Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 904
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  Ех, че хубаво......! Май и ние ще изберем този вариант. Peace
  Много сте сладки!  Hug

# 166
  • Хасково
И ние имаме такъв басейн. Наистина е хубаво. Но майките са ощетени и не може да се плува в него. А ми се иска да се научи докато е малка. Никъде ли няма чист и евтин басейн? Казаха ми за някакво заведение, с детски басеин, но му забравих името newsm78. Днес пак ще попитам.
Лек и прохладен ден.

# 167
  • Хасково
болничките оздравяха ли? Y a n a как са децата?
Днес бяхме в центъра сутринта и сменихме три площадки, защото все чувам, че някой кашля  #2gunfire Много мразя болни деца между здравите и поне аз никога не го правя. #Cussing out
а миналото лято тати и бати ходиха няколко пъти на фантазия и нямаха оплаквания от басейна, но как е това лято незнам.

# 168
  • Някъде там на юг...
Оздравяха, като избиха два зъба Wink

# 169

болничките оздравяха ли? Y a n a как са децата?
  Да, Тони, добре сме. Приключихме с лекарствата и вече започваме да мислим за море. Wink

Басейнът на "Фантазия" поне отдалеч изглежда чист, но.........
  До колкото знам в "Тихият кът" има басейн, но май не става за мами. Mr. Green

Mopsy, да са ви честити новите зъбчета! И следващите да избиват по-лесно!

# 170
здравейте малки и големи!от доста време само ви чета и не смея да нахлуя.но,днес,след покана,се реших.имаме две деца-на 6м. и на 2г.и 7м.баткото-Митко, го бяхме подготвили за появата на малката-Соня.освен че обяснявахме ,докато бременеех,бяхме го научили да спи в самостоятелна стая,да се занимава сам с играчките си и въобще да бъде самостоятелен,за да имам аз време за бебето,без това да го травмира много.да,ама не.бате обожава малката,а за нея да не говорим.постоянно го следи и му се хили яко !но малкото ни момче го споходи страх-от всичко.започна да прави много повече бели...аз се притесних и говорих с педиатърката ни.а тя каза,че това е "синдром на детронацията".траело около 5-6месеца.искрено се надявах да е права,защото това поведение ме побъркваше.притеснявах се,че често трябваше да повишавам тон,за да върши това,което му казвах.сега и това отмина и вкъщи е мир и сговор.
ето това сме ние.имаме си и тате слави,който ходи на работа през деня,а вечер помага-доколкото може.
радвам се да се запознаем!  bouquet

# 171
Били хлапето, добре дошла!!! Heart Eyes

# 172
  • Хасково
Били хлапето welcome
разкажи нещо за теб

Mopsy всеки зъб ни избива с някаква болест...най-често херп ангина, вече не се шашкам толкова, ама е кофти като ти се провалят плановете заради това. Честити зъбчета.

# 173
какво да ви разкажа?!?!Завършила съм езиковата гимназия,след това отидох да следвам в Пловдив.живях там 9 години,две от които работех,  и през 2004г. се върнах в Хасково-семейна и бременна.Все още довършвам обучението си-имам 2 държавни изпита,практика и още един изпит.Каня се наесен да ги подхващам един по един,но ще видим как са децата и ще стане ли.не се сещам друго.ако има нещо...ще се доопознаем.

# 174
  • Хасково
Били хлапето, Добре дошла и от мен.
И аз искам второ дете, ама много ме притесня как дъщеричката ми ще приеме тази промяна.
Виждам, че въпреки подготовките с твоя син пак изкача нещо непредвидено. Сигурно ти е доста трудничко, но се надявам, че баткото бързо ще "оздравее" от този синдром.

# 175
didi_hs ,той вече е добре!сега няма такива проблеми.наистина трая само 5 месеца!а ,ако искаш второ дете,давай!невероятно е да ги гледаш как се сближават и обичат двечките дечица.да знаеш само как се гледат!това беше най-правилното решение в живота ми-да са двама!не отричам,че е трудно и че през първия месец съжалявах,че не сме изчакали повече,но ...сега съм много доволна и щастлива.така че,не се страхувай!

# 176
  • Хасково
Благодаря ти за съветите. Радвам се, че се добре. А ние към края на тази или началото на другата година мислим да поработим по въпроса за второ, а защо не и за трето  Laughing.

# 177
  • Някъде там на юг...
Tony_nm, Yana,

Благодаря   bouquet

Едното зъбче върви малко по-бавно от другото и ни създава още малко проблеми, но ще се справим  Peace

# 178
     Били хлапето, добре дошла! Hug
     Дано ти е приятно с нас! Съгласна с теб, че е невероятно да имаш две дечица.  Разликата на моите деца е година и три месеца и ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но за миг не съм съжалявала, че са двама. Така, че мами, които мислите по-въпроса за следващо детенце, действайте, не е толкова страшно! Струва си!

Днес и ние посетихме павилиончето за шапки. Купихме страхотни шапки.  Peace

# 179
Здравейте мами, реших и аз да се запиша ! Мама съм на Николета - 11г и Борислав 9 г
Радвам се да се запознаем

Общи условия

Активация на акаунт