Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 952
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • БГ
bdbaloni   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Гено на galina_p! Много здраве и безгрижни детски игри!    bdbaloni

Хей, мами, как сте днес? След толкова горещи дни, май наистина имахме нужда от такъв, като днешния - прохладен, дано само не завали! Лек и спокоен ден на всички!

# 61
  • France
За прохладните дни съм съгласна, но ми провалят плановете. Елена утре има рожден ден. Мислих да отидем на Сивата вода, да запалим барбекюто, децата да дивеят на въздух. Ама ще вали. Никого няма да каня, защото имам само 7 стола.
Момичета, от къде да купя хубава торта за детската градина?

# 62
  • Хасково
Момичета, от къде да купя хубава торта за детската градина?
от Афродита- вкусни, пресни, на прилични цени

# 63
Здравейте и от мен! Ами наистина имахме нужда от такъв прохладен ден! А що се отнася до тортите - и аз съм с двете ръце за "Афродита" - много са им вкусни!

# 64
  • France
Къде се намира сладкарница "Афродита" ?

# 65
Къде се намира сладкарница "Афродита" ?
Ами то не е сладкарница, а по-скоро малко цехче, намира се в близост до Езиковата гимназия, ами ще се опитам да го обесня -срещу входа на Език.гимн-я /до него е заведението "Странджата"/ има улица, потегляш по нея,значи в посока "Орфей", и завиваш в ляво по втората пресечка и някъде на около 50м. от лявата страна е къщата. Дано да ти се изяснило, имам и тел.им: 655652. Иначе всички торти са им супер, май за детските градини правят бяла Афродита. Последно вчера взехме медена, разкошна е.

# 66
  • France
К7, много благодаря!!!  bouquet
Поръчах по телефона медена торта. Ще корегирам номера на "Афродита" - 635652
Чудесни сте, момичета. Какво щях да правя без вас?!?!

# 67
К7, много благодаря!!!  bouquet
Поръчах по телефона медена торта. Ще корегирам номера на "Афродита" - 635652
Чудесни сте, момичета. Какво щях да правя без вас?!?!
няма да съжаляваш, страхотна торта е:)

# 68
  • БГ
Мммдааааааа, тортите на Афродита са наистина чудесни! В неделя си хапнахме бяла Афродита, а иначе сме взимали и от другите, просто разкошни! pechovska, да ви е вкусно! Сори, за лошото време, много е неприятно да ти се провалят плановете, иначе - весел празник!

# 69
Здравейте малко е късно но сега децата спят и мога да пиша.Относно тортите най добрите наистина smile3510.А дъжда е ужасен дано  да спре скоро и да се завърнат слан4евите дни да подновим  разходките в парка  newsm71.

# 70
  • Някъде там на юг...
Ех, sisil76,

лесно ви е на вас, нали скоро заминавате на моренцето  Whistling Ама ние какво ще правим тука:?

# 71
  • Хасково
bdbaloni на Елена (pechovska)!
С пожелания да расте здраво и весело дете!

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНА НА pechovska!
ДА Е ЗДРАВО, УМНО, ЩАСТВИЛО И ИГРИВО ДЕТЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С МНОГО ПОДАРЪЦИ!

# 73
Честит рожден ден на Елена!

Безгрижно детство, много усмивки и прекрасни преживявания!

# 74
                                          ЕЛЕНА

Общи условия

Активация на акаунт