"Времето така лети - ДЕКЕМВРИйчето ни вече иска да седи!"

• 14 126
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Violina, ако няма мляко в пюрето то няма да го засити. Hug
Magesta, много сладки зъбонки!
И Венета спи по корем - колкото и пъти да я обръщам тя пак се завърта или веднага или след малко, обръща на страни главичката и спинка.  Мен малко ме е страх така като спи, че понякога забива глава надолу към леглото.
Днес и утре го дават много дъждове. В четвъртък май вече ще се оправя, но може би наистина ще е по-добре да имаме покрив над главите, ако ще правим срещата.
Честита половин годинка на бебе Дивна на мама Дивна Кариса, бебе Виктория на мама tini-mini, бебе Теодора на мама conka!
Честити 5 месеца на бебе Мария на мама 4opi!

И като казахме Дивна Кариса - къде си? Защо ни изостави?

# 226
Добро утро !
Тук е доста мрачно днес, сякаш времето знае, че сме си изпрали количката и тя още мокра стои.... Wink
Сара и аз ви видях в 9 месеца !  Grinning Те тия винаги могат да те изненадат с действия - и наша снимка бяха публикували в "Мама" след 2 месеца.
Ама тук чак след 4-5 ?!  Laughing Нищо важното е ,че ви има ! Peace
macko , ами какво се чудиш ?! Тя и момата фитнес е искала  Joy
Nikki гледам, че "бройкаджиите"  Wink и по морето се навъдили .... мами , пазете си момите  Grinning
А mama shushi  искаше Стефчо да ви покаже, че я насърчих да го "излага"  тук по-често нейния Ален Делон, ама предполагам попогрешка е хванала на Никкито снимката с двата бебока, да видим колко и отиват  Grinning

P.S . Радвам се за зъбите ни и аз , пожелавам скоро и вас да ви зардават ! Peace Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 10:08 от Magesta

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЕТАТА-РОЖДЕНИЦИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!
iv4ok,моля те да ме светнеш за жълтъка и стафилококите,че Сонче ги има-от вчера знам-но ,никой нищо не ми каза за храната.какво не трябва да давам.това май е за лични! newsm78
troia,имаше ли ефект бисквитката,че и Соня се буди към 5.45 много гладна.
tini-mini,готино е това с лазенето,нали?!а за членоразделната реч на бебе Лора нямам думи  Joy
не знам какво става,но децата още спят -и двамата.хайде,Митко снощи имаше болежки и не спа през нощта,но Соня.......не е мръднала цяла нощ.стана в 6.30,яде мляко,поигра половин час и пак заспа и спяяяяяяяяят ли спяяяяят! newsm78 #Crazyпочвам вече да се шашкам.то,като не спят лошо,като спят-пак лошо.....
весел ден!

# 228
За стафилококите никой нищо не ми казва, ама аз нали стоя в къщи и тормозя седмокласника да учи, че хванах Иван Звездев с педиатърката, дето му готви и тя каза, че бебета с кожни проблеми трябва да въведат по-късно жълтука и месото. Питах кожната за месните пюрета конкретно и тя каза след антибиотика да минат 5 дена и да почваме. Ние пием Цевзил. И на 1 др приятелка го бяха изписали заради кашлица, но със съмнения за коки (макар и мез изследвания). Много съм доволна, пъпките изчезнаха. Аз съм против антибиотиците, но вече повече от 5 месеца го мажа с какво ли не, вкл и кортизонови препарати, и си оставаше краставо жабче с пъпки само по бузите. Сега лъсна цялата му неземна хубост. Като сменя снимката, ще видите вие, малки мацки!!!

# 229
  • София
Момичета, много съжалявам, но в четвъртък имам неотложна задача между 12 и 15 часа. Имам един изпит, на който преподавателя си тръгнал от университета /напуснал и си спрял телефона и не могат да го анмерят/ и не е предал протокола от изпита ни и сега трябва да ни оценява на ново нов преподавател, за да имаме оценка. И мога да го намеря само в четвъртък по това време. #Cussing out А само тази и другата седмица сме в семестър, а аз другата седмица не съм в БГ. Какво да направим за срещата, може ли да е в петък?  Embarassed

# 230
е,нападам те на лични.каква е връзката между стафилококите и кожните проблеми.или нещо не съм разбрала? Embarassed
и двете ми деца имат кожни проблеми,но само на малката сме изследвали секрет.та ,ако има връзка,да вземем секрет и на баткото,затова питам.
извинявам се,че оспамвам темата,но...Съобщението не може да бъде изпратено. 'iv4ok' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.това ми излиза на лични.iv4ok,наистина ли е пълна?

# 231
Какво да направим за срещата, може ли да е в петък?  Embarassed

аз нямам проблем за петък, ако се навият и другите?
Схемата на мама шуши е като нашата, но без жълтък за сега по препоръка на педито.
вчера ходих до дет. кухня на Хан Аспарух 54 и от есента май ще се записваме, ако доки позволи по-рано от 10-ти месец. малко ми е далече, но пък е много препоръчвана. ще проверя и за една, която я носят на вратата е май е 40 лева.
Ники ми вдигна температура нощес, та сега се връщаме от педито. има лека зачервено гърло и 2 дена ще го наблюдавам, ако не му спада темп. от панадола ще почваме антибиотик, та ако е така няма да дойда на срещата, за да не заразим някой...знам ли и аз?!
днес и утре го дават кофти време с по-ниски температури и дъжд.....май ще пишем повечко във форума Wink

# 232
В петък даже е по-добре, уж тогава вече времето ще е хубаво. Така поне по Нова телевизия казаха.
Iv4ok, успех на изпитите!
Клеми, на теб също!
Ние пак спахме лошо, вече не знам с тия колики, явно като баткото до 11 месеца - значи още 5 ми остават Grinning! И съответно на всяко будете похапва, не по много, но....  А за това ядене - как го докарвате до 180 и 210 мл newsm78 - Венета повече от 150 мл не яде, тя и 150 не изяжда, но като се наложи някой друг да я храни толкова приготвям и винаги остават по 20-30 мл.
И, хора, Сарчето май предпочита да използваме новия й ник, то вярно че тя докато си го избере.... Laughing Някой има ли й тел, да й звънне като решим за срещата, че нали каза, че няма да има нет.

# 233
aspasi - йче , и аз съм на вълна детска кухня, но както знаем в София - град , няма млечна такава.
Интересувам се за доставки по домовете, ако имаш координати.

За такава доставка аз знам само   Тази
Обаче е по 4 лв на ден  Rolling Eyes
Да се оправяте бързо  Peace
На Синигер4е или т.нар. шамЕнет  / Joy  Joy  Joy/ имам координати, ако трябва ще да и звънна , само кажете.

# 234
Аз също нямам против и за петък. Много странно Гаи започна да и остава мляко, като я храня преди си изяждаше всичко, а си хапва по 130грама по принцип. А и се научи да се върти от гръб по корем и само това иска да прави не мога да я оставя за секунда сама, а сега просто заспа. Иначе за сапнето спим по 3 пъти на ден около 30 минути.

# 235
  • Düsseldorf
Привети и от нас!
Честито на всички празнуващи, да растат бодри, здрави и засмени!
Ние този път ще пропуснем срещата, понеже в петък заминаваме на моренце и ще събирам багаж, но очаквам повече от вас  - софийските мами де - да кажат как намират идеята да фиксираме ден от месеца за среща?
Аз предлагам всеки първи понеделник от месеца, така няма да е на една дата (за да не се пада през уикенда, понеже много пътуват), но пък ще е пак ежемесечно и винаги ще си знаем, кога е ден за среща.Това ще значи среща на 2 юли, после на 6 август.... и.т.н. Местата може да ги доуточняваме всеки път за разнообразие.
Чакам отзиви.  Hug

# 236
  • СОФИЯ
      Добро утро!
    Мога да твърдя,че вече сме по добре Praynig Малката вече е по жизнена и игрива.Остана само  да се справим с разтройството.Не повръща и няма температура. Мами пазете малките ,че има много гаден вирус.
     Мами вие мислите ли да водите малките на море това лято? Ние ще ходим,но ми е малко притеснено относно храненето,ако отказва да яде купени пюрета,какво ще правя? Дайте съвет. Исъщо как ще и понесе смяната на климата.
   Честито на празнуващите бебчета!!!
     бнксъэгэщгэитиогижатжои-това е специално за вас написано от Йони

# 237
  • Варна
alex_shu при нас ли ще идвате или при Никки и Лунната лейди Mr. Green хайде да заформим една междуградска среща бе? Party поне с бургазлии сме на 2 часа път  Wink

за спането - спим по пампа само в чувала на отворена врата.ако стане 'ладно - затургам вратнята. ние сме с 2 компа в спалнята та 20о ги поддържаме без проблем Whistling

STASII ние често ходим до Сливен и нямаме проблеми с климата. само с емоциите от новото място първото денонощие newsm68

# 238
И аз искам междуградска среща, но август......хайде, хайдееееее...... Grinning

# 239
Ние ще ходим на море последните дни на август и първата седмица на септември - на Китен, така че ще минем през Бургас и евентуално може да пием по кафенце с тамошните мами. Освен това може в края на ваканцията ни да отскочим до едни братовчеди, които имат хотел между Варна и Златни пясъци, та може да навестим и варненки!
Аз съм ЗА фиксирана среща всеки първи понеделник.
А ние спим доста облечени и завити, че при нас на село е студено нощем. Обличаме боди и пижамка, терлички, а понякога и елече, тъничко плетенко, но напоследък без него. Завиваме се с юрганче, и мятам и една тъничка пеленка отгоре.  Но тук наистина си става хладно. Обаче пък за спане е супер, че в София е ад нощем през лятото.
Дайте сега да решим за тая среща - аз ще обобщя предложение и вие решавайте - значи - петък, 13.00 часа - Арена или парка Св.Троица, който е в близост до Арената

Общи условия

Активация на акаунт