Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 468
  • 933
  •   1
Отговори
# 765
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошли на новите   bouquet и ето един поздрав от сърце към всички пишещи тук  Hug http://www.zazz.bg/play:e8f1b30d

# 766
здравейте аз съм цвети, с някой имах честа да се запозная на вонеща вода/аз съм тая без дрехите/ за другите имам син на 13 години и осиновена принцеса почити на 6 взехме сия преди 2,3месеца от варна

# 767
 Joy не че е тая без дрехите,с дрехи си беше жената/ за уточнение на тези дето небяха на Вонеща вода/ ,но като натоварили пиенето и яденето,таблата и тръгнали без да вземат сака с дрехите,пътуваха по тъмно , в проливен дъжд и накрая...няма го сака! Но след първият пристъп на  #Cussing out всичко мина по мед и масло и вече питат кога пак ще има среща  Hug
Добре дошла и във форума ни Цвети   bouquet

# 768

поздрави на всички :

# 769
Добре дошла Цвети, радвам се че можахме да се запознаем на живо.
Ама да ти кажа честно, не си такъв заплес, щом не забрави куфара с палачинките  Joy

# 770
  • Някъде в България
Много отдавна не бях писала. Добре дошли на всички тук!  Hug Аз получих писмата още януари месец и от тогава като се е завихрило едно мълчание...не е за приказка!  #Crazy Може би, защото толкова искам да ми се обадят, изобщо нямам търпение да чакам! Не зная какво мога да предприема, мога ли нещо да направя, за да ускоря нещата?! Почвам наистина да си мисля, че тези които искат да осиновят сами, са след семейните и това много ме ядосва #Cussing out!

# 771
Не зная какво мога да предприема, мога ли нещо да направя, за да ускоря нещата?! Почвам наистина да си мисля, че тези които искат да осиновят сами, са след семейните и това много ме ядосва #Cussing out!
Иди и провери при социалният си работник! Не се гневи ....няма ред...който когато му излезе късмета!Зависи и какви са ти изискванията и дали си писала - от цялата страна!
Късмет  Heart Eyes

# 772
  • Русе
Добре дошла и във форума Цвети.Радвам се че се запознахме ,вие сте невороятни купонджии.Кажи на Данчо да учи картите,че другия път да не пада  Joy
elitto Зависи какви са ти изискванията.Дидка ти го е казала много добре.Не мисля че делят по този начин.Мисля че няма опредлен ред по който да избират ,навсякъде е различно, и в повечето случаи всичко е късмет.Ние чакахме една година почти.Не се отчайвай, късмет.

# 773
  • Някъде в България
  bouquetБлагодаря на всички за съветите! Да, прави сте, че всичко е и до късмет и до изисквания. Писах дете от български произход и сега като чета във форумите ми е ясно, че трудно става, защото трябва и двамата му родители да са българи. Не се оправдавам, но все пак човек трябва да се съобразява и с половинката си, а той беше категоричен за произхода. Да е от български произход и да е здраво, това са претенциите. Аз самата съм осиновена и имам спомени от Дома, въпреки крехката възраст от 1,6 г. Спомням си, че се страхувах да не остана сама може би чак до 1-ви клас. Преживяла съм всички трудности на осиновените и зная как да постъпвам от собствен опит, а и още от съвсем малка исках да си осиновя детенце и да имам поне 3 деца. Да, май трябва да се въоръжа с търпение....ама не ми се чака бе, хора!

# 774
Елито, не е тази темата, но можеш да напомниш на съпруга ти , че много деца от български произход се водят със смесен, макар, че и бащата е българин, но щом името му не фигурира и се води неизвестен, автоматично попада в друга категория произходът. Да ме поправят другите, ако греша. Това - за сведение на хората които държат на " българския" произход.

# 775
  • Русе
Аист абсолютно съм съгласна с теб.Ели в повечето случаи това са изискванията на всички кандидати.Кураж

# 776
Здравейте,
от доста дълго време се каня да пиша в тази тема , но все не събирам сили и смелост.
Та по същество, аз също съм осиновена преди 25г. и съм била новородена. Иска ми се да знам коя е жената която ме е родила но незнам къде точно да пиша за това. иска ми се да разбера коя е и къде е сега, но без майка ми (която ме е отгледала) да разбира че я търся.
Ако някой пита защо? Първо тя много ще се разтроир второ защото много я обичам и уважавам плюс това тя е жена на възраст и не се знае какво ще и селучи.
Бях си казала че докато не се случи най лошото с моите родители няма да я търся, но сега вече като имам мое семейство и дете нещо от вътре все ме кара.
Та така родена съм на 27.04.1983г. в гр. Златица и съм била кръстена Деница.
Само това знам от там нататък всичко за мен се променя.
Но аз съм най щастливия и благодарен човек на този свят, че съм имала късмета да бъда отгледена от такива прекрасни хора.
Дано някой ме прочете все пак.

# 777
  • Русе
nadejda5047  желая ти късмет в търсенето на биологичната си майка.Дано да я намериш,незнам какви са ти очакванията от евентуална среща с нея,но дано е за добро  Hug

# 778
  • София
Иска ми се да знам коя е жената която ме е родила но не знам къде точно да пиша за това. иска ми се да разбера коя е и къде е сега, но без майка ми (която ме е отгледала) да разбира че я търся.
Ако някой пита защо? Първо тя много ще се разтроир второ защото много я обичам и уважавам плюс това тя е жена на възраст и не се знае какво ще и селучи.
      Лично мое мнение, че да криеш от майка си намерението да намериш биологичните си родители е нещо, което не мога да приема. Издава гузна съвест. Аз имам три осиновени деца и много бих се обидил ако разбера, че търсят родителите си без да ме уведомят. Най-малкото е че мога да им помогна в търсенето им, защото се предполага че знам повече. Защото нищо недоизказано от този период не е останало между децата и нас.
      Вие сте на 25 години. От какво се страхувате? Вярвайте си повече....
      Да не прозвуча като ментор - Успех все пак... Казвам само мнението си, без да знам всички подробности от житейските  взаимоотношения в семейството.
      Само да добавя, че това е нещо, което не може да остане тайна. И в това съм убеден на 100%.

# 779
Здравейте! Аз и съпругата ми Мая сме регистрирани като кандидат-осиновители през месец април тази година във всички регионални центрове на страната. ИНаче сме от Пловдив.
   Това решение ни зареди с много позитивизъм, въпреки ужасните и безкрайни  бюрократични глупости, през които минава осиновителят. Вече все повече си мисля, че трябва да има организиран начин да се поддържаме едни други, да се търсим и да се познаваме, за да си помагаме... Затова се радвам, че открих тази възможност! Ще се радвам да се познаваме и да си бъдем полезни!

Общи условия

Активация на акаунт