Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 468
  • 933
  •   1
Отговори
# 795
Simple SmileНова сьм вьв форума,но много искам да се запозная с някои от вас Blush
Добре дошла!! Както и на всички новорегистрирани - простете че не изреждам, но е с цел да не пропусна някого

# 796
Здравейте на всчки и от мен! И ние сме съвсем нови в това начинаие, но за сметка на това много надъхани. Преди две седмици си подадохме документите и още чакаме (вече с огромно нетърпение) първата среща със социалните. Иначе сме от Бургас и ви чета вс вечер. Виждам че в форума има и други бургазлии така че се надявам един ден да се запознаем лично(че защо не и с вс останали). На добър час на новите и поклон пред всички вас със големите сърца  Hug Радвам се че сме много  bouquet

# 797
  • Русе
Добре дошла alis.Поздравления за взетото решение.Пожелавам ви както обичаме да казваме тук бързо чакане.И защо не се регистрираш,така комуникацията ще е по-лесна. Hug

# 798
добре дошла,alis Hug

# 799
Благодаря  на Lora 77  и на  maraia06 за гостоприемството! Много се радвам, че вече съм сред вас. И аз силно се надявам чакането ни да бъде кратко, защото иначе незнам как ще издържа. От както взехме това важно за нас решение сън не ме хваща. Вече знам къде ще поставя кошарката 1crib и постоянно си представям как някой не спира да щъка около нас newsm30. Сигурна съм, че това чувство ви е познато и нищо ново не ви казвам. А вашите деца са наистина прекрасни и са едни от мойте фаворити. С нетърпение следя всяка тяхна нова снимка  и им се радвам от сърце newsm10.

# 800
Добре дошла Alis. Пожелавам ти кратко чакане. Аз съм от тези дето "добре си почакаха", накрая имах чувството, че бавно и славно полудявам. Но, сега знам - чакането си е заслужавало!  Винаги се радвам, когато някой се похвали, че е намерил своето дете. С нетърпение очаквам и ти скоро да ме зарадваш с такава новина!  Hug

# 801
  • Вън от пространство и време
Zdraveyte! Kazvam se Ganka. Osinovihme sina si predi 3 godini i polovina - beshe na 2 godinki, a dasteria si predi polovin godina - beshe na 1 g. i 2 m. Bezkraino stastlivi sme. Decata sa smisala na jivota ni. Pojelavam na vsichki da izjiveiat nasheto stastie.
Nova sam i ne znam kak da publikuvam snimka. Ste vi bada blagodarna da mi podskajete.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 23:29 от Gankata

# 802
Ganka, добре дошла сред нас! Моите две слънца са от най-порасналите в групата, както се вижда от лентичките под поста ми - дъщеря ми е осиновена на 2,5 месеца, а синът ми - на 3 г. и 2 месеца.
Да са ти живи и здрави децата и много да ви радват!

Моля те д апишеш на кирилица, ще ни по-лесно да те четем  Hug

# 803
  • Русе
Gankata добре дошла и от мен.Да е живо и здраво цялото ти семейство  Hug.Радвам се че все повече хора се включват в "нашите редици".

# 804
 GrinningЩастлива съм да се запозная със всички вас.Преди 9години осиновихме нашия син.Най-щастливия ден в живота ми беше когато гушнах Галин исе прибрах вкъщи.Малко ми е трудно да пиша за това защото се вълнувам.Знам че ще ме разберете. Embarassed

# 805
Колко много нови имена. Добре дошли на всички и БЪРЗО ЧАКАНЕ!  bouquet

# 806
пэоооъъъъффхххх

В превод:Аз съм Боян и обичам да пиша на компа ,не давам на мама да пише сама

# 807
пэоооъъъъффхххх

В превод:Аз съм Боян и обичам да пиша на компа ,не давам на мама да пише сама

охо,вие струва ми се много бързо се адаптирате Laughingвече пишете

# 808
Ама к,во си говорим!зарязахме и коли и самолети и при мама на компа.Не мога да удържа малките пръстчета, но вече изгуби интерес.Откриваме света, още всичко е ново и странно.като се поосвестим още малко и сме на "Рефлекса"

# 809
Ама к,во си говорим!зарязахме и коли и самолети и при мама на компа.Не мога да удържа малките пръстчета, но вече изгуби интерес.Откриваме света, още всичко е ново и странно.като се поосвестим още малко и сме на "Рефлекса"
Допускам  , че те губим като активно пишеща засега? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт