Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 938
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
И аз да попитам за цирка - в колко часа след обяд и вечер има представления?

Представленията са в 15ч. и в 19ч.!

Hug

# 91
И аз за Ню си помислих, но тя пише далеч по-грамотно /zamislena, не се сърди, но просто не се стърпях!/, а и идеята при нея сякаш беше доста по-"узряла"!? Wink

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 15:37 от envia

# 92

Hug
Благодаря много   bouquet

# 93
Момичета, къде има цирк?
   Цирка се намира зад математическата гимназия.
   Наши приятели ходиха и са очаровани. Казаха, че си струва.  А ние май ще пропуснем - отново пипнахме гаден вирус. Mr. Green

Хайде, някой ако е ходил да разказва! Hug

# 94
  • Хасково
отново пипнахме гаден вирус. 
Бързо и леко преболедуване на поредния вирус  Confused

# 95
отново пипнахме гаден вирус. Mr. Green

Охх и ние го пипнахме, но май бързо минава ooooh!

Момичета бях обещала да ви покажа хотелчето в което почивахме миналата година и тази отиваме отново там , дори вече резервирахме същата стая Mr. Green
Ето го!

... Пак осъмнах ... Crazy

Hug

# 96
  • БГ
Toni4ka, чудесно местенце сте си избрали, а и щом вече сте го изпробвали, супер! Към хотела има ли ресторант или търсехте варианти наблизо? Приятно изкарване!

Някой посети ли вече цирка, мнения, впечатления?

отново пипнахме гаден вирус. 
Болничките бързо да се възстановяват!

Лек и спокоен ден на всички!

# 97
  Благодаря ви, момичета! Hug Дано бързо минава, че.... #Crazy

Тони4ка, хотелът изглежда страхотно! И ние ще почиваме на Приморско през юли, но още не знам точно от кога. А вие кога заминавате?

# 98
  • Хасково
Привет на всички хасковлийски мами!
Аз отново се обръщам към вас за съвет Embarassed
Търся бебешко столче за хранене за подарък на моя приятелка, та въпросът ми е от къде мога да го купя на по-сносна цена от около 35-40 лева! Бихте ли ме насочили към конкретен магазин, че нямам много време за обикаляне!!!
Благодаря ви предварително и лек и слънчев ден от мен  bouquet

# 99
  • БГ
Привет на всички хасковлийски мами!
Аз отново се обръщам към вас за съвет Embarassed
Търся бебешко столче за хранене за подарък на моя приятелка, та въпросът ми е от къде мога да го купя на по-сносна цена от около 35-40 лева! Бихте ли ме насочили към конкретен магазин, че нямам много време за обикаляне!!!
Благодаря ви предварително и лек и слънчев ден от мен  bouquet

И трите магазина, за които се сещам са почти в центъра: 1. Детския магазин на бул. Раковски, срещу МАРС-а; 2. Магазин Пепи, срещу ДНА; 3. Магазина за колички и т.н. на Кърджалийска. Успех в пазаруването и весел празник!

# 100
  • Хасково
stefaniika, благодаря ти за информацията, за този магазин на Кърджалийска не се сещам, но предполагам, че ще намеря нещо подходящо и в тези за които се сещам Wink

# 101
  Благодаря ви, момичета! Hug Дано бързо минава, че.... #Crazy

Тони4ка, хотелът изглежда страхотно! И ние ще почиваме на Приморско през юли, но още не знам точно от кога. А вие кога заминавате?

Яна, резервирахме от 16.08. /след РД на Вили/.
Стефи, към хотелчето няма ресторант, но пък наблизо има страхотни местенца с чудесна кухня Peace

serendipiti, нашето столче за хранене е от ТСМ, но много рядко има от тях в магазините им.

Hug

# 102

Hug
Ходихме на цирк снощиSimple Smile
струва си, за първи път в Хасково има толкова готин цирк, страхотно беше, просто сравнение с миналогодишния не може да има.....
цените на билетите са от 8 лв до 16 лв (в ложата), за деца до 3 г. без място - 2 лв, а иначе детски билет струва 6 лв. Представленията са от 17 часа и от 20 часа. Ние бяхме на това от 20 часа, което продължи до 21 след това имаше 20 мин. антракт и в 21 и 30 започна втората част, която продължи до 22 и 35 часа. Имаше страхотни артисти от Китай - просто велики, българската трупа Балкански които са невероятни и животни (пони, котки, змия - питон, крокодили, тигри), шарени и занимателни клоуни - много е интересен цирка и за малки и за големи, така че ви препоръчвам да го посетитеSimple Smile
на Стела малко и поомръзна накрая, но е нормално за дете....

# 103
  • хасково
Ехо ,здравейте!

Много скъпи тези билети за цирк- дано поне програмата си заслужава ,да не е нещо традиционно.
Тони4ка , и аз много харесвам Приморско и в последните години ходихме все там , ама тати като каза "с детето на спокойно място " не ще и да чуе и май ще ходим на Поморие, още не сме резервирали. Нищо сигурно ще ни е интересно на ново място!?

Отиваме на гости на баба и ще се включа по-късно с "впечатления"

# 104
  • на село
И ние бяхми на цирк  Grinning, напълно подкрепям Бубу-линка - заслужава си и е много хубав.
 Аз не бях ходила на цирк от ученичка  Blush, децата ги водеше баба им.

Бубу-линка в четвъртък вечер ли бяхте, и ние тогава ходихме.
Радослава на края започна да се качва върху стола и да вика, общо- взето издържа, малко се закачаше с децата отпред и отзад, но добре че беше цирк, а не театър,
че щяха да ни изгонят.

Общи условия

Активация на акаунт