На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 109
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
А да попитам шишенце за бебо трябва ли да вземем за болницата .
Мили мами взела е да ме тресе треската и да ми минават едни такива мисли през главата .......оле мале
 Embarassed Embarassed Embarassed

# 91
Носи си. Аз не носих и ходих да си купувам.

# 92
Носи си. Аз не носих и ходих да си купувам.

Мерси!

# 93
Моля, моля. Аз си пресипвах адапт. мляко, защото техните биби са с много големи дупки и за това ми трябваше. А пък и да не се наложи да го ползваш, да си стои там

# 94
  • Бургас
Тина добре завърнала се   bouquet Много да те слушка малката Мая и по-малко да плачка.

# 95
  • UK
 За рязането на ноктите четох в списание Бебе, че не е хубаво да се режат поне до 10-тия ден защото са ужасно мекички от "кисненето" в околоплодната течност и има опасност да се нарани я пръстче, я да се откъсне нокътче по- надълбоко и да го боли беб...

Тинка добре сте си дошли отново в увеличен състав  Hug  bouquet

# 96
здравейте Simple Smile отново сме в Бургас за лятото, този път в центъра.
Търся курсове по английски. Отивам да чета назад.

# 97
Милата Даринка smile3518 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
ТИТИ  Hug чакахме те
Ева Сл  welcome
за Операта писах вече но ето поканата часа не се чете добре затова пиша че е 18

# 98
За рязането на ноктите четох в списание Бебе, че не е хубаво да се режат поне до 10-тия ден защото са ужасно мекички от "кисненето" в околоплодната течност и има опасност да се нарани я пръстче, я да се откъсне нокътче по- надълбоко и да го боли беб...

Тинка добре сте си дошли отново в увеличен състав  Hug  bouquet
ми първия месец ноктите на бебче не се режат - те сами си падат като станат по големи или по-точно чупят си се.
Здравейте мили бургаски майки и бъдещи такива.
Приемате ли във тайфата една бременна в 4 мес. варненска бухта Grinning
разбира се че приемаме - теб какво те води към Бургас /мъж ли Laughing Laughing/, че то тук бременните търчат към Варна, а ти в обратна посока

# 99
  • Бургас
 newsm67  Честит празник ,Цачи ! Пожелавам ти още дълго да съхраниш този младежки дух   и все така да кипиш от ентусиазъм !    newsm67

А на децата ни пожелавам най-щастливото детство и най-големите усмивки!   family 1swing  Nature Sun With Face   bigdance2

# 100
Честит празник на слънчевите ни дечица! Simple Smile

# 101
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ НА ВСИЧКИ БУРГАСКИ ДЕЧИЦА!

# 102

Честит Рожден Ден, Цачи! 
Бъди здрава и си остани винаги с такава голяма душа!
 И все така да ме кефиш бе Човек!

Честит празник и на всички дечица!  

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 09:18 от sneji20

# 103
  • Ах, морето
Честит празник на всички дечица! Да са здрави, весели и много, много щастливи! Желая много усмивки и слънчево лято и на всички бургаски майки!

# 104
Честит празник на всичките ви мънички и големи дечица . Да са ви живи и здрави и да ви радват все така с детските си усмивки !

Общи условия

Активация на акаунт