ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува

• 8 997
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Мерси за пожеланията момичета  bouquet
stefaniika Марти се държа супер,много беше послушен и удържа до 22.30ч.,което за него е доста(в 21ч. заспива).
vaniahs кандидатствахме на този адрес: http://www.dvlottery.state.gov/ ,но в момента не е активен,мисля,че наесен го пускат.A във този форум http://forum.all.bg/postlist.php/Cat/0/Board/greencard ,за който мама Нина ми каза,можеш да намериш доста полезна информация.
Лека вечер мами и пораснали бебоци Simple Smile

# 61
Привет!
Тити, честито! Да остареете заедно и мноооооого да се обичате!
  Атракция, страхотен детски център си имате, само за веселби! Grinning На мама да са и здрави ръцете и краката  Grinning
  Стефанийка, давай телефони и цени, че така както го описваш, местенцето си е РАЙ!
   mama nina, концерт без билет значи Joy Как са децата? Николетка как се справи с матурите?
  На всички, освен на vaniahs Joy, желая спокойна нощ!

# 62
Добро утро на всички! Ние сме на крак от 5,40 тази сутрин  Tired Утре може и в 4 да осъмнем  Laughing Беснее , та се къса  Party, събуди се с нов зъб...абе голяма мръвка е  Heart Eyes
 Лек ден ви желая  Hug При нас днес май ще е облачно, но дано поне не вали, та да го изкарам да потича.

# 63
олеле, какви новини,
тити, бъдете здрави и щастливи чааак до дълбоки старини.
с моята работа почти нямам време да попро4ета какво се е слу4ило в темата. дори бях забравила 4е е време за нова Simple Smile
отивам да наваксвам с 4етенето . весел и слън4ев ден на вси4ки

# 64
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви. Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това. Cry 
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му  Praynig ! Никой не е застрахован.

# 65
titiii, ЧЕСТИТО! Да бъдете много щастливи и успех с новото начинание!

danida82, много щастие и разбирателство и на вашите младоженци! Много е сладък костюмирания малък мъж.
stefaniika, нямам думи за това божествено място, на което сте били. И гледката си я бива, и гозбито са на ниво, и купона е на лице.
Atrakcia, вие спирка си нямате  Laughing. Продължавайте в същия дух - много ви се радвам.
mama nina, аз надали щях да издържа концерт на Ивана.
Betty L., ей сегичка ще пусна едно смс-че. Дано се оправи Светльо  Praynig!

# 66
Добро утро и от нас!
Благодаря на всички за пожеланията и хубавите думи.
 titiii  честито!Пожелавам ви много щастие и дълъг семеен живот.  bouquet
Ние вчера бяхме на разходка на Панчерево.Преси беше толкова щастлив,че най накрая беше навън.Дано за сега времето не се разваля. Praynig
Еми това е за сега.Пожелавам ви един хубав и спокоен ден. Heart Eyes

# 67
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви. Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това. Cry 
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му  Praynig ! Никой не е застрахован.

Присъединявам се към този призив! Ако искате повече информация вижте тук http://leukemia.hit.bg/ или по Нова ТВ. Пуснете sms  на 1365.

# 68
Присъединявам се към този призив! Ако искате повече информация вижте тук http://leukemia.hit.bg/ или по Нова ТВ. Пуснете sms  на 1365.
Пуснах и аз, дано да има смисъл Praynig

# 69
  • София
Честит рожден ден на Слънчо!

Много здраве и успех във всички начинания й пожелаваме двете с Кали!

Тити,честито!Бъдете все така влюбени ,както сте на снимките!
   bouquet

# 70
  • София
Пуснах и аз, дано да има смисъл Praynig

Пускала съм и пак ще го направя.Дано успеем да помогнем на Светльо  Praynig

# 71
Честит рожден ден на Слънчо и от нас! Много здраве,любов и късмет!

# 72
Честит рожден ден, Слънчо! Жива и здрава да си!

# 73
Честит рожден ден на Слънчо!Здраве и много любов!   bouquet

Мама Ели,нашата кака се справи чудесно на матурите,имаме отлична оценка и на 4те.На изходящата диагностика също имаме само 6ци.Сега вече и тя и аз ще си починем от уроци и домашни...залавяме се сериозно с английския език.Между другото,незнам дали си усетила ,но нашите деца имаха късмет с матурите,много бяха лесни въпросите.да му мислят догодина 4токласниците Wink

# 74
Честит рожден ден на Слънчо!пожелавам ти много здраве,щастие и реализация на всички твои планове.

Общи условия

Активация на акаунт