"Времето така лети - ДЕКЕМВРИйчето ни вече иска да седи!"

• 14 124
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Чисти сме, а нашият приятел почти го е преборил макар и да е в болница.
За протокола - захранихме се с пресен картоф от градината на баща ми, папкаме с охота и акаме по-редовно  Grinning.
За момиченцето  Cry. Някой знае ли докъде вървят нещата с паричките за Светльо???????

# 46
Поли,и аз се повтарям,но клиниката е Щерев.Мойта най-добра приятелка чака бебе през август-септември,благодарение на тези лекари.Милата цели седем години чакаше този мечта да се сбъдне.Е вече е факт.http://www.ivf-bg.com/Успех!
А за Райда изрично пише,че не се включва при бременни и малки деца.И понеже все още сме на стара дървена дограма,Инка излезе и купи обикновенна пластмасова мрежа от железарията за 3 лв. и няма вече никакви бабалюги.

А кърмата за кашите,ако сложа по-малко от определеното количество,ще му стане ли нещо на детенцето????

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 15:50 от ina_nk

# 47
... мммм даа, 10:1 (е, приблизително де) са вече отзивите за Щерев. Благодаря на всички, които откликнаха досега. Събирам инфо още ...  Някой беше попитал как се забавляваме в тез дъджовни дни. А аз питам кой казва, че се забавляваме ?!? ужас, голям киселоч е Дани днес, яко стискам зъби (((

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 15:55 от poli.jekova

# 48
danielad, страхотна инфо за кърмата. Много благодаря.
А тези неща против комари на Чико, откъде да ги взема? Има ли в Штъркел? Ако не, кажи откъде, моля те, непременно ще се снабдяваме, че нас и двамата с таткото много ни ядат вампирчетата му с вампирчета, а какво остава за бебка.

detelini, радвам се, че сте добре!  Hug Скоро да се оправя и приятеля ви!  Praynig

# 49
  • Vaudreuil Canada
Поли с две ръце гласувам за сайта на Зачатие и форума към него. Прати приятелката ти там - да не се отказва и да знае че винаги има надежда. Много от момичетата във форума вече се радват на дечица след 2-3-5-15 години на стерилитет. Доколкото съм запозната в момента най-добри са отзивите за клиниките на Стаменов и Владимиров. Успеваемостта на Стаменов е много висока. Във Варна също има клиника с много добри резултати.
Еси прати ми моля координатите на твоя доктор - трябва ми за профилактичен преглед затова не мисля да губя от времето на Мазнейкова - доколкото знам тя е специалист по фетална морфология и по-добре да има повече време за бременни мацки. Поради същата причина няма да ида  и в някоя от горепосочените клиники - те имат по-важна работа  Hug

# 50
  • София
Аз си взех преносимо уредче против комари на Чико от Пигис Хаус, точно с идеята и в количката да го нося. Около 22 лв май беше. Но предполагам че навсякъде където предлагат Чико ще ги има и тях. Нали им е сезона.

Магеста много ви се радвам на пътешествията  Hug

Поли и аз ти препоръчвам в Зачатие да погледнеш и пуснеш тема ако трябва там.

Много ми е мъчно за малката Дари  Flowers Rose Flowers Rose
1365 е смс за Светльо,  дано се съберат паричките за него  Praynig

# 51
И ние с Жижо сме тук и четем какво пишете....
/Излишно е да обяснявам смятам, защо пиша в множествено число.... Mr. Green... Mr. Green..... Mr. Green/
Я да ви питам пък аз ....
Тези дето ползвате шишета, смятате ли че им е дошло време да ги сменяте с нови ?... newsm78
Моите са вече кафяви на цвят от изваряването и даже Авент-ските са са се понапукали / имат едни чертички по пластмасата/
"Ревливия" период при нас е в действие също, с тази подробност, че искаме постоянно да имаме нещо в устата, за предпочитане е да тече или да може да се гълта ... Wink
Като залепен е за мен моя синковец и само бройка да докопа всичко в периметъра на погледа му..... , така , че ревливия период при нас е  и "пиплив''  Wink
Среща утре май няма да има... Cry
Пускам и аз СМС за момчето  Peace

# 52
  • sofia
Привет маменца!
  незнам какво да кажа за Дари...освен че за такива събития нямам думи....
  Ние днес бяхме на консултация - моя момък е  вече 8,500 (+600гр.) и 71 см (+3 см)- няма начин, ще е едър като баща си. Моля, маминки, тези на които дечицата са им над 8 кг да споделят колко им е обиколката на главичката, защото мисля че не ни я измериха правилно, макар и аз да видях метъра, че показа 42,5. Тъй като Стефан е по- едричък и е вече на почти  6 месеца ( след 6 дни ги правим) ми се вижда нещо малко тази обиколка...Иначе процедурата с чурката приключи при нас, но много ревахме..до посиняване Shocked
  Ние трябва да подхващаме пуешкото и заешкото вече Party Днес дадох на Стефан круша от магазина след размисъл цяла нощ дали да му дам зряла прясна круша от Аржентина Blush
   А бе, Магеста, то набора бива сладур, бива, ама това твойто дете прекалява Crazy

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 16:52 от mama-shushi

# 53
И ние седим вкъщи в този дъжд  Confused, аз пиша на клавиатурата, а Елена тропа по бюрото и ми се кара нещо на нейния си език
наистина май утре срещичката ни ще се провали Close.....жалко, а така ми се искаше да се видим и побъбрим Hug

# 54
  • София
Magesta, и аз съм се зачудила точно това newsm78, но за бибероните на шишетата. аз още карам с такива с една дупка.
който ползва, нека препоръча. гледам на чико има бързо течащи, с 3 дупки и т.н., а нещо в аптеката не ми обясняват задоволително.

# 55
За шишетата-моите изглеждат много добре и не мисля да ги сменям(ползвам Авент).Бибероните за мляко са ми тройка,а за вода използвам двойка.Иначе на Авент тройките са два вида:с три дупки и с три позиции.С трите  позиции биберонът се завърта на 1,2,3,като на три пуска най-много.Но не са много удобни,по-добре с три дупки да е биберонът. bowuu bowuu bowuu

# 56
За шишетата-моите изглеждат много добре и не мисля да ги сменям(ползвам Авент).Бибероните за мляко са ми тройка,а за вода използвам двойка.Иначе на Авент тройките са два вида:с три дупки и с три позиции.С трите  позиции биберонът се завърта на 1,2,3,като на три пуска най-много.Но не са много удобни,по-добре с три дупки да е биберонът. bowuu bowuu bowuu

да аз се подлъгах, че уж майките много ги харесвали тия с 3-те позиции, но даже на 1 пускат много и Ники се дави. Аз съм на 2-ка на Авент и за сега няма да сменям. Мисля по-натам да му купя чаша с накрайник просто и дръжки???
но разбира се е въпрос на личен избор!

Иначе за Райд-а и аз много мислих след като прочетох, че не е много добре за бременни и бебета, но реших, че по-добре с него, отколко на пъпки и цяла бременност си го включвах. Питах и една приятелка с по-голямо бебе и тя включва....коментирахме с нея, че въздуха навън може и да е по-вреден и от райд-а, ама няма на Майкъл Джексън да заприличме сега  Laughing

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 17:59 от aspasia

# 57
Magesta, и аз съм се зачудила точно това newsm78, но за бибероните на шишетата. аз още карам с такива с една дупка.
който ползва, нека препоръча. гледам на чико има бързо течащи, с 3 дупки и т.н., а нещо в аптеката не ми обясняват задоволително.

Така, де ! ...... довърши ми мисълта просто  Laughing
Георги като засмуче настоящата ,такъв вакуум прави, че ако не я дръпна да влезе въздух практически не може и капка да изцеди.... newsm78
Размислям се, че нали сега уж разни чаши с меки, с твърди накрайници се въвеждали, ама май за млякото си остават шишета.
....... Питах и една приятелка с по-голямо бебе и тя включва....коментирахме с нея, че въздуха навън може и да е по-вреден и от райд-а, ама няма на Майкъл Джексън да заприличме сега  Laughing
Joy hahaha Ти пък  ! Joy

# 58
Абе Светле, майтап да става! Joy
че съвсем издивяхме в този гъжд..а питайте ме мене с 2 в 1 стая....и гледах и на съседката детето до 14ч...но сега тя ги заведе на куклен театър малко да отдъхна поне от големите!

# 59
  • Варна
Шишетата пожълтяват от стерилизацията в микровълова или от изваряването ! Аз също използвах този метод докато не ми се развали микровълновата печка , тогава ми се наложи да използвам разтвора за студена стерилизация на Чико ! Всичките ми шишета които бяха започнали да пожълтяват сега си изглеждат като нови ! Много съм доволна !
 Party
А за биберонита - използвам тези със чертичките . Понеже известно време давах Фризовом , а то е по-гъсто мляко ! Анди свикна с тях и сега си пие Аптамила спокойно ! Трябва да свиква с това да гълта по-голяма глътка , нали идва времето в което ще се учи и да пие от чаша със накрайник ! Тези на Авент са 6+ и аз си мисля към края на този месец да започваме да се учим вече ! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт