Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 929
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
И ние бяхми на цирк  Grinning, напълно подкрепям Бубу-линка - заслужава си и е много хубав.
 Аз не бях ходила на цирк от ученичка  Blush, децата ги водеше баба им.

Бубу-линка в четвъртък вечер ли бяхте, и ние тогава ходихме.

да, в четвъртък бяхме на предстаавлението от 20 часа:) цирка наистина беше много интересен, дори и за големи хора:)!

# 106
Ех, как ми се ходи и на мен на цирк. Ще го оставя след някоя друга година като порасне Тони. Тогава ще си имам и оправдание да ходя.  Laughing

Приятна и успешна седмица на всички!  Flowers Sunflower

# 107
  • БГ
Здравейте и от нас! Как сте, как я карате? Оздравяха ли болничките?

И ние пропуснахме цирка  Sad !!! Жалко, толкова обичам да ходя на цирк, а и този, по мнение на наши приятели, просто си е заслужавал цените на билетите! Дано догодина пак дойдат, непременно ще ги посетим!

Мами, прави ли ви впечатление, че цяла седмица фонтаните в града "тънат в мизерия"? Много ми е неприятен не само вида им, но и аромата, който се носи от тинясалата, на места, вода! Като не могат да ги поддържат, да ги оставят сухи, децата се заиграват около водата и не ми се мисли какво могат да си навлекат?! Нямам идея към кой да се обърна, но ми се струва, че в най-скоро време няма да можем да спрем нашествието от комари и други гадинки! Вие какво мислите по въпроса?

# 108
  • Някъде там на юг...
Привет маминки!

И на нас много ни се ходеше на цирк, но се отказахме, защото доколкото разбрах представлението било много дълго  Confused А кой ще стои толкова много на едно място Mr. Green

От седмица може би не съм слизала в центъра и изобщо не съм видяла фонтаните  Rolling Eyes

Сега имам друг проблем. Моля, Ви кажете къде продават бебешки бански newsm78 Спешно ще ми трябват, че ако времето е хубаво май ще отскочим за два дена до морцето Whistling

# 109
Калимераа момичета Laughing

Как сте?

В събота и неделя бяхме в Гърция Grinning, Мопси да знаех да ви купя бански. Открихме един хипермаркет за детски стоки, та там имаше невероятно голямо разнообразие от детски бански Heart Eyes

п.п. Тези шадравани найстина вонят ужасно Sick

Хайде Hug

# 110
  • Хасково

Моля, Ви кажете къде продават бебешки бански newsm78
какво точно търсиш- памперс-бански или обикновен детски. Защото обикновени май имаше в Кауфланд, а памперс-бански е възможно да има в биберона или трябвадапоръчаш, виж тук http://www.bambinomio.com/v06/prd/swp.cgi

днес се опитваха да чистят шадраваните Wink

Toni4ka   Супер! С мотора ли бяхте, разкажи малко повече.

А и аз да се оплача- за първи пъттази година купих наливен сладолед на баткото и след около час  и нещо такъв корем го изкара, едва се прибрахме до в къщи. Сигурнасъм, че е от сладоледа, така чевече само Делта  дарко и подобни.

# 111
  • Някъде там на юг...
Tony_nm,

обикновени търся, че вече нямям време да чакам поръчка  Confused А в кауфланд не съм видяла, но ще проверя  Hug

# 112
За фонтаните - не знам, че отдавна не съм стигала до тях. Wink

Да ви похваля едно магазинче за шапки - в уличката м/у Форуком и ОББ, най-до парка в дясно. Едно павилионче е. Има най-различни шапки за всеки - и турски, и китайски, но и собствено производство, които са страхотни. От последните купих на Велина страхотна мадамска шапка само за 2,50 лв. Peace

# 113
  • хасково
Мопси , в магазина зад ХЕИ , но не знам за колко големи деца са.

Днес бях в центъра и видях , че шадраваните са празни , но пък май бяха почистени , защото не усетих да миришат . Дано ги напълнят пак, че са ни голяма страст.

Избиха ни 4 горни зъбчета наведнъж( вчера и днес)- голям зор.
При нас със шапките нещо не се получава.

Спокойна нощ на всички!

# 114
  • BG
Момичета, имам спешно нужда от помощ.Реших да сменям нашия педиатър, щото заради него малкия ми е с анемия,не обърнал внимание че хемоглобина му на 6 месеца е бил 90,и сега е вече 81 Sad CryОбаче сега не знам при кой друг да ги запиша.Колебая се между Янева и Цокова.
Какво ви е мнението за тези докторки, и ако може да ми кажете къде е на д-р Цокова кабинета(в случай че реша да ги запиша при нея)?
И също да ви питам - трябва ли да ходя до стария педиатър да вземам здравните карти на децата?

# 115
liviana, нямам впечатления от посочените доктори.

Обаче направихте ли изследвания и в др. лаборатория. Хемоглобинът на Велина на 1г. излезе 82, след което ни пратиха при д-р Станилова, която сама си взе кръв и сама си я исзледва - там излезе над 125. Обясни, че ако кръвта се взема неправилно - ако пръстчето се стиска много силно, а убождането е много малко, тогава кръвта се смесвала с лимфа и всички стойности излизали занижени /какъвто беше нашият случай/ - кръвта трябвало, да се остави да тече, без да се стиска. Нашият педиатър не приема нито едната, нито другата стойност, и според него - истината е по средата. Той също е на мнение, че лабораторията на д-р Делчева /зад І-ва поликлиника/  давала леко занижени стойности, а лаборатория Европа /зад ХЕИ/ - завишени.
Колкото и пъти, да сме правили изследвания на кръв и урина на децата - толкова пъти сме повтаряли, поради нереални резултати, като при повторното изследване стойностите са били различни. Много се шашках със сина ни, но сега с дъщеря ни съм далеч по-спокойна.
Знаеш ли, в чужбина няма профилактично изследване на кръв и урина на малки деца - само при нужда, естествено. И това май е по-добре!

М/у другото, кой е настоящият ви педиатър?

# 116
  • Хасково
д-р Цокова май засега няма да е лична, работи със здравната каса като специалист педиатър, кабинета и е в медицински център Ескулап- намира се след изчислителния център покрай реката, входа е между магазинчетата, на втория етаж(бул.България 152),
тел. 08888342742
Когато аз сменях педиатъра на баткото нищо не съм взимала от предишната педиатърка, но те савсъседни кабинети и сигурно сестрите са си разменили информацията.
Пожелавам ти успешен избор...наистина е доста трудно. А за хемоглобина несе притеснявай- за няколко месеца щесе оправи положението.
къде правихте изследванията- аз досега не съм имала проблем в лабораторията на трета поликлиника.

# 117
  • BG
Сегашния ни педиатър е д-р Николов,в 3та поликлиника ни направиха първите изследвания.И хемоглобина му излезе 69.И вчера бяхме при Станилова,взеха му кръв от вената,и хемоглобина излезе 81.Абе всъщност всичките му показатели са доста ниски.Сега почнахме да пием Тотема,Станилова му го изписа лекарството.А д-р Николов през декември,когато правихме първите контролни изследвания ми каза, че хемоглобина му е 146.А той изобщо не е бил толкова,бил е 90,просто доктора е видял цифрата на друг показател.И освен това ние сме с шум на сърцето,който Николов за цяла година не чу.Установи го Станилова.Но това беше миналия месец.И сега се оказва,че анемията вероятно е причина за тоя шум.
И на мен вече ми писна от нашия доктор и реших да го сменям.
Но щом Цокова няма да работи с касата,най-вероятно ще се ориентирам към Янева.

# 118
Д-р Станилова пита ли ви, дали имате ген от Беломорска Тракия!?  hahaha Средиземноморските народи сме били предразположени към анемия, вкл и таласемия. Предлагат ни, да си правим изследвания цялото семейство, дали сме анемични и пр. Но както ти казах, не се шашкам толкова...вече! Rolling Eyes
Шум на сърцето имаше и Пепи, който е физиологичен и често срещан при момчетата-баща му също е имал. Предполагам, че и вашият е такъв. Вече го израстна. С направление ходихме при детски кардиолог - д-р Пейчев или Пейков - зад І-ва поликлиника. Много е внимателен!

# 119
Момичета ние бяхме болни и ходихме при Цокова, каза че има вирус и изписа АБ newsm78. След кратък разговор склони да изчакаме и на последния преглед вече бяхме по-добре.

Ако държиш да ходите при Цокова, можеш да се запишете при обикновен ЛЛ, не педиатър с уговорката да ти дава направления  винаги когато ти трябва. Аз също вече не знам къде да го водя.Случайно да сте попадали на лекар, който да не изписва АБ "за всеки случай".

За магазина за шапки нещо не мога да разбера къде е. ОББ старата банка ли беше? Форуком изобщо не се сещам къде е newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт