Отговори
# 165
  • Варна
през деня заспива сама, но вечер задължително трябва да бъде нагушкана и подрускана пред телевизора или компютъра  Crossing Arms
слагам я седнала в скута ми с гръб към мен и тропам нервно (ама леко, не да получи мозъчно сътресение  Mr. Green) с краката и така - заспиваме седнали Rolling Eyes

# 166
през деня заспива сама, но вечер задължително трябва да бъде нагушкана и подрускана пред телевизора или компютъра  Crossing Arms
слагам я седнала в скута ми с гръб към мен и тропам нервно (ама леко, не да получи мозъчно сътресение  Mr. Green) с краката и така - заспиваме седнали Rolling Eyes
Това все едно аз съм го писала, с изключение че и през деня така заспиваме - или на краката ми или в количката. Никога и при никакви обстоятелства не заспиваме сами в креватчето. Naughty
Вержи - много сладка червенушката!
Браво, mama-shushi - и на теб за изкарването и на Стефан за обръщането и на таткото и бабата, че са се справили!
Detelini - поразходих се и из другите темички и пуснах и там съобщение - дано наистина успеят да съберат паричките за Светльо!

# 167
Моето мишле си заспива само вечер. Оставям го в леглото му, пускам прожектора и изчезвам. Мрънка само за палеца......така се приспива Sad
През деня заспива където свари, в количката, в люлката или се гушка с мама, но не и сам.
Най ми е хубаво като се събуди сутрин, взимам го при мен в леглото, нахранвам го и после нанкаме заедно  Grinning
И хич не ми пука, че може да свикне да спи при нас......и да свикне колко време ще иска да спи с майка си и баща си. После ще го гоня за една целувка.

# 168
Здравейте,
днес с Вики в слинга ходихме до УНСС-то - аз да си взема дипломата, тя - да види какъв живот си живеят студентите Wink
Очаквахме повече интерес да предизвикаме със слинга, но те, разбира се, са си заети със себе си хората, само една студентка изахка на глас как си нося бебето Simple Smile
А на връщане каква изненада  Shocked - съвсем случайно се запознахме с едно декемврийче - Владислав на мама Net  Hug
bla_bla, въпросът със заспиването и приспиването и мен ме вълнува много напоследък. Вики заспива само докато я кърмя, дори и да се е наяла не ме пуска докато не заспи, че и след това. На мен по принцип ми е приятно, но понякога на мен самата зверски ми се спи  Tired , биберони в този случай не признава (и може би по-добре), но се чудя какво да измисля.  ooooh!

Много е сладка Лорка в червено.
А ето Вики с 2 опашки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=78

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 14:27 от tini-mini

# 169
Ехоооо  newsm51, ето ме и мен, даже не помня кога за последно ви писах, но днес съвсем случайно се запознах с tini_mini в рейса, тя с Вики sling аз с Влади sling, но тя вече ме е изпреварила и ви го е казала  .............
а и ina_nк ми е задала  сладко въпросче на мейла, та чак ми домъчня за времето, когато често си общувах с вас. Обещавам да не изчезвам за толкова дълго време.   smile3525
tini-mini честита диплома  bigdance2

Иначе сме добре ,Влади все още е само на кърма и вече е 7,070кг. , а е дълъг 67 см.

Поздравявам ви всичките   bouquet

bla_bla Влади си заспива съвсем сам просто го оставям в креватчето заигравасе с някаква играчка и след малко е заспал. Никога не съм го приспивала.
Virginity малката принцеса е прекрасна в червено.

# 170
BettyL, не видях твоите поздрави одеве, извинявай че те подминах в благодарностите  Embarassed   Hug. Какво му е на Светлю, имаш ли информация онлайн - така ще можем да пуснем линк на Скайп абонатите и всички в пощите си  Praynig. Парите не са много, хайде да ги съберем  Praynig
Шрю,  Peace.
Блабла, Кристиянчо най-обича да спи на цица  Peace

# 171
Betty L. ,отново те поздравявам за инициативата да помогнем на Светльо.Страхотна си!!!
tini-mini,много сладки тези две плитки!!!!!
Virginity, и червеното боди не отстъпва на плитките!!!!
Соня и през деня и през нощта заспива в леглото си-сама.но без залъгалка не може.мен пък това много ме притеснява,че не ми се иска да свиква така с нея.но,няма как.опитвала съм да не и я давам-плаче.и засега е с нея.периодично ще опитвам да и я махам и когато стане.през почивните дни и аз я оставям сутрин да спи между мен и баща и,но не защото тя иска,а ,защото на мен ми е голям кеф!!!

# 172
siniger4e непременно да образоваш майчето. Аз малката си я гушкам доста. Е все се намира някой да ми каже " ще я разглезиш така" или да ревне малко и " видя ли, разглезила си я" . Ми какво от това, ще си имам едно малко глезанче    smile3541  
Нали ви се бях оплакала , че не папаме мляко много много.. От три дни съм го сменила с на Хип /розовата серия/  и сега яде по-добре, увеличихме с една дозичка.
За заспиването-  по-често на ръце и песничка "зайченцето бяло"

Пуснах смс-че за Светльо.

# 173
[Е все се намира някой да ми каже " ще я разглезиш така" или да ревне малко и " видя ли, разглезила си я" . Ми какво от това, ще си имам едно малко глезанче    smile3541  

Мдаааам.....и какво ако са разглезени.....а и утре вдругиден това няма да е мой проблем, а на снаха ми  Mr. Green

# 174
detelini, и останалите, които се интересуват за Светльо, ето информация:
http://www.save-darina.org/
http://www.leukemia.hit.bg/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168014.0

Shrew, не ясно дали снахата няма да е по-голяма глезанка Wink

# 175
Момичета!!!

Имам голяма молба.

Аз съм от отчетните 2005.

Много ви моля за съдействие - необходима ми е връзка с мама KITTI - по повод нейно съобщание за Анти D имуноглобулин. Въпросът е доста спешен. Аз й изпратих съобщение на лични, но нямам никаква обратна връзка. Ако някой разполага с нейни координати, моля за съдействие ...
Общо взето това е последното нещо, което ми хрумва и горе-долу последна надежда.

Благодаря ви предварително

# 176
  • Vaudreuil Canada
Ето това е клапата

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=115959&photo=5

Аспасия жалко че те изтървх, но нали спим до късно  Sad
Ники точно тези вече не се предлагат - има нов модел, който ги замества на 100% както беше писала soceress и върши същата работа. Предложението ми остава в сила - само ми кажи до към 5-6 юни. Просто ако ти я пратя по пощата вероятно ще стигне по-късно отколкото ако аз я донеса и я пусна от БГ.

# 177
Здравейте мамчета,бързо се записвам и почвам да чета.Върнехме се от прованса с малката,беше супер,но много за кратко и въобще не си отпочинах-за сметка на това се олях с ядене.
Поздрав мил,сърдечен за всички рожденници днес Blush

# 178
marta_98, KITTI не е писала тук отдавана.

tini-mini, ами ще му търся такава, на която майка и не е форумка, че както е тръгнало от нашите деца нищо няма да излезе.....все ще дърпат майките си за полите  Joy
Скарайте ми се ако искате, но на мен "мамино синче" ми звучи идеално.......е, друго щях да говоря ако мъжа ми беше мамино синче  Laughing

# 179
Ето това е клапата

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=115959&photo=5

Аспасия жалко че те изтървх, но нали спим до късно  Sad
Ники точно тези вече не се предлагат - има нов модел, който ги замества на 100% както беше писала soceress и върши същата работа. Предложението ми остава в сила - само ми кажи до към 5-6 юни. Просто ако ти я пратя по пощата вероятно ще стигне по-късно отколкото ако аз я донеса и я пусна от БГ.
Точно, аз имам 3 излишни от новите, които са стабилни и не се пукат. затова предложих на Ники да и подаря 1 брой, но още не ми е писала, а тази вечер има и по кой да и я изпратя и утре да си я вземе в Бургас, иначе не е проблем и по пощата???!!!
Ники чакам да ми се обадиш, писах ти на лични!

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 17:24 от aspasia

Общи условия

Активация на акаунт