Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 468
  • 933
  •   1
Отговори
# 780
И защо така, бе, милички? Толкова ли нямаше кой да ви посъветва. Какво категорично нещо може да има в произхода? Очевидно сте малки! В произхода нищо категорично не може да има! Ако е записано "баща неизвестен", то нали се сещате, че може да е всякакъв - циганин, арабин, иранец, японец... Така че какво му е сигурното на произхода, та да е категоричен човек?! Запомнете, че осиновяването е като любовта - трябва да го почувстваш!!! Трепне ли ти - това е истината!

# 781
Браво! Точно така!!!

# 782
   Ей, сладури! Само след като изрекох думата осиновяване, вече бях сигурен, че, всъщност, винаги съм искал да осиновя! Това е от най-прекрасните неща на света!!! НО мисля, че осиновтелите са поставени при ужасни условия, през които трябва да преминат - "безкрайното" чакане, бюрократичните глупости - иска много кураж, трябва да се познаваме, да се поддържаме и да си помагаме!!!

# 783
Добре дошъл Евгений
Защо не се регистрираш - така ще е по-лесна комуникацията.
И още нещо - разбирам от тона в постовете ти, че си чел и си реагирал на определени реплики, но ние няма как да се досетим кои са те  newsm78  Затова следващият път можеш да маркираш текста, който имаш предвид и да кликнеш на "цитат"

Хайде, и дано скоро се срещнете със своето детенце

# 784
  • Русе
Добре дошъл Евгений  Hug.Дано скоро намерите вашето детенце.

# 785
Добре дошли Надежда и Евгений.
Успех в начинанията.

# 786
Здравейте,с мъжът ми искаме да осиновим дете и сме решили да започнем да събираме документи.Но тъй като до септември не мога да си взема отпуска,а и не ми е останала много искам да си подготвя док,за чието издаване  се чака най-дълго.
Бихте ли ми казали кои са те ?

# 787
при добро желание документите се подготвят за седмица.
най/много се чака за справката от прокуратурата, че няма образувани дела срещу вас. но и това е относително, според местоживеенето.

добре дошли на новодошлите  bouquet
на всяка цена обмисляйте какво казвате за произход, възраст и пол. по тези критерии се определя и чакането. колкото повече конкретни изисквания, толкова повече се чака.
чист български прозиход има много рядко, смесен е най-често срещаният. при баща-неизвестен, детето се води от смесен произход.
произхода не се определя по друг критерии, а по този, като какви се самоопределят биологичните родители.
няма пак да изнасям лекции по етническа толерантност, но се надявам повечето от вас, новодошлите, да четат темите във форума и да осъзнаят, че децата ни нямат етнически произход, а са наши деца. каквито сме ние, такива стават и те.
миналото им остава в миналото.

# 788
  • София
Здравейте,с мъжът ми искаме да осиновим дете и сме решили да започнем да събираме документи.Но тъй като до септември не мога да си взема отпуска,а и не ми е останала много искам да си подготвя док,за чието издаване  се чака най-дълго.
Бихте ли ми казали кои са те ?
Бих ти препоръчала да не събираш документите от сега, понеже някои от тях имат 6-месечен срок. Събери ги преди подаване на заявлението, или ако отделът допуска подобна практика - преди изготвяне на доклада - така има шанс, ако ви предложат дете по-бързо, да не ги вадите отново. Ние например не ги подновявахме. Успех и най-добре посети отдел Закрила на детето, към който се водиш, за да видиш, как ще бъде най-добре да направиш.

Добре дошли на всички и кратко чакане на кандидат-осиновителите.

# 789
  • Русе
Добре дошли на всички и кратко чакане на кандидат-осиновителите.

Peace Hug

# 790
 Simple SmileНова сьм вьв форума,но много искам да се запозная с някои от вас Blush

# 791
Simple SmileНова сьм вьв форума,но много искам да се запозная с някои от вас Blush
добре дошла! bye

# 792
Simple Smile
Нова сьм вьв форума,но много искам да се запозная с някои от вас Blush
Добре дошла! А би ли се представила по подробно?

# 793
  • Русе

Добре дошла  Hug , разкажи нещо повече за себе си.

# 794
Добре дошли на новите, успех и скорошна среща с дечицата!

Общи условия

Активация на акаунт