Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 830
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мамииииии, ЕМА ИМА 3-ТИ ЗЪБ, СЕГА ГО ВИДЯХ, СЛЕД КАТО ЗВЕРСКИ МЕ УХАПА ПО ЗЪРНОТО  newsm44  smile3501  newsm47

Запо4вам да събирам мнения и съвети ка да отбия Ема, за6тото запо4вам от края на тоя месец - така 4е помагайте и давайте акъл, моля  newsm12

# 256
За глутена: http://karmene.greatnow.com/gluten.html

Аз също дадох вече месо - заешко, на Гербер. Ами първия път го хареса. Нали обаче на деца до годинка се дава през ден месо, та следващия път - т.е. след 2 дни не го искаше. След някой друг ден ще пробваме и пуешко, после и пилешко. Даже съм взела пуешко, ама е с царевица - за нея не знам още...

И пак за захранването - в най-общи линииhttp://karmene.greatnow.com/zahranvane.html

# 257
Мамииииии, ЕМА ИМА 3-ТИ ЗЪБ,  newsm44  smile3501  newsm47

Запо4вам да събирам мнения и съвети ка да отбия Ема, за6тото запо4вам от края на тоя месец - така 4е помагайте и давайте акъл, моля  newsm12

Честит ви трети зъб Simple Smile
Ето ти тема за отбиването (пък нищо че пише след 13 месец)
http://karmene.greatnow.com/otbivane.html

# 258
здравейте мами
днес нашият батко става на 6 години и черпим от сърце Heart
тия дни ще гледам да се включа за повече а сега чао и приятен много мрачени дъждовенден newsm59 newsm67  party023

# 259
  • София
Сега да докладвам какво научих за ваксината Пентаксим и да поуспокоя Мина. Simple Smile

Вчера бях на лекция на училище с "9 месеца" за ваксините. Лектор беше Атноанета Антонова, която готви пюренца при Иван Звездев. Та жената каза, че ваксината Пентаксим е една от добрите на пазара, защото е спечелила някаква награда, на която и забравих името, но по нейно сравнение това било като Нобелова награда при лекарствата. Отделно организмът се мобилизирал в по-голяма степен когато бил подложен на по-голям натиск и това е смисълът на 5-валентната ваксина.

Особено ценна била и съставката Акт хиб, която задължително се правела в страните от Западна Европа. Каза, че ако отидем за по-дълго в някоя от тези страни пак ще трябвало да ваксинираме дечицата с тази съставка.

За периода на ваксинация. Няма проблеми времето между ваксините да е 2-3 месеца. Даже в Канада правели ваксинацията във 2, 4 и 6 месец. ТОВА ОБАЧЕ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА УБИТИТЕ ВАКСИНИ, ЧЕТИРИ И ПЕТВАЛЕНТНИТЕ, а не за тези по Здравна каса. За тях ако периода е по-голям от месец-дна тогава се слагат отново 3 бр.

Мина, лично попитах представителката на Санофи Пастоьор има ли проблем ако е сложена част от ваксината, т.е ТДК + полио и не се сложи Хиб-а. Тя каза че проблем няма. Ваксината поражда защита, просто не е трябвало да се купува Пентаксим, а Тетраксим, заради разликата в цената. Беше учудена, че това е препоръчано от педиатър, защото според нея най-ценната съставка на Пентаксима е именно Хиб-а. НО ПРОБЛЕМ НЯМА.  PeaceВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ Е СЛОЖЕН ХИБ-Аы ВАКСИНАТА Е ДЕЙСТВАЩА. ПИТАХ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ЗА ДА БЪДА СИГУРНА. Embarassed.

И нещо интересно. Имало васкина срещу варицела, но в България не разрешавали регистрацията, защото се считало, че се преболедува сравнително леко и се изгражда добър имунитет.  #Crazy Политика на държавата, какво да се прави..

Цвети, сигурна съм, че ще е за добро.

Мони,
, аз съм от близките квартали и задължително ще дойда, ама не може ли някой път и следобед, че ние сме от късно ставащите.

Ечи, на нас за първата годишнина от сватбата кумувете ни подариха страхотни халати на Пещера и една малка хавлийка за Ники.

Карил, ще дадеш ли кооординати на хотелчето в Правец, че тук вече ще се побъркам? Много ми се е стегнала душицата. А колко е нощувката?

Аз още не съм захранила, че Ники имаше запек. Cry Не мога да разбера от къде го беше хванал, при положение, че е само на кърма. Имаше някакви черни неща по памперса като от вестник. То може и да е изял нещо. Така настървено дъвче тези дни smile3506. Давах Дуфарак 4 дни и уж нещата се пооправиха.

Днес обаче съм приготвила едно пюре от тиква и го чакам само да се събуди и да се почваме. Макар, че от вчера сутринта не е акал, ама то ми омръзна. Май никога няма да дойде подходящ момент. Я ваксина, я болен, я пълен нос. #Cussing out То носсът му е пак пълен, ама той не се е оправял от 2 месеца, та не знам вече какво да правя.

Извинявайте за дългия постинг Blush

# 260
Имаше някакви черни неща по памперса като от вестник. То може и да е изял нещо. Така настървено дъвче тези дни smile3506. Давах Дуфарак 4 дни и уж нещата се пооправиха.

Крео, да не е кръв  - тези черните нещица по памперса? На мен болната ми гърда като кървеше, така я разбрах...т.е. видях че има такова нещо в пампата и питах док - това ми казаха. След това наистина видях че има кървене..

# 261
Привет и от нас в този влажен ден! Само да се гушиш с бебчо на топличко вкъщи breastfeeding

Гадамер, честито терто зъбче, да е здраво и остричко Mr. Green
И ние се мъчиме на тема зъбки, на дребчо съвсем скоро ще му излязат долните два, хлътнали са му венчетата и се лигаве и джвака всичко, което се достигне бързо от ръчичките му Laughing

Колкото до месото, тъкмо бях решила да почна със заешко и днес в Бон апетита д-р Антонова, каза че е най-добре от месата да се започне с пилешко, а и нашата педка така каза, така че ще съм послушна тоя път, 2 е повече от 1  Mr. Green

Siqy, ето и упражненията  animal085  animal085  animal085
http://www.galya.ru/video/index_fitness.php?cid=15

За самара, аз му викам раничка за бебчо, и ние ще имаме скоро, ама втора употреба от зълва ми Peace

# 262
  • София
Жени, не мисля че е кръв, защото беше на нишки. Точно като вестник. Пък и ги имаше само в два памперса.

Гадамер, честито трето зъбче.

# 263
ГАДАМЕР, ЧЕСТИТО ТРЕТО зъбе! Party

крео,като разбера мобилния на собственичката или други координати ще ви ги пусна..

# 264
  • София
Гадамер, честито трето зъбче!!!  Mr. Green

Злати, да ти е жив и здрав рожденика   newsm59 bouquet

Мони, само да е хубаво времето, че предварително не е ясно. То в понеделник май ще пристига и Буш newsm78 Не че го каня с нас Mr. Green

Пам, много е сладка Моника с тези фонтанчета.  4470

# 265
  • София
Честито поредно зъбче на Емката!

Крео тиквата е много добре за захранване именно, защото сте със запек. Аз също почнах с тиква по тази причина. А и добре се възприема от децата. А за срещата какво имаш предвид под следобед, защото нашият режим пък е сутрин разходка (до 9.30 трябва да сме излезнали, защото иначе реве), а към 13.00 го прибирам яде и спи вкъщи и то добре. Но ще измислиме нещо, което да удовлетворява всички Peace

Мони, само да е хубаво времето, че предварително не е ясно. То в понеделник май ще пристига и Буш newsm78 Не че го каня с нас Mr. Green

Лошо няма и той човек защо да не изпие едно кафенце в приятна компания Laughing

Сега да споделя за днешния обяд с домашно приготвеното пюре - тотално отхвърляне: повдигане, въртене и плюене. Отворих бързо спанак на Хип, но и там нямаше голям резултат 1/2 бурканче т.е. изяде около 80 гр. общо и така си легна и сега спи. Очаквам скорошно включване от глад. Но аз повече не готвя за него това ми е 3 опит и не му харесва. Ще караме на купешките пюрета и то все на скъпите марки - Хип, Гербер, Семпер. Калпазанинът му тях обича и не му пука колко струват Sick Харесва само 2 на Ганчев и 1 на HAME това е.

# 266
Крео, точно на нишки - като жилки беше при мен.

# 267
Крео, хиляди благодарности!!! Камък ми падна от сърцето!

# 268
Здравейте, момичета! Hug

Мен нещо ме е стегнала шапката Sad и затова влизам само да кажа, че сме добре...Днес бяхме на консултация - Теди е 8,960кг. и 76см. Grinning

Целувки от нас и слънчево настроение Heart Eyes (което аз напоследък не мога да постигна)

# 269
  • София
Мина, няма защо. За мен беше удоволствие да помогна с каквото мога.

Жени, абе на мен точно като на хартия ми приличаше, защото беше на много  малки нишки. Ще ме извините за подробностите, ама  Rolling Eyes

Мони за нас не е проблем и сутринта да излезем. Ще се наспиваме друг път. А Ники може и навън да поспи.
 И така, ако понеделник е хубаво времето да се разберем за час. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт