Перник - 5

• 12 595
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Привет момичета, как е живота Hug
Хубаво време, щъкате по разходки.
Аз съм на работа, то се знае.Вики тръгна на градина най-после.Много е доволен и щастлив, а и аз също.
Ели, ме съм ви виждала отдавна, как е малкия симпатяга?
Коте, добре ли изкарахте на Сливен?
Ани, ходите ли на кафенце при сестра ми?

# 256
Коте, страхотни снимки. Това някакъв детски кът ли е  newsm78?

Боби, къде се загуби толкова време? Ох, да ти кажа вече все по-рядко сядам на кафе, че Деян има пепел в дупето и не застава. Аз си имам едно правило - като съм с него, сядам най-често на "Волгата", а в редките моменти, когато някой го запази отивам в "Банката" и разпускам  Grinning.

Мама Ели, Кали продължава ли да хапва бисквитки? Аз да се похваля, че благодарение на Деян Кали прояде бисквити - то не, че са полезни, но все някакъв принос да имаме  Laughing.

# 257
Аница - да, детски кът. Много хубава "Къща на приказките" с място за игра въни  вътре. Много играчки, чисто и спретнато.
Другите съфорумки сигурно добиват тен сред морски пясък? newsm78

# 258
Здрасти мацки  bouquet
Нещо опустя темата Tired Я да ви питам някой скоро да е карал шофьорски курсове newsm78 Питам, защото искам да знам как вървят цените, ако знаете случайно Peace Сдобих се с кола, а нямам книжка Embarassed Срамота Embarassed Сега трябва по най-бързия начин да изкарам такава Whistling

# 259
Здрасти мацки  bouquet
Нещо опустя темата Tired Я да ви питам някой скоро да е карал шофьорски курсове newsm78 Питам, защото искам да знам как вървят цените, ако знаете случайно Peace Сдобих се с кола, а нямам книжка Embarassed Срамота Embarassed Сега трябва по най-бързия начин да изкарам такава Whistling
Е, как се сдоби? Да не я спечели по някакъв начин, похвали се! Не ми казвай, че някой ти я е купил, като знае, че нямаш книжка! Joy
 Ани, Калоян днес изяде една хапка и я хвърли. Пак трябва Деян да му покаже, за какво служат тези плочки!  Joy Я ги виж, какви са сладури!   
 А така се спасяваме от жегата
  Коте, мерси за топката! Който си е заплес, ще купува нови играчки! hahaha

# 260
Здравейте мамета, кандидат такива и вие дребосъчета,
честито бебе на Светлето, да и е жив и здрав и много да радва мама тате и всички , които го обичат
*milenna*
ЧЕСТИТА КОЛА!!! ДА СИ Я КАРАШ С КЕФ И БЕЗАВАРИЙНО, НО СЛЕД КАТО ВЗЕМЕШ КНИЖКА Naughty
Цените в Пк още не са скочили, така че действай бързо, аз карах при Ангелов, но не беше скоро, казвам ти го , че ако попаднеш на него няма да имаш проблеми!
Чао за сега че ме викааааааааааааат!

# 261
Цитат
Е, как се сдоби? Да не я спечели по някакъв начин, похвали се! Не ми казвай, че някой ти я е купил, като знае, че нямаш книжка! Joy

Ами приятеля ми ми я подари Crazy Каза, че вече е крайно време да изкарам книжка ooooh! За сега той я кара, когато изкарам книжка ще си купи нова за него, а тази си остава само за мен с всички разходи по нея Crazy

# 262
Цитат

Ами приятеля ми ми я подари Crazy Каза, че вече е крайно време да изкарам книжка ooooh! За сега той я кара, когато изкарам книжка ще си купи нова за него, а тази си остава само за мен с всички разходи по нея Crazy

Е, ха честито!
Роксет, видях те не се крий, кажи нещо, стига шпионира! Wink

# 263
Цитат

Е, ха честито!
Роксет, видях те не се крий, кажи нещо, стига шпионира! Wink

Не шпионирам Flutter
Днес ми е много натоварен ден и не ми остава време за интернет. Само влязох, да видя какво сте писали и дали сте на линия, защото миналата седмица никакви ви нямаше.
Сега си тръгвам за Перник, така че на всички пожелавам приятна вечер!

# 264
*milenna*
....аз карах при Ангелов, но не беше скоро, казвам ти го , че ако попаднеш на него няма да имаш проблеми!

И аз бях при него - много е свестен.

Леле момичета, пред НДК има някакъв концерт и така бумти, че всички витрини, прозорци и нещастният ми стомах се тресат като листа на вятър.
В гърлото си го чувствам тоя тътнеж. Sick
И нищо друго не се чува. Ако дойде клиент изобще няма да го рАзбера какво ми казва.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 18:25 от bobia

# 265
Здравейте, всички!

Как сте днес?
*milenna*, честито ти кола! Айде изкарвай курсове и се яхвай  Laughing. Ей, дай боже всекиму такива мъже като твоя - все така да продължава да си те глези.

Мама Ели, много са сладки наборчетата. Ще го черпя пак Кали с бисквитка и дано яде.

Боби, погледни го от хубавата страна - слушаш си концерт като от първия ред  Wink.

# 266
А вчера каква хубава разходка си направихме с Котето... Децата лудуваха и беше много приятно. А следобедната ни разходка беше в "Че Гевара" - голямо тичане и игра падна, хапна малко пържени картофки, пийна биричка и вечерта заспа твърде уморен.

# 267
  • Перник

Цените в Пк още не са скочили, така че действай бързо, аз карах при Ангелов, но не беше скоро, казвам ти го , че ако попаднеш на него няма да имаш проблеми!
Чао за сега че ме викааааааааааааат!

Кой е този,да не в МИВ - аз сериозно се замислям дали да не изкарам и искам да е там,защото имат рено19 като нашта,така че е по-добре да се уча на същата,ама дали ще ми се падне    Wink
Абе,как стават процедурите по записването на курс и какви са цените?Открехнете ме...тенкс.    Heart Eyes

# 268
Цените май са около 320-360 лв за сега. Така разбрах снощи Peace Аз май ще карам при един приятел на бащата на приятеля ми Crazy как го обясних само Crazy И аз си въобразявах, че трябва да карам курсовете на кола каквато имаме, обаче това се оказа пълна глупост Naughty Нямало значение на каква кола ще караш. Снощи правих бегли опити да подкарам едно возило, на полигон разбира се, но нещо не бях в кондиция....дано някога го схвана това шофиране, толкова много искам да мога Tired

# 269
Ами аз като карах Ангелов беше още с ладичка, а сега я е сменил, но не съм забелязала с каква кола е точно може и рено да беше newsm78, абе карай при който и да сте в Пк няма да е много трудно с тези 5-6 светофара(въпреки че бая пот хвърлих в туй учебно возило) Успех, Вие можете!!!!!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт