"Времето така лети - ДЕКЕМВРИйчето ни вече иска да седи!"

• 14 136
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Дайте сега да решим за тая среща - аз ще обобщя предложение и вие решавайте - значи - петък, 13.00 часа - Арена или парка Св.Троица, който е в близост до Арената
аз пак пиша, че съм ЗА стига да сме здрави. Предлагам да е пак в пицария Ариана, но и в отсрещния парк ще дойда, само, че е по-натоварен и е доста сенчесто там заведението. Е, не знам как е през седмицата денем? И ми се струва добра идеята за отределен ден от месеца, принципно!

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 11:41 от aspasia

# 241
  • Варна
я кажете книгата "Хранене на бебето" кои са и авторите,да не взема да объркам нещо  Rolling Eyes

# 242
  • София
Срещата ако е в Арена или Градинката на Св. Тройца да знаете идвам и аз smile3521 живея до Арена,че иначе в  Брисовата ми сложно,не ми се кара в тоя трафик Crossing ArmsЗа петък съм съгласна,то и за четвъртък само че към 1 сме на консултация,така ще чакам да решите LaughingВ градинката на Св.Тройца също има едно заведение.Честито на празнуващите  bouquet

# 243
  • София
Верджи-проф. д-р Лиляна Трифонова

# 244
Аз не обещавам нищо за петък, да ви призная -  не ми се ще да се събираме на закрито, сякаш...
Ей сега говорих с едно майче на 2г девойка и тя сподели каква скарлатина и шарки се ширели.....
Klemy, Betty L. , както и всички с които не сме се виждали на раздумка - иначе ще се радвам да го сторим скоро  Peace
Вержи, Варна и Бургас ....  newsm78 .....  вземете се вижте в Слънчев бряг например  Grinning
А shrew   с теб на Кулата  Wink Grinning
Супер - за идеята за ежемесечна среща , за съм  Peace

# 245
Аз съм за презокеанската среща. Wink
Който ще идва към наше село, ще го приветстваме с фанфари!
Има и още 3 мисля мами от Бургас, ще ги мобилизираме и тях.

Вержи, къде можем да направим срещичка? Да видим какво можем да направим с транспорта....хм....Никки не е шофьорка а аз съм пишман такава, тъй като само книжка имам, не карам.....Ама ще вържа мъжо да ни кара. Има ли други варненки навити?

# 246
Привет и от мен newsm51.Чета редовно обаче така ме мързи да пиша,а пък и от хайманосване не остава вмреме Embarassed.Като се върна и почвам да готвя,да вида големия,че ходи на детска.... ooooh!.Сутринта водих малкия да му вземат кръв,че 2-3 дена имаше темп.37,1 без видими причини/да не е нещо на бъбречетата/ Crying or Very sadДа ви се оплача каква куууха лейка съм Embarassed.Вчера правя млякото след баня,ще храня детето-давам да яде то се дави чак,така през цялото хранене.Сутринта аха пак да го нахраня,като лапни биберона и пак се дави милото,взех шишето да го разгледам-бибероната пробита,направо като цепната,като наклоних шишето то направо шурти млякото #Crazy #2gunfire Embarassed Banghead.Сега кат стане ще ходим да купуваме нов биберон car003.То пък милото дали дет му взимаха кръв или от друго спи вече повече от два часа #Crazy,иначе максимум 35-50минути.Като е такова гадно времето изкарвате ли бебоците 1stroller.Моя два пъти звъня да не съм го извеждала phoneuu,кат ме знае ква съм луда ruporuu 33uu

# 247
В градинката на Св.Тройца също има едно заведение.Честито на празнуващите  bouquet

къде е този парк? бихте ли пратили карта за ориентир?

