Бихте ли кърмили колега?

• 3 503
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Е, не! Тогава и аз сменям работата. Единственият колега, разбирай шефа, е обратен.
В запитването такава опция няма, или?

Оле, само да не ми скочат сега защитниците за права на малцинства и субкултури.

# 31
Не е много по темата, но ме подсетихте...
Докато кърмех Малик, всеки път, когато се оzовях някъде в асансьор с бебето и други хора, пред третото ми око се раzиграваше следната сzенка:
Асансьорът zасяда. Дълго, дълго време. Детето все ще zаплаче по някое време. Ще го накърмя. Ами другите? Ако са жадни, примиращи от жажда? Етично ли е да им откажа? А от тях етично ли е да ми поискат? А след колко часа етиката ще бъде оте...на?
Та така.

# 32
Ако накърмя колегата, после дали няма и да поиска да му измия посрания задник.  newsm78

# 33
А кроасанче с млекцето иска ли колегата? hahaha

# 34
Не е много по темата, но ме подсетихте...
Докато кърмех Малик, всеки път, когато се оzовях някъде в асансьор с бебето и други хора, пред третото ми око се раzиграваше следната сzенка:
Асансьорът zасяда. Дълго, дълго време. Детето все ще zаплаче по някое време. Ще го накърмя. Ами другите? Ако са жадни, примиращи от жажда? Етично ли е да им откажа? А от тях етично ли е да ми поискат? А след колко часа етиката ще бъде оте...на?
Та така.
Така завършва книгата на Стайнбек "Гроздовете на гнева".
Кърмачка с починало детенце кърми умиращ от глад мъж.

# 35
Разбира се Grinning

# 36
Разрешиха на египтянките да кърмят колегите си
Айде в Египет, а скоро и у нас  Laughing
Евродепутатите от ДПС да не дремят!

Колежка в нужда се познава!

То и без да искам, май това е най-вероятното да се случи...Имам един колега...то бива бива инфантилност, но...идва ми в повече. И кърма да имах, щеше да секне. Sick

# 37
То и без да искам, май това е най-вероятното да се случи...Имам един колега...то бива бива инфантилност, но...идва ми в повече. И кърма да имах, щеше да секне. Sick

Даже мога да ти дам идея
къде да го кърмиш, нали е
необходимо да е спокойно,
чисто и тихо място. Хотел...

# 38
Колега - едва ли. Иван Костов - винаги  Heart Eyes Съфорумец (предвид рядкостта им) сигурно също  Laughing

# 39
Даже мога да ти дам идея
къде да го кърмиш, нали е
необходимо да е спокойно,
чисто и тихо място. Хотел...

Отново спамиш темата с глупостите си, но дори не си и забавна. Най-точното е ...жалка? newsm78
Хайде, със здраве и малко по-незлоблива вечер. Изненадващо е как светът се променя само за миг, когато оставим злобата настрана. Peace

# 40
Радвам се, ако съм помогнала.
Все пак кърменето е сериозна работа.
И не трябва да му бъде пречено.

# 41
Все пак кърменето е сериозна работа.И не трябва да му бъде пречено.

Съгласна съм с теб. И достойна работа при това. Дай да се разцелуваме сега Peace

# 42
  О времена, о нрави, днес в Клю-то е пълно с докачливи хора, остава с впечатлението, че 24 май е болезнен празник, изнервя...

Разбира се, че бих кърмила колегите си, аз и сега им предлагам, но те ми отказват, дано по-скоро приемат подобен закон и при нас, да не могат да ми бягат по тъч линията  Praynig.
 Аз съм всеотдайна жена.

# 43
Все пак кърменето е сериозна работа.И не трябва да му бъде пречено.

Съгласна съм с теб. И достойна работа при това. Дай да се разцелуваме сега Peace
С непознати се целувам само в свежи хотели.
Препоръчай ми някой. Хотел. Не непознат.

# 44
  О времена, о нрави, днес в Клю-то е пълно с докачливи хора, остава с впечатлението, че 24 май е болезнен празник, изнервя...

Нашата любоФ с Лиска си има предистория, това е Wink

С непознати се целувам само в свежи хотели.
Препоръчай ми някой. Хотел. Не непознат.

Кой казваш имал желание да се целува с теб, аз май нищо такова не споменах smile3532. А за свежия хотел - голяма си, умна си, обичаш се с мрежата, намери си.
Хайде, впрягай лисичия чар и действай Wink

Общи условия

Активация на акаунт