Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 852
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
 baloni baloni baloniЧестит първи 1 юни на нашите прекрасни малки ноемврийски хуни! Растете живи и здрави, обгрижвани и обграждани с обич и внимание! Обичаме ви! baloni baloni baloni

# 106
Честит ви първи 1  юни на вас момичета и на сладките ни дечица!!!!! Нека най вече да са живи и здрави, румени и засмени и да растът в един по добър свят baloni
Пожелавам ви най слънчевия възможен ден днес и много хубави емоции Flowers Sunflower  Nature Sunny

# 107
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ!! НА МАЛКИТЕ НИ СЛАДУРИ Simple Smile ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Наистина това е най- важното! Не трябва да се ядосваме на глупости - аз да си призная не го правя често- за пари никога не се шашкам, защото баща ми е човек, който би заключил като Форест Гъмп- "имам пари- един проблем по- малко" Simple Smile и така ме е научил- а пък за РАБОТА не се ядосвам от както се родиха децата- просто мисля, че не си заслужава  Peace Единственото, за което се ядосвам е ако някой пренебрегне РАн и Неда- примерно свекър ми всяка седмица пътува до вилата си, но не може да се мръдне до тук- само ако се размърморя, но пък Момчил казва, че си въобразявам - знам ли ...Леле, като казах Форест Гъмп и ще взема пак да си го пусна този филм- един от най- любимите ми е

# 108
честит първи юни на всички дечица и техните родители!!!
нека помислим обаче за тези дечица, които днес не празнуват, защото живота за тях не е празник!!! нека точно днес да пуснем СМС за Светльо на 1365...

# 109
  Честит празник на всички дечица-нека ни бъдат живи и здрави,много щастливи и обичани

# 110
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! НЕКА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СА ЩАСТЛИВИ, ДА ГРЕЯТ КАТО СЛЪНЧИЦА И ДА ТОПЛЯТ НАШИТЕ СЪРЦА!!! МОЛЯ СЕ И ЗА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ПОМОЩ Praynig

# 111
  • София

Това е моята свещичка за Дари. Praynig Почивай в мир дете  Flowers Rose

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 09:05 от bubalina

# 112
Честит празник на всички дечковци - малки и големи! Да са ни живи и здрави и много да ни радват!

# 113
  • София
Честит 1ви Юни на всички наши малки съкровища и техните по-големи каки и батковци!!! Да са ни живи и здрави дечицата!!!

smile3504

# 114
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА НИ МИЛИ МАЙЧЕТА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НИ СЪКРОВИЩА!

# 115
  • на странно място ......
ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ БЕБЧЕТА И ПОРАСТНАЛИ ДЕЦА!!! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ЦЕНЕТЕ ВСЕКИ МИГ НА ЩАСТИЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС!!!
ПРИЪСЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПРИЗИВА НА КАРИЛ НЕКА НАПРАВИМ КАКВОТО МОЖЕМ ЗА ДА ГРЕЕ УСМИВКА НА ВСЯКО ДЕТСКО ЛИЦЕ пуснете СМС за СВЕТЛЬО!!!!

# 116
Честит празник на всички дечица !  ura  ДА са ни живи и здрави най-милите и обичани същества. ТОва е най-важното и не бива да го забравяме и да се кахърим за дреболии.

Аз докато изчета пропуснатото и вие нова тема сте започнали. Ние ходихме при майка ми и баща ми в Гоце Делчев. Времето беше страхотно  за разлика от тук и всеки ден бяхме на разходки. Върнахме се по-рано заради прословутата ваксина, но пак я отлагаме.
Роси74 , благодаря за разяснението за Пентаксима. Имам и още един въпрос- този АКт Хиб допълнително ли се слага или си е в Пентаксима..ама че се изразих...

И аз захраних най-после - с картофено пюренце. Вики грабна лъжицата да яде сама  Grinning. Още щях да пиша, но забравих....
Отивам да даря малкото ми съкровище с цялото си внимание и обич. Желая ви прекрасен ден мили мами!

# 117
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ И ДОБРИ БЕБЧЕТА И ТЕХНИТЕ БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧКИ!!! /а и на порастналите дечица - също Wink/ Нека бъдат здравички, честити и все така да радват мама и тати!!!

Момичета - и аз призовавам - не забравяйте СМС за Светльо!!!

Фъстъче - наистина е голяма бърборана Йоанка, пу-пу, какво като не е дебелана  Laughing.

Гадамер - май има някакъв проблем с видеото...  Tired

mama_tery - голяма си скица - да, в Пентаксима е - той е петата ваксина /Пента на латински е 5/. Ред.: Aко толкова те притеснява можеш да вземеш Тетраксим - която е почти същата ваксина, с таЗи разлика, че няма Акт Хиб - аз я слагах нея Peace.

# 118
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ДЕЦА ПО СВЕТА, ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ И ГУШКАНИ ОТ МАМА И ТАТЕ, ДА ПРАЗНУВАТ С УСМИВКА НЕ САМО НА ТОЗИ ДЕН, НО И ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!

мами, какво ми се случи ако знаете...първо - от 3 дни ме боли зъб (естествено по закона на всеобщата гадост това става, когато съм в Унгария, а аз ще съм тук още 3 седмици). Тук не мога да си купя антибиотик от аптеката, защото даже и витамините се продават с рецепта. Тази нощ направо не можех да спя от болка и станах да изпия едно силно болкоуспокояващо, та поне поспах малко (зъбът е умъртвен и след консултация с Вики, той каза,че имам периодонтит, т.е възпаление на корените и трябва да се прелекува, а ендодонтското лечение е едно от най-скъпите, т.е ако отида тук на зъболекар ще ме удрусат здраво няколкостотин евро. Сега Вики ще ми праща антибиотик по едни познати, които са за уикенда в София и се връщат в неделя тук (иначе по пощата е една седмица). Отгоре на жсичко дори и да искам, не мога да отида на стоматолог, защото братът на Вики замина онзиден за Копенхаген, връща се утре, а ние с жена му сме сами с 3 деца, от които две са с шарка, а едното е много диво и не можем да се замъкнем. Сама не мога също, защото не знам унгарски, евентуално ако знае английски стоматолога, но пък  никакъв случай не мога да се оправя сама да го намеря, градът е огромен. Та, така - чакам сега антибиотика или утре като се върне Руслан той да ме заведе. Дотогава ще удържам фронта с болкоуспокоителни. Обущарят бос ходи е мойта одисея!!!!!!!!

Второ - от вчера ме боли едната гърда - не е твърда, мека е, но все едно съм я ударила някъде  и нещо се е оплело вътре. Какво може да е това  newsm78

Наоплаквах се, после пак ще пиша пък да се похваля.................

# 119
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ!

За Акт хиб-а, аз бях писала преди време тук че нашата педка ми препоръча да не го прибавяме, но питах Бърди снощи за нещо друго и той ми отговори, че никой не дели Акт хиба и че е неправилно и опасно даже. Има ли някой друг, който не слага Акт хиб, че ми е много притеснено?

Общи условия

Активация на акаунт