Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 899
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
мама_съни, добре дошла!  bouquet
Страхотно е, колко много ставаме!!! Peace

Били хлапето , стана ми интересен този "синдром на детронацията"!?  Thinking Ние също много подготвяхме нашия батко за появата на сестра му и сме нямали абсолютно никакви проблеми, но пък на подсъзнателно ниво, дали не работи нещо!? Всъщност ако няма нищо на подсъзнателно ниво, би било абсолютно ненормално. Rolling Eyes

didi_hs, успех в прекрасното начинание!  Peace За братче на Гери ли да стискаме палци!? Wink

Яна, радвам се, че и вас не съм ви разходила напразно за шапки! Hug

Жегата ме кара, да се чувствам полужива... Tired

# 181
envia ,ако не ми беше казала нашата лекарка,никога не бих го свързала с появата на Соня.аз си мислех,че е поредната възрастова криза.Митко го беше страх от всичко.коквото и да му кажех,повтаряше:"Митко тах",т.е.Митко го е страх.Не можех дори да го извикам от разстояние.подскачаше целият.и тогава се притесних-много време продължи.и така разбрах за въпросния синдром.иначе се държеше съвсем нормално-гушкаше я,помагаше ми,като донасяше разни неща,играеше с нея ...съвсем в реда на нещата.но,всичко трае толкова кратко,че не си заслужава да се отказваме от желанието за повече деца!
мами,много ви благодаря за милото приемане сред вас!приятно ми е !
didi_hs, успех в начинанието и от мен!  bouquet

# 182
  • хасково
Здравейте от нас!

Малко се позагубихме, ама напоследък не ми остава време за компа. Сега , когато е жега и си стоим повече в къщи успявам да наваксам.

Били хлапето  welcome, браво увеличаваме се! Ще се радвам да се запознае и визуално. Аз също съм възпитаник на ГПЧЕ- то и после учих в Пловдив филология.

Мама съни  welcome. Качи снимки някъде да ви видим.

ДИДИ , браво за куража . Надяваме се  preggo, а после   ylinfant. Успех! newsm10.

При нас нищо ново- един ден сме послушни , после два мрънкотим и така. Сега май от жегата стана много трудно да го нахраня това дете, добре че поне пие много вода и сокове.

Ами това е . Целувки и чао.

# 183
Здравейте мами, реших и аз да се запиша ! Мама съм на Николета - 11г и Борислав 9 г
Радвам се да се запознаем
здравейте малки и големи!от доста време само ви чета и не смея да нахлуя.но,днес,след покана,се реших.имаме две деца-на 6м. и на 2г.и 7м.баткото-Митко, го бяхме подготвили за появата на малката-Соня.освен че обяснявахме ,докато бременеех,бяхме го научили да спи в самостоятелна стая,да се занимава сам с играчките си и въобще да бъде самостоятелен,за да имам аз време за бебето,без това да го травмира много.да,ама не.бате обожава малката,а за нея да не говорим.постоянно го следи и му се хили яко !но малкото ни момче го споходи страх-от всичко.започна да прави много повече бели...аз се притесних и говорих с педиатърката ни.а тя каза,че това е "синдром на детронацията".траело около 5-6месеца.искрено се надявах да е права,защото това поведение ме побъркваше.притеснявах се,че често трябваше да повишавам тон,за да върши това,което му казвах.сега и това отмина и вкъщи е мир и сговор.
ето това сме ние.имаме си и тате слави,който ходи на работа през деня,а вечер помага-доколкото може.
радвам се да се запознаем!  bouquet

добре сте дошли и от мен в готината ни тема:) welcome

# 184
munka1,като гледам,били сме съвипускнички.сигурно се и знаем.аз също се надявам да се видим!
не знам на вас как ви се отразяват жегите,но при нас е много трудно.и двамата постоянно хленчат!не могат да спят.сега малката още не се е отпуснала.само пъшка горката...
хайде,лека нощ! 

# 185
аз много обичам да е топло и затова любим сезон ми е лятото:) винаги съм искала да живея в топлите страни:)
Лека и спокойна нощ и от мен:)!