# 248
  • София
и ние ще дойдем на срещата, но наистина е по - добре някъде навън.
новата прогноза ( аз следя всякакви прогнози smile3537 ) е, че от четвъртък щяло да се оправя времето.  Praynig
само се чудя как да се дотътря до арена newsm78 с кола и ния в колата още не смея да щъкам. знам ли я как ще се държи. то аз и без това карам като хари потър ( на магия hahaha ) сама, а какво остава с бебе в колата Thinking ще я мисля.
За идеята за ежемесечна среща - аз съм ЗА. smile3521
на море задължително ще отиден, но към края на август - началото на септември. юли мислим да отидем на трявна за няколко седмици, за да избягаме от жегите. там е такъв рай newsm74
Magesta, още не скърца със зъби момата tooth ама то и няма да стане, защото и двата зъба са отдолу. чакаме горния и почва да скърца newsm65 само такива номера не прави.
много калпаво време днес. ще си пилим нервите в къщи smile3508
ЧЕСТИТ МАЛЪК РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКОТО ВИКИ НА ТИНИ - МИНИ  smile3525 smile3525

# 249
Ето една карта, горе-долу - само не знам точно къде се пада Арена, но поне градинката се вижда ясно - http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=e8b81c3bf8ef689cbc98373be70661 … p;ix=36&iy=47
А ето ви и малко нови снимки и от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=5

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 15:53 от Betty L.

# 250
Привет на всички,
за срещата този път съм пас, защото имам гости - майка и 2-годишния ми племенник и в къщи лудницата е пълна!  #Crazy
Много си го обичкам и се страшно се радвам, че е тук Simple Smile Викито едва я опазваме от любвеобвилния й батко, който само налита да я гушка и целува, но понякога с мъжка сила, та трябва да се внимава.
А 6-месечната ми щерка я захраних днес с 1 лъжичка оризова каша. Доста е безвкусна, но в знак на съпричастност изядох остатъка, който бях забъркала  Rolling Eyes Честно казано очаквах кашата да е кафява, мислех, че е от кафяв ориз, но явно съм се объркала. Може би с кафяв ориз се трябва да се приготви домашна, или се бъркам?  newsm78
Бургазлийки да ни чакат през август  Hug Като стане ясно ще ви  пиша кога точно, да ви резервирам за по бира на капаните Wink

# 251
Здравейте мамчета,ние сме добре.За срещата в Арена ми е много далече,за Борисовата градина съм по навита.Но ако все пак си правите среща в Арена,нека ви е весело.Ние ще се присъединим към Борисовата някой път.

Ние на море няма да ходим,но ще ни направят селянки докато трае ремонта вкъщи,щото тате сам ще го прави след работа и кой знае колко време ще трае.

За жълтъка и месото ние ще ги прибавим към храненето към 6 м.,дотогава има още две седмици.Сега сме на захранване със зеленчуци и аз ги приготвям сама.А тези от вас които готвят пюренца -
1.колко време ги съхранявате в хладилник
2. ако решите да ги храните навън след определено време,страх ли ви е да не се развалят?
3.И колко от вас слагат зехтин в тях,вместо масло и какво мислите за зехтина?
Шрю[/b],моля те сподели как беше паролата за детските песнички в абв-то Praynig

Ивчок,Шолио-бързо да ви оздравяват дечицата!

Честити месечинки на малките: Дивна,Вики,Теди и Жулиен-растете весели мънички съкровища!

# 252
  • Düsseldorf
Virginity Обичам Варна, но началото на юни ми беше раничко и ми се стори рисковано толкова на север, така че сме за Синеморец! Simple Smile При вас друг път Wink

# 253
  • Варна
като идвате към наше село да ми отразите едно ЛС ей!  Mr. Green

Moon ами не съм пускала мухата във варненско, но може да се организира нещо  Thinking
в краен случай с мъж ми ходим често до Сливен,при неговата рода и минаваме през Бургазь, та може да се видите само с нас за по кафенце нейде по Александровска или в морската Wink

мерси за авторката, ще мина през Пингвини да я потърся че ме заинтригувахте  Thinking

# 254
Да, добре се вижда къде е точно градинката Св. Троица, а кино Арена е на бул. Царица Йоанна, преди 3-та градска болница, на тази карта според мен е отбелязано с розов квадрат. Аз мога да дойда, стига да оздтравеем до тогава!
Проблемът е, че тази градинка е далече за мамите от Младост, Изток, Слатина, Левски, които обикновено идват на срещите. Мисля, че за ежемесечните ни срещи трябва да остане Борисовата градина, а може да редуваме и с Южния парк като по-централни места и горе-долу посредата за всички квартали, а и осван заведения има и обширна площ за разходки! Какво ще кажете принципно?

Общи условия

Активация на акаунт