Перник - 5

• 12 637
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Eй, ме на и мен newsm03
Боби, кой ти гледа детето, като е болно?
Коте, как си днес?
  Ама какъв е тоя вятър, бе newsm09 Издуха ми одеалото от простора. Е как да излезем на разходка? Пак ще си тъпеем вкъщи smile3515 Искам да е лятооо, само да е лятооо!
  Ей, какво стана със Светлето? Няма ли да я изписват вече? Дано всичко е ОК  Praynig

# 136
Ели, свекърва ми го гледа, да е жива и здрава. Майка ми гледа Деян на сестра ми, че тя почна малко работа, за кратко. Въобще бабите се употребяват усилено Mr. Green

# 137
Ели, свекърва ми го гледа, да е жива и здрава. Майка ми гледа Деян на сестра ми, че тя почна малко работа, за кратко. Въобще бабите се употребяват усилено Mr. Green
  Блазе ви! Моите са далече, но ми вземат Каката по за месец през лятото. Калоян ще ми е в ръцете още дългоооо!

# 138
  • Вече в моята си приказка...
  Блазе ви! Моите са далече, но ми вземат Каката по за месец през лятото. Калоян ще ми е в ръцете още дългоооо!

На мен никой не ми е помагал, че свекърва ми /Лека й пръст!/ беше доста далеч. Майка ми работи жената! И самичка до две години си го пазих... Ама ми беше приятно. Тъкмо си го възпитах както аз си искам...

# 139
Привет и от мен. Hug
Днес нещо пак се опитва да ме събори вируса. Не се давам обаче. Naughty
Вики да оздравява бързо пожелавам! Heart Eyes
Времето за разходка става. Ние излизахме да пъти.
Да си похваля и детенце - взел е награда с една негова рисунка. Утре мама и Гошко ще са на награждаването, че юнака е в Сливен.

# 140
Здравейте и от мен отново Mr. Green

# 141

Оооо, Лили, появи се и ти Hug Чакахме те с нетърпение  bouquet

# 142
Ха ха..само за мене мислехте, а Mr. Green

# 143
Е как иначе Flutter Казвай как беше в чужбината Whistling

# 144
  • Вече в моята си приказка...
Привет и от мен. Hug
Днес нещо пак се опитва да ме събори вируса. Не се давам обаче. Naughty
Вики да оздравява бързо пожелавам! Heart Eyes
Времето за разходка става. Ние излизахме да пъти.
Да си похваля и детенце - взел е награда с една негова рисунка. Утре мама и Гошко ще са на награждаването, че юнака е в Сливен.

Честито на Иван! Все така да ви радва! Котка, не се давай на вируси! Пий чайчета и се пази!

Лили, добре дошла! Радвам се, че отново се включваш! Как си?

# 145
Здрасти Лили, как е хавата?
Коте, браво на твоето момче. Hug После ща разказваш как е протекло мероприятието.

# 146

На мен никой не ми е помагал, че свекърва ми /Лека й пръст!/ беше доста далеч. Майка ми работи жената! И самичка до две години си го пазих... Ама ми беше приятно. Тъкмо си го възпитах както аз си искам...

И аз съм така. Откакто Мими е ученичка я вземат бабите през лятото, но тя сама си се гледа. Знае кога е гладна, жадна; кога и е студено или топло и няма никакви проблеми с нея. Дори разнообразява деня на старците. Те всъщност са млади и си бачкат.

=^._.^=, Ванко освен, че е чаровник е и много надарено детенце. Една голяма целувка от мен. Мамината гордост! Само така! Peace

Ха, добре завърнала се! Как беше у чуждо? И за мусаката нищо не каза  newsm78

# 147
У чуждо е много добре и на мусака много се радват, стана есктра манджата, мерси за помощта Sunglasses

# 148
Ама ти мусаката у чужденеция ли я носи или там на място я демонстрира Mr. Green

# 149
Ха хаха..ка ще я нося бе Joy Представям си бай Ганьо с тавата на самолета Joy

Общи условия

Активация на акаунт