# 186
  • Хасково
не знам на вас как ви се отразяват жегите,но при нас е много трудно.и двамата постоянно хленчат!не могат да спят.сега малката още не се е отпуснала.само пъшка горката...
хайде,лека нощ! 
точно затова си купихме климатик- баткото беше на месеци и отказа да суче, само плачеше. използваме ги умерено, ама добре че ги има, че апартамента ни е южен( зимата не се оплаквам). А лятото още официално не е започнало. Чудя се какво ли ни чака. Sunglasses
В момента завиждам малко на Тоничка за планината.

# 187
  • France
Момичета, дано оценявате града си. Прибрах се от Сф. Единственото предимство е, че е по- хладно. Не се живее там.
На "новобранците"- добре дошли.
И на мен ми идва скъпо да ходя на басейн в "Европа". Но предимство е чистотата и спокойствието. Миналото лято Елена хвана конюктивит в " Лебеда".

# 188
Ние много време се мислехме за климатик, защото си е нож с две остриета. Обаче онзи ден го поръчах и се надявам до края на седмицата да го монтират. Praynig

# 189
аз не смея да го пускам!ама като гледам накъде вървят нещата...ще се опитам поне да не сме в стаята с климатика-ние използваме един за целия апартамент.ама е точно във всекидневната ,а ние по цял ден сме там.най-удобно ми е така.ще мислим.Лек и прохладен ден!

# 190
Момичета,
напоследък имам една натрапчива мисъл:
От къде идва името "Кенана"!?
Все нещо партизанско ми се върти в ума...
Жегите май не ми се отразяват добре!

Crazy

# 191
Момичета, да продължа темата за басейните..Вчера бяхме на Фантазия, страхотно е. Водата е кристално чиста, дори не мирише на хлор, както обикновено на басейните...Струва само 4 лв...шезлонг, чадър, всичко се включва в тази цена  Crazy Намерихме и прохладна сянка за бебчо и той успя да си дремне спокойно докато ние със леля му се плицкотохме  Crazy Тази събота смятаме да повторим, ако тати е свободен, защото леля си замина  Cry

# 192
Били хлапето, мама съни, здравейте!

Най-после и аз да успея да се включа отново. Тези дни правихме едно огромно разместване именно заради климатика, защото не съм съгласна бебчо и климатик в една стая smile3516. Трябва да преместим и кабела за нета в другата стая, така че може би ще отсъствам за по-дълго от форума.

Били хлапето, най-после се престраши да се включиш!  thumbsup  От кога си бяхме писали с теб... Сменила си си и ника. А?   smile3503 Тези дни смятам да започвам да разхождам Тони на Кенана около 8 ч. сутринта, така че можем да се видим ако някой обикаля по това време там.
Чао за сега от мен и дано скоро пак да мога да се включа, че без нет малко се чувствам като изолирана!

# 193
  • Хасково
Момичета,
напоследък имам една натрапчива мисъл:
От къде идва името "Кенана"!?
Все нещо партизанско ми се върти в ума...
Жегите май не ми се отразяват добре!

Crazy
newsm78

pechovska за това с удоволствие се преместих от София
ivanah За Фантазия бати и тати също бяха доволни, може това лято и аз да отида Grinning
Били хлапето тези дни пускаме климатика в хола, докато спим...като се охладят мебелите и стените, другия ден е по-добре.

Да ви се похваля днес случайно намерих едни одеала, които търся от 3-4 години и купих на децата. Вече ги изпрах и си ги гледам на простора и още не мога да се нарадвам. Става въпрос за хавлиени одеала, които много ползваме лятото, но имахме само 2 от сватбата и последните лета моето беше при бати...и сега като купих на децата се кефя, че пак ще спя с такова.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 14:53 от tony_nm

# 194
  • Хасково
Благодаря ви за пожеланията, момичета.
Иска ми се и второто да е момиченце, но ... това не е концерт по желание, а и рекламации не се приемат.
Мама_съни, добре дошла!
Относно климатика вече 3-та година го ползваме, тази още не се го включили, но да чукам на дърво не се боледували сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт