Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 933
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • France
Аз мноооооого доволна от Янакиев в 1 поликлиника.

# 121
  • БГ
Аз мноооооого доволна от Янакиев в 1 поликлиника.

И ние сме при д-р Янакиев, много съм доволна, не съм чула досега да е предписал АБ "за всеки случай"!

# 122
Също сме при д-р Янакиев!  Peace

sveti8, да, покрай старата банка, но не улицата, която е м/у нея и бившата баня, а улицата от другия край, където е обменното бюро Форуком.

# 123
  • BG
Да, Станилова ни попита за това.На кардиолог ходихме- при Христозова,Пейчев бе6е в отпуска тогава.
И аз мислех такъв вариант - да избера ЛЛ,който да не е педиатър.Обаче пак съм в чуденка.А и ако не е педиатър личния лекар, а се наложи да водя някое от децата спено на педиатър,а личния го няма за да ни даде направление?!
Envia, не се шашкам, по-скоро съм ядосана,щото доктора не е догледал.Ами не дай си Боже да е наистина нещо по-сериозно?!
Sveti8,аз съм доволна от д-р Станилова.Тя освен хематолог е и педиатър.И не изписва антибиотици за "всеки случай".

# 124
liviana, напълно те разбирам и ни най-малко те упреквам в каквото и да било!!! Hug

# 125
  • Хасково
liviana и ние сме при Николов, досега не съм имала оплаквания, макар че по-често сме при Цокова. Николов все изчаква, не дава Антибиотици, пък за баткото вече се убедих, че колкото по-рано започне лечение, по-малко усложнения има. При него няма такъв филм да се размине. А Цокова преценя състоянието и се е случвало батко да е болен, беба само хремава, но на нея не дава антибиотик превантивно. Пък е много гадно да сменяш личните от гледна точка, че новия не познава детето, как протича заболяването при него и т.н. Цокова в това отношение ни е повече от домашен лекар, познава баткото още от 6 месечен.
Успяваш ли дададеш тотемата, доста неприятен вкус има. Предполагам знаеш и за храната- повече жълтък, месо, елда и др.

# 126
enviа, благодаря ти ще намерим магазинчето.
И аз мислех такъв вариант - да избера ЛЛ,който да не е педиатър.Обаче пак съм в чуденка.А и ако не е педиатър личния лекар, а се наложи да водя някое от децата спено на педиатър,а личния го няма за да ни даде направление?!

[/quote

Трябва да се уговориш предварително и с двамата, отиваш при специалист и после носиш направление. Не е толко сложно, колкото звучи.

# 127
  • France
Момичета, търся си компания за морето!
Мъжът ми е претоварен с работа, единствено може да ни закара и вземе( ако е на южното черноморие). Аз съм на почти 33г, дъщеря ми на 5г. Не съм капризна, обичам бира с цаца, вечер вино със салата. От 10г ходя на Албена при бай Иван, чудесни условия: огромна тераса с невероятен изглед, 2 стаи с баня и тоалетна, по 10лв на легло. До плажа при мойте хора, които държат яхт-клуб се стига за 3-4мин. Кеф ти джет, кеф ти банан, скутер, лодки, и това без пари. Но за Албена трябва кола.
Приемам предложения.

# 128
  • BG
Envia Hug
Sveti8,благодаря,не се бях сетила за този вариант.
toni_nm,наистина Тотемата е гадна,борим се докато му я дам.Ама няма начин,трябва да я пие.
На нас Станилова ни е като домашен лекар, и много ме е яд,че има договор с здравната каса,но като хематолог, а не като педиатър.

# 129
  • БГ
Момичета, търся си компания за морето!
Мъжът ми е претоварен с работа, единствено може да ни закара и вземе( ако е на южното черноморие). Аз съм на почти 33г, дъщеря ми на 5г. Не съм капризна, обичам бира с цаца, вечер вино със салата. От 10г ходя на Албена при бай Иван, чудесни условия: огромна тераса с невероятен изглед, 2 стаи с баня и тоалетна, по 10лв на легло. До плажа при мойте хора, които държат яхт-клуб се стига за 3-4мин. Кеф ти джет, кеф ти банан, скутер, лодки, и това без пари. Но за Албена трябва кола.
Приемам предложения.

pechovska, супер предложение, но за съжаление Марти е твърде малък, може би след година-две?! Благодарим, че сподели с нас, все пак! Дано си намерите компания и да си изкарате една страхотна почивка!

envia, ходих днес до магазинчето за шапките, но за съжаление тези, които харесах са за големи мъже, пък главата на мойто момченце е само 46см!!! Наистина имат голям избор, ще ги навестявам по-често, пък може и да имаме късмет следващия път?!

# 130
Момичета здравейте!

Пак сте се разписали - само така Grinning

Мен днес ме тръшна някакъв вирус, гърлото много ме боли и имам Т Cry
Одеве изпратих Вили с баща си навън, да не се навъртат много, много около мен /нося маска разбира се/.

А, утре имаме годишнина от сватбата Sad, след 2 дни пък заминаваме на планина Praynig

Ами това е, няма да ви натоварвам повече с моите неволи, като пооздравея ще се включа Tired

Hug

п.п. Не съм съвсем сигурна, но май черешите също повишават хемоглобина - Успех Hug

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 18:49 от Toni4ka

# 131
 Toni4ka, бързо оздравяване и весело изкарване на планината Grinning.

# 132
ТОНИЧКА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ГОДИШНИНАТА ОТ СВАТБАТА ВИ! Heart Eyes
МНОГО ЛЮБОВ, УВАЖЕНИЕ И РОМАНТИКА, КАКТО И БРАТЧЕ НА ВИЛИ -
ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ! Hug
Бързо оздравяване!

НЮ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ!
И по-често се включвай при нас!

# 133
  • Някъде там на юг...
Тоничка,

Честита годишнина! Желая Ви здраве, любов и уважение. Още много пъти по толкова   bouquet

И нас ни сполетя нещастие  Cry Канехме се утре да идем на морето /защото нали имам birthday/ за два дена  с малката, но уви  Cry Вчера вдигна температура  Cry Днес пак има, но виждам, че и едно зъбче се подава Whistling

# 134
  • Хасково
Честита 4годишнина от сватбата на Тоничка! С пожелания приказката да не свършва!

Toni4ka вземи си Тантум верде спрей за гърлото- прави чудеса. И весело изкарване на планината.

Mopsy , щом се подава зъбче малката ще се оправи, най-вероятно е изкарала херпангина. Давай й вит.Ц и приятно прекарване на морето.

Бързо оздравяване навсички болни!

Общи условия

Активация на акаунт