Къпане след1г?

• 3 355
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Пълня ваната с играчки пяна и съответно вода и 2та с баткото мнооого се кефят Peace

# 31
  • Пловдив
Прав под душа ( от тези със слушалки ), стъпил в един леген.  Simple Smile

# 32
Все още се къпим в бебешкото корито.като отеснее, прав под душа с джапанки

# 33
Всяка вечер и то в коритото, тъй като там може да си играе с гумените играчки- рибки, корабчета, зайчета и т.н. и то минимум по 10-15 минути цамбуркане. То си е цяла церемония.
Иначе за бързо и с душа сме се къпали, но емоцията с плацикането е незаменима. Защо да му отнемам удоволствието толкова рано?
Страхът от голямата вана е може би свързан предимно с това, че детето може да се подхлъзне и да се нагълта с вода, а не дай си Боже и... Аз дори в бебешкото корито не го оставям сам, седя си при него в банята и чакам да си поиграе, подавам играчките, които хвърчат навън и ми е забавно да се плискаме.

# 34
Къпя я права под душа в душ кабина, като на пода слагам от тези гумени послелки, за да не се пързаля Hug

# 35
  • София, център
В корито, или права!

# 36
Откакто стана на годинка, е под душа. Малко бебешко ми се струва още да е в коритото, но това си е мое мнение, разбира се.  Peace

# 37
  • Sofia
Моето на година и 4 месеца с доста голям страх го сложих в голямата вана /ако е гладка продават подложки с вакуумчета и не се пързапят/. За нея се оказа голямо забавление и дори се опитваше да плува въпреки че слагах вода до кръста както е седнала. А като ги сложех двамата с братовчед и наставаше купона - 1 час игра, наводнена баня и после рев защо ги изкарвам.

# 38
  • При хората, които обичам
Къпят се прави с подвижния душ. Понякога се пръскат и забавляват, водата стига до тавана ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт