Перник - 5

• 12 595
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • Вече в моята си приказка...
Здравей ,Мира!
Тъкмо качих снимките, то не било много трудно newsm78Иска се малко опит и време Laughing
Ех тая риба,ще ме зарибите и мен Joyмъжа ми и той обича да ходи ,но засега не намира време!Нали си имаме ранчо обикновено там си почива!Без мен Peace

В коя част на Перник живееш? Аз съм от Твърди ливади...

# 241

Мира,Мони Г живее в Калкас.Не си ли спомняш стария й ник - Гани мисля, че беше.Мацката пишеше от Пловдив и се интересуваше от градини в Перник.

# 242

Мира,Мони Г живее в Калкас.Не си ли спомняш стария й ник - Гани мисля, че беше.Мацката пишеше от Пловдив и се интересуваше от градини в Перник.

Спомням си, че бях чела нещо подобно, ама съм забравила... Пък и с това сменяване на никовете, съвсем се обърквам...

# 243
Уведомявам - на Пернишка земя сме! Снимки - скоро! Hug

# 244
Уведомявам - на Пернишка земя сме! Снимки - скоро! Hug

Joy Какъв телеграфен стил.
Добре дошла на пернишка земя! Чакаме снимките.

# 245
Привет мамчета перничанчета! Нещо сме поотслабили редиците май,а?
Как са дечицата?
Аз се позгубих тези дни, ама имах малко преживелици и не ми беше до писане.
Сега съм пак на линия. Кажете нещо за Светлето.Изгуби се това момиче нещо newsm78

# 246
  • Перник
Здравейте момичета!  Hug
Ето ме и мен най-после  Simple Smile Намерих няколко минути да ви благодаря затова, че сте ме мислили през цялото време. Благодаря ви и за хубавите пожелания!   bouquet

Ако ви интересува, да разкажа накратко нашите премеждия с бебе Калоян. Значи, на 01.06. ходих на среща на класа (от която вчера изтрих снимките - бебешки мозък  Close) През нощта към 1:30 получих контракции. Почудих се, почудих се и подкарах мъжо към болницата. Като стигнахме там, контракциите изчезнаха, почти никакво разкритие нямах, но ме приеха в патология, понеже вече преносвах. И така, до сутринта на 07.06, когато в 7:00 ми включиха система с окситоцин. Родих чак в 18:54, имах доста шевове - и вътрешни, и външни. Изписаха ни на 11.06 и оттогава се гледаме, , гушкаме, кърмим вкъщи.  Mr. Green За сега бебчо е кротък, но пак не ми остава много свободно време.
Айде, ще ядем пак.

# 247
Ееееееййййййй Светле, добре се завърнала  bouquet
Честита рожба, да ти е жив и здрав и много, много да ви радва.Нацелувай го от мене.
Като имаш време разкажи повечко- как мина раждането, как се справя таткото, помага ли, колко е голям бебо и т.н.Разказвай, чакаме с нетърпение Simple Smile

# 248
Здравейте момичета!  Hug
Ето ме и мен най-после  Simple Smile Намерих няколко минути да ви благодаря затова, че сте ме мислили през цялото време. Благодаря ви и за хубавите пожелания!   bouquet

Ако ви интересува, да разкажа накратко нашите премеждия с бебе Калоян. Значи, на 01.06. ходих на среща на класа (от която вчера изтрих снимките - бебешки мозък  Close) През нощта към 1:30 получих контракции. Почудих се, почудих се и подкарах мъжо към болницата. Като стигнахме там, контракциите изчезнаха, почти никакво разкритие нямах, но ме приеха в патология, понеже вече преносвах. И така, до сутринта на 07.06, когато в 7:00 ми включиха система с окситоцин. Родих чак в 18:54, имах доста шевове - и вътрешни, и външни. Изписаха ни на 11.06 и оттогава се гледаме, , гушкаме, кърмим вкъщи.  Mr. Green За сега бебчо е кротък, но пак не ми остава много свободно време.
Айде, ще ядем пак.

Честито и от мен! Давай подробности! Не че ще имаш много време, де! Браво за кърменето - продължавай все така. Аз съм "ЗА" - с две ръце! Когато имаш време, ще бъде интересно да разкажеш за Малечко Палечко - Калоян!

# 249
Ииии, Светле, добре дошла! Откога чакаме вест от теб... Радвам се, че вече сте добре и ти и бебо, въпреки трудното раждане. Юнак Калоян Джуниър много да те слуша, а мъжо много да помага  Mr. Green! Той, таткото сигурно още не може място да си намери от кеф.

# 250
  • Перник
Той, таткото сигурно още не може място да си намери от кеф.

Да, така е. И в същото време малко го е страх да пипне бебчо - да не го повреди  Mr. Green

# 251
Светле, чудесно е, че се включваш. Чакаме редовни репортажи за развитието на юнака. Той все пак е първото ни форумско бебе тук. Аз лично много се вълнувах около неговото раждане, а и мамите в темата.
Поздрави таткото и да не се страхува - да го гушка много.

# 252
Здравейте!
 Малък проблем с компа и свободното време, но вече всичко е наред. Е, време пак нямам та пиша по нощите.
Светле, честита рожба!

Голямо чакане изчакахме, голямо залагане и гадаене къде си и как сте, ама таткото нищо не казва. Я да го научиш как се борави с компа. А, глупости говоря, хич не му трябва! Да не се шашка, ами да гушка бебчо, та да имаш време за разтуха при нас! Не са толкова крехки, колкото изглеждат, свиква се. Забравяй вече за раждането, остави само спомена за първата ви среща с животодаряващ писък! Радвай се на всеки миг с Калоян. Ако имаш някакви притеснения и въпроси, този сайт е пълен с всякакви форуми и можеш да намериш отговор, подкрепа, съчувствие, похвали, клюки, препирни,... абе всичко. Целуни Малкия Калоян от мен по петичката  Grinning
  =^._.^=, добре дошла! Давай снимките!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 00:31 от mama-eli

# 253
Привет и от мен!
Тъкмо влизаме от разходка.
МамаЕли, официално обявявам зелената ви топка за намерена. Благодарение на Аница!
Топката е вкъщи. Утре сме планирали дълга разходка и игра пред дома на металурга. Заповядай с нас!

# 254

Общи условия

Активация на акаунт