практикер търсих, но е възможно и да не съм видяла  Mr. Green

да се похваля, че лавандулата ми цъфна  Hug Heart Eyes много красиви нежни лилави цветове! ще покажа скоро като ми върнат фотото  Blush

а днес от рейса видях две лелки, които дърпаха едно цвете в една градинка и ми стана много гадно  Mr. Green защото те наистина много хищнически дърпаха ...........

# 441
  • На края на света !
Днес видях в една пицария по точно отвън в градинката ето такъв жасмин

и сега се чудя и мая кога ще отида да си чупна клонче newsm78сега ще ми постоянно в главата Thinking

# 442
не само в твоята  Mr. Green аз много бързо паля мотора  bowuu
това твоя снимка ли е или я изрови от нета  newsm78 а дали не се продава или пък просто се оформя и от нормален жасмин по този начин  newsm78

# 443
  • На края на света !
ааааа изкопах я от нета ,но този жасмин в градинката също е оформен и ми е чудно дали зимата ще иииииздържи навън newsm78

# 444
някой да знае кое е растението от последния ми пост???
искам да си го завъдя, ама незнам как. а и името не му знам.  Thinking

Все си мисля, че е вид бамбук... Thinking

ааааа изкопах я от нета ,но този жасмин в градинката също е оформен и ми е чудно дали зимата ще иииииздържи навън newsm78

Този няма да издържи навън - ще замръзне. Аз моя го направих така, т.е. го подрязах, прехвърлих в друга саксия с нова пръст и го увих около една тел - ма много грозно стана Sad Утре ще снимам...

Да ви кажа - купих си биотор от червени червеи - пишеше, че била много добра за подхранване на растенията. На пипане наистина ми изглежда много добре, по нататък, ако жасмина вземе и да цъфне, наистина ще я призная Laughing

# 445
  • На края на света !
И аз мисля че е бамбук сега като се поразрових в нета прочетох че Има около 500 вида бамбук, които растат в диво състояние в Япония. ... Някои дори не са зелени, а някои видове са много ниски и обсипани с листа.А представяш ли си колко е действителния брой на видовете бамбук ooooh!

# 446
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
И аз мисля че е бамбук сега като се поразрових в нета прочетох че Има около 500 вида бамбук, които растат в диво състояние в Япония. ... Някои дори не са зелени, а някои видове са много ниски и обсипани с листа.А представяш ли си колко е действителния брой на видовете бамбук ooooh!

не е бамбук бе хораааа, открих го: Equisetum hyemale, вид хвощ, отровен, ползва се за полиране на поцинковани съдове и дървени такива....

сега да видя как да го завъдя....даже има къде да го засея, че искал мочурливи местенца....

бамбука може да има 500 вида, но всички са над метър, а това е по-ниско Peace

# 447
Аси, чак се върнах назад да чета какво си си харесала, че пропуснах 2 стр.
Чудничко е!

Видях и това Паси....не снам какво си. Секърва ми гледаше такива, но все изгниваха като ги откъсне. Оправдаваше се все че ги е сяла късно. Може би ако се сеят по- рано, да узреят по- навреме, че да имат време и да изсъхнат... newsm78

# 448
я да ви питам кога ви цъфнаха петуниите?

# 449
я да ви питам кога ви цъфнаха петуниите?

На куково лято така както вървят моите....

В интерес на истината една петуния от семе иска да цъфти при мен...А една теменужка,която купих синя, сега иска да цъфти ...жълта...

Общи условия

Активация на акаунт