Варна по плажа кълки пече (23)

• 14 213
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, искам да се позапозная с желаещи, които живеят край лятно кино Тракия (зад МакДрайва). Ние сме там и си търсим приятелчета за сино, който е на две годинки.

# 166
  • Варна
КОТЕ всеки с проблема си  Joy
аз пък на моя му казах 34375897067 пъти да не ме събужда сутрин за да спя докато малката спи, но той без да ме отрази не излиза  Tired

Didry виж отпреде на списъчето ги пише мамите по квартали  Wink

# 167
КОТЕ всеки с проблема си  Joy
аз пък на моя му казах 34375897067 пъти да не ме събужда сутрин за да спя докато малката спи, но той без да ме отрази не излиза  Tired
Най-ме кефи като ме целува докато спя , понякога почти ме задушава, защото е решил да ме гушне и почти си е легнал върху мен и естествено събужда ме и ми вика "спинкай миличко, спинкай да си почиваш"  hahaha
Ивчок днес прави соаре у дома да показва детенце и ме е зарязала та се чудя дали да ходя да миткам или да си мързелуваме вкъщи  Thinking

# 168
Привет и от мен newsm51.Чета редовно обаче така ме мързи да пиша,а пък и от хайманосване не остава вмреме Embarassed.Като се върна и почвам да готвя,да вида големия,че ходи на детска.... ooooh!.Сутринта водих малкия да му вземат кръв,че 2-3 дена имаше темп.37,1 без видими причини/да не е нещо на бъбречетата/ CryДа ви се оплача каква куууха лейка съм Embarassed.Вчера правя млякото след баня,ще храня детето-давам да яде то се дави чак,така през цялото хранене.Сутринта аха пак да го нахраня,като лапни биберона и пак се дави милото,взех шишето да го разгледам-бибероната пробита,направо като цепната,като наклоних шишето то направо шурти млякото #Crazy #2gunfire Embarassed Banghead.Сега кат стане ще ходим да купуваме нов биберон  car003.То пък милото дали дет му взимаха кръв или от друго спи вече повече от два часа #Crazy,иначе максимум 35-50минути.Като е такова гадно времето изкарвате ли бебоците 1stroller.Моя два пъти звъня да не съм го извеждала  phoneuu,кат ме знае ква съм луда  ruporuu  33uu

# 169
Като е такова гадно времето изкарвате ли бебоците 1stroller.Моя два пъти звъня да не съм го извеждала  phoneuu,кат ме знае ква съм луда  ruporuu  33uu

cold Само снегът ме е спирал да изляза. Въпреки, че преди 2 години излязох и в сняг, защото трябваше да купя един спешен подарък за р.ден. Не беше лесно бутането на количка в снега  Laughing

# 170
Момичета, днес моята принцеска става на 3 месеца!!!
 baloni Това бяха най-красивите месеци в живота ми и се надявам да продължава да е все така!!! Желая на всички същото щастие и нека ви почерпя скромно Simple Smile newsm38 newsm38 newsm38

# 171
  • Откъм Варната
ми ти нали каза че не ти се мърда в туй слънце и си седите на двора , та не те закачам  Mr. Green

То на двора има място и за още колички  Mr. Green

....Калина, да не ме забрайте за кварталните миткания..Ние вчера проверихме барчето на Роза до Доом. Сенка и пирфектно за дятитата, пък и цените сносни и в пъти по-чисто от тез на Летния....

Супер тез дни ши го видим, днес и утре татито почива и сме заети с него Mr. Green

....Като е такова гадно времето изкарвате ли бебоците 1stroller.Моя два пъти звъня да не съм го извеждала  phoneuu,кат ме знае ква съм луда  ruporuu  33uu

Shocked каде го видя туй гадното време бре, аз бебо от ноември когато бебо нямаше и месец съм го заразхождала, а тогаз времето хич не беше като сега

# 172
  • Варна
времето е супер жегаво искам да ви съобщизъл  Tired
Лора спа по памперс в чувала (не за боклук, спалния ) и като и сложих боди потник се изпоти  Shocked сега се чудя как да я облека за навън  newsm78

То на двора има място и за още колички  Mr. Green

оооо, ми дай да отваряме паркинг бе  Mr. Green ам кат сте без тати свирукайти да ви овършеим думатиту  Mr. Green

# 173
Здравейте момичета, има ли живееещи около колхозния или зимно Тракия, че ми писна да обикалям и пия кафе сама. Бебока ми е на три месеца и половина; ако има желаещи мами може да пишат.

# 174
Излизаме по всяко време, а като  беше бебе пък съвсем нищо не ме  е спирало той нали си е на топло и с дъждобрана , а аз с чадърчето и съм си миткала навсякъде. А днес вече навъртях километража още от сутринта, времето си е супер, с лек ветрец на моменти.
За кухнята някой попита, аз лично малко по-закъснях със захранването и от 7-ия месец го записах, не съм видяла нещо нередно, мноооого често супата така вкусно мирише, че съм и се точила, е не е особено вкусна, даже леко безвкусничка , ама нали е за деца.
А сега идва и ред да се похваля, от другата седмица най-късно моя дребо е на ясла и честно се чувствам много странно. Въпреки че го чакам това тръгване, ми е някак .............-като съвсем ясно доказателство, че бебо не е бебо, ами вече си е едно малко момченце.
Ох и така , айде че вече 30 минути си бърбори нещо в кошарата, да отида да видя докъде е стигнал с разрушенията.

# 175
Здравейте варненки!
И аз съм от Варна, живея в Левски,казвам се Мария и съм на 28г!
Дъщеря ми е родена на 18.12.2006г и се казва Ноела!
За мен е удоволствие да се присъединя към всички вас!  Hug

# 176
ИМАМ ВЪПРОС НЯКОЯ ОТ ВАС ДА Е ПРИ ПЕДИАТЪРКАТА БАКАЛОВА СИЛНО МЕ ВЪЛНУВА СМЯТАМ ТАМ ДА ЗА ПИША БЕБОКА?

# 177
Климкрис,
честито три месечна принцеса!

# 178
Първо бяхме записани на Баучер, че ми е по-близо, но храната не беше така хубава, а и сипваха много по-малко, отколкото трябва.
Аз вземам от там, много съм доволна, а доколкото знам я доставят от Кухня- майка на Цар Освободител. За количеството- почти винаги ми слагат повече, вчера пюрето беше направо двойно, та хапнах и аз  диетично Laughing . Нали уж съм на диета- първо ям череши и после мезвам,........ хъм, направо си хапвам.

# 179
Първо бяхме записани на Баучер, че ми е по-близо, но храната не беше така хубава, а и сипваха много по-малко, отколкото трябва.
Аз вземам от там, много съм доволна, а доколкото знам я доставят от Кухня- майка на Цар Освободител. За количеството- почти винаги ми слагат повече, вчера пюрето беше направо двойно, та хапнах и аз  диетично Laughing . Нали уж съм на диета- първо ям череши и после мезвам,........ хъм, направо си хапвам.

Има промяна значи, браво. Аз говоря за преди повече от 2 години все пак. Тогава я носеха от друга кухня майка и количествата бяха под всякаква критика.  Разсмя ме с диетичното хапване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт