Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 823
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
на табелата трябваше да пише...Радвам се че ви има..

# 271
  • София

Мони за нас не е проблем и сутринта да излезем. Ще се наспиваме друг път. А Ники може и навън да поспи.
 И така, ако понеделник е хубаво времето да се разберем за час. Simple Smile

Крео хайде да го оставим разбиранеот окончателно за неделя, за да видим какво ще е времето. По принцип го давам топло ама все пак...

# 272
Крео интересно - моята педиатърка също изрично ни препоръча тетраксим, каза че Акт Хиб е добре да почака, ако изобщо го слагаме - около годинката и след това.... Що не вземат да си уеднаквят мненията тези хора!

Ние мислим да "рискуваме" и да излезем. Може мама и да се постриже, ако Мишо позволи - разбирай заспи! Ако съдя по рева в момента - ще заспи бързичко. Чао!

# 273
Мина, точно влизам за да ти напиша същото като Крео, консултирах се с една педиатърка, дето ги чатка доста ваксините. А и почетох малко. Важното е, че вече си по-спокойна.
Между другото и тя реагира с учудване защо не е сложена Хиба, но така или иначе не е проблем. Аз на Кати също слагах Пентаксим, цялата и я понесе много добре.

Честито 3то зъбче на Ема! Кати си има 2 за сега и киселее по тоя повод.

За пюретата открих, че моята щерка има много странен вкус. Преди няколко дена и дадох картоф и пащърнак на Семпер. Еми няма такова ядене, бурканчето от 135гр. го омете за 5 минути и искаше още. А е толкова гадно това пюре, аз го опитах и лошо ми стана, даже се чудих дали жъобще да и го давам. Ама на нея и хареса много! Въоще открих, че при нас най-вървежни са пюретата на Семпер, днес и дадох грах с картофи и пак омете всичко. А мангото го яде като за световно. И ми направи впечатление, че имат голямо разнообразие от месни пюрета. Взела съм няколко такива, плюс на Хип и Гербер и другата седмица ще и дам месо. Имам пиле и пуйка, не знам кое ще дам първо, както дойде. Важното е да е пернато, заешкото, макар и рядко дава алергии.

Ние чак в понеделник сме на консултация, ще видим как ще стигнем заради Буш.

# 274
Гуги, благодаря и на теб, много сте мили всички!  Hug  Hug  Hug

# 275
  • София
Карил, вие все пак сложихте ли ваксината?

Крео, мерси за изчерпателната инфо за пнтаксима... аз по едно време бая се чудих след всичките коментари за петвалентната, а нали нея слагаме...

Честито трето зъбче на Ема!

И Йоана хапе, ама само когато не е гладна... така я разбирам...

# 276
  • София
Дени, браво на Тедката. Висок расте малкия мъж Mr. GreenХайде бързо да оставяш лошото настроение и да се завърнеш бодро в ноемврийските редици.  Naughty Hug

# 277
Здравейте на всички мами!
Мойта принцеса прояде - таман се чудех какво да я правя, дали да я мъча на сила, а тя взе че изяде една кафена чашка!
Майчета, да ви питам вие как процедирате? Наобяд като увеличавам пюрето, какво да правя с млекото? Изцеждам колкото мога че ми е смотана помпата. Искам да си запазя количеството кърма поне до 1 годинка. Но ако не го изцедя са надути цицките? Направо незнам...Тя така реве като е кисела и неще пюре, мисля полека полека, че какъв смисъл има да я тъпча с друго- тя е 9 кила на 6 месеца...
Та исках да кажа, трябва ли да си къпя помпа на Авент за да се цедя без да боли...И по колко милилитра да цедя за да не се увеличи количеството, а да се запази лактацията??? Оф ..мога да смятам, но си недоспивам и говоря несвързано някой път.
Поздравявам всички за зъбчетата...ние чаааакаме...

# 278
  • София
Петя, най-добре си кърми детето, за да запазиш лактацията. Тепърва да купуваш помпа и да цедиш не виждам смисъл.  Тя ще си се регулира според нуждите.

Ние излязохме за малко, но ни наваля!  Поне подишахме чист софийски въздух 1/2 час Mr. Green

# 279
Петя, най-добре си кърми детето, за да запазиш лактацията. Тепърва да купуваш помпа и да цедиш не виждам смисъл.  Тя ще си се регулира според нуждите.

Пепипетя, ти кърмиш ли преди или след другата храна?
Прочети в библиотеката на кърмаческия - има мноооого инфо там, но в общи линии това което ти е казала София е за твоя случай Simple Smile

# 280
Бравос на ТЕДИ!
Деничка, айде ...докога ще те чакам..Оглеждам се, оглеждам..ама ТЦ! няма те ...както преди..

Фъстъчка, ваксината утре предстои, но ще се направя на стреляна лисица Mr. Greenи няма да отида на консулт при Педито. Ще звънна и ще кажа...ще измисля нещо...И след като отново ни види след 10.06 дерматоложката, и ПОЗВОЛИ..състоянието на Дани - ще я направим.- Naughtyняма да рискувам..особено пък с полиото..като знам кво става..Макар че ПИТАХ д-р Слънчева - тя каза, че не е опасно ТЕЗИ НОВИТЕ ВАКСИНИ СА ТОЧНО ЗА АЛЕРГИЧНИ ДЕЦА. И в МД, са поставяли тези ваксини преди години, много преди ТУК да се ПУСНАТ на "пазара".

# 281

Общи условия

Активация на акаунт