Перник - 5

• 12 629
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Eхооооо, къде сте всички Rolling Eyes

# 166
Познайте Светлето дали е родила? Heart Eyes

Има си момченце 3250г/50см. Родил се е днес в 18:55.

ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА!

# 167
  • Вече в моята си приказка...
Познайте Светлето дали е родила? Heart Eyes

Има си момченце 3250г/50см. Родил се е днес в 18:55.

ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА!

Леле, каква добра новина! Радвам се за Светлето! Да й е жив и здрав бебчо и безкрайно да ги радва!

# 168
  • София
Ухаааа, браво на Светлето!!! Да им е жив и здрав юнака!!!

# 169
Браво, Светле   bouquet! Да ти е живо и здраво мъжлето, да е много щастлив и да изживеете прекрасни мигове заедно!

Момичета, честито ни първо форумско пернишко бебче!

Ох, аз се просълзих от щастие. Винаги, когато разбера, че се е родило детенце и се просълзявам от умиление. Така плачех и на "Такъв е животът" по БТВ.

# 170
Честито на Светлето  bouquet
Много да я радва малкия юнак Peace
Тя нали момче искаше......точно по поръчка! Да и е жив и здрав Hug

# 171
Ехоооо, тук съм вече!
Ууууураааа, БРАВО Светле!!! Да ти е жив и здрав Юнака! Като се прибереш да покажеш първите снимчици!
   Rolling Eyes Embarassed Загубих облога  Sad Ми ще черпя, кво да правя! Ама, уж щеше да излезе по-рано. Явно много му харесало при мама  Wink
   Душко мъничък, леля Ели ти праща целувки по дупето, дори и да е наакано! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Три пъти ура за Светлето и малкият форумец!!!
Вчера говорих с една нейна братовчедка и тя каза, че са се чули със Светлето. Мама и бебо са добре. Малко трудно е родила, скачали са и върху корема, но всичко е наред. Това е съдбата на майките, знаете как е.

# 173
Боби, а твоя юнак оздравя ли?

# 174
Ох, Коте, какво да ти кажа. По- добре е, кашля още, но не толкова силно. Мисля в понеделник да го дам на детска. Няма Т, а не е и вдигал.Водих го на лекар - чисти гърди и гърло. Явно всичко е от нослето при него.

# 175
Мдааамммм, явно пак сте по разходки Rolling Eyes
А аз само подбутвам темата, ама файда никаква
Кажете кой, кога , къде ще ходи на почивка, и дали

# 176
Ох, Коте, какво да ти кажа. По- добре е, кашля още, но не толкова силно. Мисля в понеделник да го дам на детска. Няма Т, а не е и вдигал.Водих го на лекар - чисти гърди и гърло. Явно всичко е от нослето при него.

Когато на Ивчо му протече нослето, непременно го заболят и ушетата...
Ние днес посетихме "Патиланци". Ивайло остана особено очарован и доволен... Наистина си е патиланско царство.

# 177
Ааааа и ние сме ходили на "Патиланци". Много весело си изкара детето. Обича ги тези надуваемите джаджи. В Че Гевара също много му се ходи- да си поскача на воля.

# 178
Ааааа и ние сме ходили на "Патиланци". Много весело си изкара детето. Обича ги тези надуваемите джаджи. В Че Гевара също много му се ходи- да си поскача на воля.

И ние често ходим в Че Гевара... Но определено Патиланци повече му хареса

# 179
На Светлето - честита рожба!Да расте юнака здрав и послушен!
Момичета, как сте?Аз днес преслушах магазините по Софето, та съм каталясала.А имам да чистя, гладя....Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт