Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко нишесте се добавя при тези количества на останалите продукти за соса?
Как се приготвя сладко-кисело свинско?
Как се приготвя пиле в сладко-кисел сос?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко нишесте се добавя при тези количества на останалите продукти за соса?
-
Как се приготвя сладко-кисело свинско?
За да приготвите сладко-кисело свинско, нарязвате свинското месо на кубчета и го мариновате със сол, захар, соев сос, бяло вино и лук. След това овалвате месото в нишесте и го изпържвате. За соса смесете вода, захар, ябълков оцет, кетчуп и соев сос в тенджера. Оставете да заври и сгъстете със смес от разтворено нишесте. Накрая добавете изпърженото месо в соса и оставете да къкри няколко минути.
-
Как се приготвя пиле в сладко-кисел сос?
За да приготвите пиле в сладко-кисел сос, наряжете пилето на кубчета и го мариновайте в смес от соев сос, вино и джинджифил. След това оваляйте пилето в нишесте и го изпържете. За да направите соса, смесете вода, захар, ябълков оцет, кетчуп и соев сос в тенджера. Оставете да заври и сгъстете със смес от разтворено нишесте. Накрая добавете изпърженото пилешко в соса за няколко минути. Пилето се маринова в смес от соев сос и кока кола, след което се овалва в смес от брашно и сусам и се пържи. Сосът е направен чрез комбиниране на ябълков сок, балсамов оцет, соев сос, кетчуп, сусам и лук. За сгъстяване се използва царевично нишесте.
-
Как се приготвя заешко месо на тиган?
-
Има ли специфичен метод за обработка на риба преди пържене за сладко-кисел сос?